Ateizam: Uvod u ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto mi se rec daleko cuje!!! - Do Amerike, jbt.!

Nije stavar u uvredi, nego u ponudi.
Sve ozbiljne ponude odlaze sa vec mrtvima.
Za pomocnim sam racunarom i ne mogu trenutno da ti navedem ime... (kasnije cu).
Hajde sto se glavne teme moraju uciti od odavno umrlih,
ali i za po neko zrnce moci medju svaremenijim razmisljanjima uvek zakasnim.

A sta imamo na talonu?
Proucavanje istorije nordijskih bogova radi nabijanja rogova Norvezanima?
Moze li ateizam time nesto? Osim da mu Utah nabija rogove...
Bas si kivan. Milance, sta tebi smetaju tudji rogovi. To nisu francuski rogovi vec norveski. Kao sto vidis nisu ni srpski rogovi sto se nazire kod svakog drugog srpskog muza. Norvezanske nisu nabijene estrogenom kao sto je srpska zena. Nase zene, Milance, vole, bre, onu stvar vise nego leba. Na zalost, muskarci se lose hrane, locu, bave se politikom i religijom, pa nemaju snage ni vremena da utrose zenske hormone. Zasto srpska zena vise ceni za ljubavnika sofera ili rudara nego naucnika?. Zna se zasto.

Sto se tice ponude, ona je vise nego povoljna. Samo, cini mi se, ti nisi siguran sta hoces.

Cuj, imena nisu vazna. Vazne su reci koje se cuju cak do Jute.

Popi jedno na iskap
drinks.gif
, a ostala polako. Jer ne moras se uopste uzrujavati.
Sa 5 banki spadam u redja lica koja ti ovde svakako nisu konkurencija ni u kojem smislu.
Boze, boze, kakava te konkurencija spopala. Iskreno, tudje godine me ne interesuju, vazno je kako se covek oseca, i koliko je mocan. Pretpostavljam da i Jutica tako rezonuje.

Nego, cisto principa radi, interesuje me:
Zasto ti se stalno omakne da nudis kada i sam znas znas da ces se posle 5 minuta pokajati?
cool1.gif
Pisac je hteo nesto ruzno da kaze, ali ga "principi" koce. A, mozda i 10 bozjih zapovesti. Dobro, Milance, necu da ti zameram. Druga tura piva, zapravo to bi bila treca, je moja. Neka si ti nama Zivko i Zdravko. :pivce:

P.S.
Izgleda da je Cvrle otisao casom da prevede jos samo Ramajanu i Mahabharatu,
pa ce upotpuniti spisak ove teme.
Cvrle ti je kao kukavica, podmetnuo temu, pa se vi rajo gombajte kako znate i umete. Mozda se mentalno zamorio ili kolapsirao gledajuci Ramajanu i Mahabharatu? Ko zna, mozda je i u komi?

Poslednja izmena:
.........................................................
Da li se ateisti plase da ce biti biti dokazano suprotno?
...........................................................
Ima ovde prilično besmislenih pitanja a jedno od njih sam i izdvojio. Šta da bude dokazano, postojanje Boga? Ma čoveče osvrni se malo na istoriju i vidi da je čovek vazda izmišljao neka božanstva, bogove i boginje a udubi se malo i u razloge za to. Za biblijskih oko 6000 god. niko nije uspeo da dokaže postojanje Boga a ti očekuješ da to može da se desi u budućnosti. Koja to tehnološka novotarija, laseri, skeneri, elektronski mikroskopi, kompjuteri,....bi trebali da omoguće dokazivanje postojanje Boga? Nema od toga ništa. Nauka je već načela pitanje centra u mozgu gde se stvaraju predstave o Bogu. i samo čekamo vreme kada će to biti potvrđeno, kada će biti sintetizovana supstanca koja podstiče jaku emociju o Bogu, a onda sledi sintetizovanje supstance kao "protivotrov", pa ko voli neka izvoli.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back