Ateizam

Pa je l' znas da citas? Ateistima su metode zastarele i ponavljaju se ko pokvarena ploca. Neki zvuce kao izvezbani politicari demagozi. Ono...BORING!
Znaci, svaki utrosak vremena ovde je besmislen. Pogleda covek samo onu chat lepljivu temu i sve mu je jasno. :neutral:

Ćao ZmAjEvA...imam samo jedno pitanje:
Pošto kažeš da je ovde utrošak vremena besmislen...
Gde to, po tebi, utrošak vremena nije besmislen?
Jel na lj & s, gde se piše o tome koliko je ko puta drndao mindžu ili falus i sl.?
...
Zapravo, mislim da ništa nije važnije od bilo čega drugog.
Rado kritikujemo druge za ono što i sami radimo, i ja to ponekad radim.
A i ovo pitam čisto malo radi podgrevanja uma hehe

:cmok:

Aha, ako pokazemo kako je jedan ateista povrsan, onda je to spamovanje.
Trebalo bi ti jedno metar dana da iscitas sve sto sam ispisala na ovom forumu. Al' ti ne citas i donosis zakljucke. Potvrdjeno jos jednom.

Aha, ako pokazemo kako je jedan ateista povrsan, onda je to spamovanje.
Trebalo bi ti jedno metar dana da iscitas sve sto sam ispisala na ovom forumu. Al' ti ne citas i donosis zakljucke. Potvrdjeno jos jednom.

Mnogo imas visoko misljenje o sebi a nemas zaledjinu za tako nesto :cool:

I ovo je prvi put da te vidim na ovom pdf i samo spamujes i vredjas

Ako pokazujes da je neko povrsan to si ti

Ćao ZmAjEvA...imam samo jedno pitanje:
Pošto kažeš da je ovde utrošak vremena besmislen...
Gde to, po tebi, utrošak vremena nije besmislen?
Jel na lj & s, gde se piše o tome koliko je ko puta drndao mindžu ili falus i sl.?
...
Zapravo, mislim da ništa nije važnije od bilo čega drugog.
Rado kritikujemo druge za ono što i sami radimo, i ja to ponekad radim.
A i ovo pitam čisto malo radi podgrevanja uma hehe

:cmok:

Ne slazem se sa podebljanim, jer nesto donosi korist, individualnu ili opstu, a nesto ne.
I mislim da je smislenije boraviti na lj&s-u. Ozbiljno.

Mnogo imas visoko misljenje o sebi a nemas zaledjinu za tako nesto :cool:

I ovo je prvi put da te vidim na ovom pdf i samo spamujes i vredjas

Ako pokazujes da je neko povrsan to si ti

E...izvini, al' ovaj pdf je postojao i dok se ti nisi rodio za ovaj forum. A postoji i forum filozofija i nauka oduvek, na kome ja tebe od 2004 nisam videla nijednom. :P
Dosta vise.

Evo tvoja metoda zakljucivanja je bezvredna. To smo dokazali. Zatim, Sizif koga ja smatram inteligentnim covekom, zvuci ko politicar sa tv-a posle toliko godina. Pa ko jos veruje politicarima? Metod mora da bude izazov za suprotnu stranu, ukoliko imate nameru da nekog u nesto ubedite. To u stvari vazi za sve.

Evo tvoja metoda zakljucivanja je bezvredna. To smo dokazali. Zatim, Sizif koga ja smatram inteligentnim covekom, zvuci ko politicar sa tv-a posle toliko godina. Pa ko jos veruje politicarima? Metod mora da bude izazov za suprotnu stranu, ukoliko imate nameru da nekog u nesto ubedite. To u stvari vazi za sve.

To sto tebi neko zvuci kao politicar ne dokazuje nista.

A ja sam upravo dokazao da si spamer bez icega pametnog da kazes na temu :lol:

Cao odoh da prosetam kera iz afatara :bye:

Back