gost 159032
Veoma poznat
- Poruka
- 12.404
Kazem da zavisi gde i zavisi kome to govori.
On ima svako pravo da to iznese, al ne treba da se cudi ako se neko ne slaze ili cak koristi negativan ton. E sad sto ce neko da ga nipodastava je drugi problem.
Takodje iako imamo pravo na slobodu iznosenja tih stavova, ne znaci da ce nam to pravo biti magicno zasticeno, nego mi sami moramo da trazimo to pravo, stoga ako hriscanina neko ismeva nek mu se suprotstavi (ne nasilno u i okvirima zakona).
Moja price se uglavnom tice ovog foruma i moje subjektivne obzervacije, da ateisti na svakoj temi nipodastavaju vernike. Nisam od onih koji kazu da treba zabraniti ateistima da govore, jer i oni imaju pravo da kazu sta misle i kritikuju koga hoce, ali ako pisu na svakoj temi i provociraju vernike, onda valjda treba reci da su vernici ugrozeni i da administracija nije u stanju da im pomogne. Sto ateisti obilato koriste, usput vecina tvrdi da je tolerantna, tek je posle nekoliko dana price, stnco prihvatio da je netolernatan prema religijama.

. Ubeđen sam da hrišćanin može da bude dobar hrišćanin i onda ako javno ne demonstrira svu glupost svoje vere.