Ateizam-ubedjenje?

Ма пусти чупакабре увек нападају у групи - једноставно изгуглај временску прогнозу и запамти у овом тренутку који је ваздушни притисак, брзина ветра и влажност ваздуха и знај да их таква временска ситуација раздражује...:P

Cupakabre postoje koliko i bog - zamalo :rotf:

@Mito mogu ti reci samo jedno postoje dve vrste uvreda one namerne i one nehoticne.
Namerna uvreda ima cilj da uvredi i posto svesna osoba zna sta je cilj uvrede to je ne moze uvrediti.
Nehoticna uvreda je ono sto zaista moze ne da uvredi, vec da povredi.
Razmisli malo o tome.
Kad si vec ovde da nesto i naucis.

@Mito mogu ti reci samo jedno postoje dve vrste uvreda one namerne i one nehoticne.
Namerna uvreda ima cilj da uvredi i posto svesna osoba zna sta je cilj uvrede to je ne moze uvrediti.
Nehoticna uvreda je ono sto zaista moze ne da uvredi, vec da povredi.
Razmisli malo o tome.
Kad si vec ovde da nesto i naucis.

Потпуно се слажем са тобом и ИЗВИНИ ако сам те на било који начин увредио или повредио.
Оно што ме запрепашћује то је чињеница да ти врло добро знаш шта може некога да увреди или повреди - али не презаш од такве акције у својој групи. (погледај неколико страница уназад како сте групно напали другог корисника).

Потпуно се слажем са тобом и ИЗВИНИ ако сам те на било који начин увредио или повредио.
Оно што ме запрепашћује то је чињеница да ти врло добро знаш шта може некога да увреди или повреди - али не презаш од такве акције у својој групи. (погледај неколико страница уназад како сте групно напали другог корисника).

Nisi, zato sam ti to i rekla, nego mi je dosadno vise da postavljas te slike. Samo to i nista vise :lol:
Pogledacu nekoliko stranica unazad, mada ni vi niste cvecke i te kako umete da krenete u grupi da li na ateiste ili na JS ili na katolike nije bitno.
Tu se potvrdjuje jos jednom nauka covek je zivotinja copora :D

Uffff... Zamisli da se to baš i dogodi. :eek:
Onda bismo čuli od mite:
- Možemo li mi tu evoluciju da umolimo da nas nekako preskoči.
- I di je tu evolucijin interes?
- A ako bismo evoluciji poslali spisak želja onako kolektivno, da li bi evolucija to uzela u razmatranje? Il jok?
- Evolucija je redak primer poštene bande crvene.

Уживаш а... мљац-мљац... ... ОК...

Postoji univerzalno dobro i univerzalno zlo. Bog je ljubav i sve sto se desavalo desavalo se sa razlogom.
Pa hajde reci šta je to univerzalno dobro a šta univerzalno zlo.
E ovo što sam boldovao je jako pogrešno. Treba da kažeš: "Po(za) meni(mene), Bog je ljubav" i ja to pozdravljam. A za mene Bog je izmišljotina a ljubav postoji i bez Boga.
A evo i jednog pitanja: Kako ta tvoja ljubav (Bog) stvori prase (i ostale žive stvorove)?.:D

Cupakabre postoje koliko i bog - zamalo :rotf:

Не знам, ово делује прилично убедљиво:

Now look at this so-called Baby Chupacabra. Does the Chupacabra exist or is it a product of our collective imagination? Is there really a creature out there that comes from a different planet or dimension? Is it just a mangy canine or a genetic experiment? What is El Chupacabras?

Не знам, ово делује прилично убедљиво:

Now look at this so-called Baby Chupacabra. Does the Chupacabra exist or is it a product of our collective imagination? Is there really a creature out there that comes from a different planet or dimension? Is it just a mangy canine or a genetic experiment? What is El Chupacabras?

A ovo mu je tata?:lol:

j8o9b9.jpg

Back