- Poruka
- 5.946
Ti to nesto na Ticin racun? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам знао да су жирафе и коњи птице - је л' то неки нови научни проналазак...![]()
Ма пусти чупакабре увек нападају у групи - једноставно изгуглај временску прогнозу и запамти у овом тренутку који је ваздушни притисак, брзина ветра и влажност ваздуха и знај да их таква временска ситуација раздражује...![]()
zaboravio si prasice i bandu crvenu![]()
cuti ne spominji to..ne podsecaj ga...vis da je taman malo resio da ukljuci mesalicu pa upotrebi neki drugi epitetprosto je milina gledati ga kako evoluira
![]()
Ma ja to hocu da ga malo degradiram i vratim na pocetak![]()
Nemoj bre - vidis da je poceo i evoluciju polako da priznaje![]()
Jooooj...
Boli me mita koji usvaja evoluciju!![]()
@Mito mogu ti reci samo jedno postoje dve vrste uvreda one namerne i one nehoticne.
Namerna uvreda ima cilj da uvredi i posto svesna osoba zna sta je cilj uvrede to je ne moze uvrediti.
Nehoticna uvreda je ono sto zaista moze ne da uvredi, vec da povredi.
Razmisli malo o tome.
Kad si vec ovde da nesto i naucis.
Ma ja to hocu da ga malo degradiram i vratim na pocetak![]()
Treba da ti je drago zbog njega![]()
Потпуно се слажем са тобом и ИЗВИНИ ако сам те на било који начин увредио или повредио.
Оно што ме запрепашћује то је чињеница да ти врло добро знаш шта може некога да увреди или повреди - али не презаш од такве акције у својој групи. (погледај неколико страница уназад како сте групно напали другог корисника).
nemoj molim te...pa milina je gledati ovaj napredak... psst.... ne uznemiravaj u toku je naporan proces stvaranja novih sinapsi![]()
Uffff... Zamisli da se to baš i dogodi.
Onda bismo čuli od mite:
- Možemo li mi tu evoluciju da umolimo da nas nekako preskoči.
- I di je tu evolucijin interes?
- A ako bismo evoluciji poslali spisak želja onako kolektivno, da li bi evolucija to uzela u razmatranje? Il jok?
- Evolucija je redak primer poštene bande crvene.
Pa hajde reci šta je to univerzalno dobro a šta univerzalno zlo.Postoji univerzalno dobro i univerzalno zlo. Bog je ljubav i sve sto se desavalo desavalo se sa razlogom.
Postoji univerzalno dobro i univerzalno zlo. Bog je ljubav i sve sto se desavalo desavalo se sa razlogom.
Cupakabre postoje koliko i bog - zamalo![]()
Не знам, ово делује прилично убедљиво:
Now look at this so-called Baby Chupacabra. Does the Chupacabra exist or is it a product of our collective imagination? Is there really a creature out there that comes from a different planet or dimension? Is it just a mangy canine or a genetic experiment? What is El Chupacabras?