Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Као што нема веће слободе од живота у добром, тако нема ни горег ропства од греха.
Није ти потребно да легнеш са пријатељицом ноћи да би знао да је сифилис опасна болес’.![]()
pravedni sta je zlo?![]()
sta je istina?
Neki teolozi smatraju da zlo nepostoji, vec odsustvo dobrog.
Samim tim, da bih mogao da dokazem dobro, moram da imam "primer" odsustva dobrog ("zla").
“Laž je – religija robova i gospodara. Istina je – bog slobodnog čoveka.”
“Sloboda nije vrijedna ako ne uključuje i slobodu da se griješi.”
“Braćo, ne bojte se greha ljudskog, volite čoveka i u grehu njegovom.”
Zini da ti kazem.
Нема слободе у греху, а још горе кад оправдаваш чињење греха стицањем некакве мудрости.
nemoj da se nervirash.....kazi ne znam verujem,mislim i tako to.....el si u stanju da prihvatish da postoji neko ko zna boje tebe nego ti sam sebe?
Da Adam i Eva nisu uzeli plod, Isus Hrist ne bi bio Mesija.
Ono sto je najbolje u svemu, je da smo slobodni od greha a imamo ipak BOZANSKO ZNANJE.
Da nismo imali to znanje (koje su uzeli Adam i Eva) ne bismo upoznali istinski Isusovu ljubav i milost.![]()
Да није било прародитељског греха и данас би обитавали у Рају и баштинили мудрост Божију.
Ali zar Jagnje nije zaklano pre postanja sveta?![]()
Да, пошто је Бог ванвремен.
Хеботе, ово што пишеш не би се уклопило ни у твој лични живот, камоли код других људи.
Није постојала ни једна нужност да Адам и Ева погреше, исто важи и за тебе. И они, као и ти, имаш свест о добру и злу, у крајњој линији ту је увек неко други да укаже на погубност одређених поступака.
Што се Бога тиче, он је ванвремен и оно што је за нас хиљаду година за њега је један дан.
Значи мој синчић не може знати ни на један други начин да је струја опасна осим да гурне прсте у штекер?![]()
Pravedni krši pravila sopstvene teme. Postavlja pitanja vernicima, umesto da daje odgovore.
Da tvoj sincic nema spoznaju dobra i zla, ne bi znao da li je gurnuti prste u steker lose ili ne.
Ako neko ne zna za zlo ne moze da zna da li je neko zao. Ako neko ne zna za zlo, ne moze da zna ni sta je dobro jer nema SPOZNAJU dobra.
Da bi ti mogao da upoznas dobro moras imati suprotnost dobrom.
Kako bi ti na sudu dokazao dobro delo da nemas suprotnost dobrom? Kako bi izdvojio dobro da nema suprotnosti?
Ako si dobar od pocetka nisi svestan sta je dobro. Ako postanes zao i onda postanes dobar, ti si upoznao dobro i dobio spoznaju.
Mislim da se izjašnjavaš po potrebi.. malo si muzičar, malo nisi..
al sve jedno.. uništavaš temu...
Мој синчић има оца који зна да је гурање прстију у штекер опасно. Само треба да ме послуша, самим тим ће стећи знање од добру и злу.
Mislim da se izjašnjavaš po potrebi.. malo si muzičar, malo nisi..
al sve jedno.. uništavaš temu...
Мој синчић има оца који зна да је гурање прстију у штекер опасно. Само треба да ме послуша, самим тим ће стећи знање од добру и злу.