vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Šakal:Hm...ma vidim...![]()
Šta sveto im pisanije radi od njih...nisu svesni...ccccc...
Зашто у множини, да ли мислиш да сам ја већи атеиста од тебе и већи верник уједно, ако је то онда си у праву.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šakal:Hm...ma vidim...![]()
Šta sveto im pisanije radi od njih...nisu svesni...ccccc...
i opet se pravi naivanvujadin:Зашто у множини, да ли мислиш да сам ја већи атеиста од тебе и већи верник уједно, ако је то онда си у праву.
vujadin:Зашто у множини, да ли мислиш да сам ја већи атеиста од тебе и већи верник уједно, ако је то онда си у праву.
i da je ono josh jedno sapiens... kako da kazem...Šakal:
Šakal:Hm...vernik a ateista...to je moguće?Zar jedno ne isključuje drugo?
Vrlo hrabra tvrdnja Hrišćanine po Bibliji!!!???ristob:... Sve sekte će se uskoro ujediniti u jednu Hristovu Crkvu...
Šakal:Hm...vernik a ateista...to je moguće?Zar jedno ne isključuje drugo?
vujadin:Зашто би једно искључивало друго кад једно нема везе са другим, и атеиста је верник јер он верује да нема Бога, јел тако.
Šakal:Hm...ako si vernik onda nisi ateista i obruto...pod pojmom 'vernik' se podrazumeva vera u Bog a ne vera u njegovo ne postojanje...nemoj da brkaš pojmove...nije to isto...
Usput,ateista zna i misli...slabo veruje...a logički rasuđuje...
vujadin:Атеиста не значи без вере у Бога него без Бога, то смо већ једном расправљали.
lj_950:Vrlo hrabra tvrdnja Hrišćanine po Bibliji!!!???
Kad bi ovo pročitao tvoj paroh, siguran sam da ne bi smeo da ti da pričest, ma se ispovedao svakog dana Velikog posta. Morao bi da ti odredi epitimiju bar do idućeg Vaskrsa.
Jer – raščinili bi ga.
vec sam objasnio tu pojavu online prichera par stranica ranije Да ли то онда значи догма или доктрина, ако да онда је вера.Šakal:Hm...ti si pomenuo veru u tom kontekstu a ne ja...ateista nema vere i ne priznaje Boga...
vujadin:Да ли то онда значи догма или доктрина, ако да онда је вера.
Aha, dakle i ti priznaješ da si "vernik"!Šakal:Hm...ma čini mi se da ti malo izvrćeš...kad se priča o ateisti...prvenstveno se misli na ne verovanje u Boga a ne u nešto drugo...nemoj da vrdaš...ja verujem u sebe u nauku...u logiku...ali moja 'vera' nije isto što i tvoja vera i nemoj to porediti...
stnco:Aha, dakle i ti priznaješ da si "vernik"!
Jesi, jesi, i da znaš neki će te odmah svrstati u lične prijatelje.Šakal:Ups...pa zar sam to uradio...ccccc...![]()
stnco:Jesi, jesi, i da znaš neki će te odmah svrstati u lične prijatelje.

Ako bolje razmisliš mogao bi zaključiti da je svu nauku koju svet poznaje do danas mogao ljudima podariti Bog kroz usta Anaksagore, Talesa, Platona, Njutna, Kopernika, Ajnštajna, Tesle... i mnogih drugih koji su bili i mnogih drugih koji će tek biti.stnco:Evo, ja moram da priznam da sam tvrdi ateista ali sam vernik. Samo, predmet mog verovanja nije nemoćni, izmišljeni Bog, već sve moćnija i svugde vidljiva nauka.
Važi, ali ako ti bolje razmisliš mogao bi zaključiti da je lopove, masovne ubice, prevarante i drugi ljudski šljam, stvorio Bog i podario im uvrnut um, zbog kojeg su takvi kavi jesu.ristob:Ako bolje razmisliš mogao bi zaključiti da je svu nauku koju svet poznaje do danas mogao ljudima podariti Bog kroz usta Anaksagore, Talesa, Platona, Njutna, Kopernika, Ajnštajna, Tesle... i mnogih drugih koji su bili i mnogih drugih koji će tek biti.