Ateizam-ubedjenje?

pa znas sta je cudno tu?ti iako nisi naucnik ovde si se nasao pozvanim da "branis" istu iako je niko i ne napada....i zelis da vernici promene(?!?) svoje verovanje iako nisi ni vernik...a kad Crkva ustane i kaze da je protiv ovakvih zakona sto su danas(koliko cujem na kratko) odbijeni onda sigurno to smatras(ako smatras) mesanjem Crkve u nesto sto je se ne tice?sto se tice tih "istina" koje neko tvrdi,a ti verujes,od pre "zilion vekova" zapitaj se ko je tu naivan....pogotovo kad dolaze od nekoga ko se ne potpisuje ispod toga sto tvrdi....a ne znas ni dal taj neko zna sta je juce doruckovao....

Nije korektno da ovako upadaš u moj odgovor, a da ne pročitaš post osobe kojoj sam odgovorio. Hajde ti to malo ponovi, pogledaj, pročitaj razumi, pa onda ponovo napiši ovde.
A i oko ovoga "sto se tice tih "istina" koje neko tvrdi,a ti verujes,od pre "zilion vekova" zapitaj se ko je tu naivan", što si gore napisao, moram da te pitam: o čemu ti ovde, zapravo, pričaš? Kakve bre istine od pre "zilion vekova"? Zar ti nisi u stanju, a nisi jedini ovde, da pričaš o konkretnim stvarima, a ne praznim propovedima koje si negde čuo?

Не знам, ово делује прилично убедљиво:

Now look at this so-called Baby Chupacabra. Does the Chupacabra exist or is it a product of our collective imagination? Is there really a creature out there that comes from a different planet or dimension? Is it just a mangy canine or a genetic experiment? What is El Chupacabras?

http://en.wikipedia.org/wiki/Adobe_Photoshop
prouci za sledeci put...da se ne blamiras vise...boli :confused:

Не знам, ово делује прилично убедљиво:

Now look at this so-called Baby Chupacabra. Does the Chupacabra exist or is it a product of our collective imagination? Is there really a creature out there that comes from a different planet or dimension? Is it just a mangy canine or a genetic experiment? What is El Chupacabras?

Sledeci put procitaj ono sto postujes :hahaha:

Ovo je neki fetus psa nasminkan raznim dodacima :hahaha:

Ти по обичају ама баш ништа не разумеш...:cool: мораш све аспекте да сагледаш, ја разумем да покушаваш да одбраниш своје ставове али при томе је испод нивоа да се понашаш као неки глупи фудбалски навијач на утакмици...
Eto Mito brzo su ti popustile kočnice i postaješ onaj pravi TI.:D

Garant, 100% potpisujem! I garant da je sledeća stanica naučnog saznanja - Bog.
(Iako smatraš da je zamajavanje nespojivo sa tobom, ne bi bilo na odmet da i o toj mogućnosti počneš ozbiljnije razmišljati :mrgreen:).
Eto ristob sada priznaješ da je Bog u stvari proces u tvom mozgu. Ti i ja smo konačno istomišljenici.:D
A ovo u zagradi se varaš. Ja sam mislio da sam se do sada zamajavao, pokušavajući da di ukažem da Bog nije izvan tebe, nego je to proces u tvom mozgu. Sada kada si i ti to priznao, uviđam da se nisam zamajavao.:D

Ма пусти чупакабре увек нападају у групи - једноставно изгуглај временску прогнозу и запамти у овом тренутку који је ваздушни притисак, брзина ветра и влажност ваздуха и знај да их таква временска ситуација раздражује...:P

A ja sam mislio da vi vernici ne treba da guglate vremensku prognozu već da te informacije dobijate direktno od Boga sa kojim ste u direktnoj komunikaciji (znam da je ristob u neprekidnoj komunikaciji sa Bogom dok se ti nisi izjasnio, ali obojica ste vernici pa ko velim...)

@Mito mogu ti reci samo jedno postoje dve vrste uvreda one namerne i one nehoticne.
Namerna uvreda ima cilj da uvredi i posto svesna osoba zna sta je cilj uvrede to je ne moze uvrediti.
Nehoticna uvreda je ono sto zaista moze ne da uvredi, vec da povredi.
Razmisli malo o tome.
Kad si vec ovde da nesto i naucis.

Ma nije valjda da mogu pojedini vernici da te uvrede ? Kako mogu da te uvrede ljudi čije je razmišljanje na nivou od pre 2000 godina? Uvrede, spamovanje, sve je to sa ciljem da se ili skrene diskusija od problema koji su počeli da ih tište, ili da izazovu zatvaranje teme.
To je znak nemoći pred nadolazećim naučnim činjenicama.

A ja sam mislio da vi vernici ne treba da guglate vremensku prognozu već da te informacije dobijate direktno od Boga sa kojim ste u direktnoj komunikaciji (znam da je ristob u neprekidnoj komunikaciji sa Bogom dok se ti nisi izjasnio, ali obojica ste vernici pa ko velim...)

Па добро не мораш баш да откриваш све моје "директне везе"... :P

Ma nije valjda da mogu pojedini vernici da te uvrede ? Kako mogu da te uvrede ljudi čije je razmišljanje na nivou od pre 2000 godina? Uvrede, spamovanje, sve je to sa ciljem da se ili skrene diskusija od problema koji su počeli da ih tište, ili da izazovu zatvaranje teme.
To je znak nemoći pred nadolazećim naučnim činjenicama.

Ne mogu da me uvrede, ali sma to rekla da bih objasnila miti da dzabe postavlaj slike, koje me inace smaraju i pitam se kako mu ne dosade te gluposti.

edit evo je jos jedna tacno iznad mog posta :lol:

Па добро не мораш баш да откриваш све моје "директне везе"... :P

Nije bila loša namera, naprotiv, volim da sam sa tobom u dobrim odnosima, jer se već hiljadama godina približava čuveni drugi povratak, a ti si čovek sa jakom vezom, a ne kao ja bez veze.:D Pa ko velim treba će mi mita da kaže neku lepu reč kada dođe vreme.:D

е Мито Мито, ако ме ко поштено овде насмеје ти си краљ, где ти ово само паде напамет:rotf::rotf::rotf:

24933515d607599c45be27f0be20df5e_content_medium_noaspect.jpg

е Мито Мито, ако ме ко поштено овде насмеје ти си краљ, где ти ово само паде напамет:rotf::rotf::rotf:

Ма досадно овде, па ја реко' да се мало опустимо... цео дан сам под стресом све сазнајем неке врло лоше политичке вести...:sad2:

Back