Sentient
Primećen član
- Poruka
- 806
I onih 100 miliona vrsta raznih buba, od kojih je 99% izumrlo... Toliki rad...Hajde za majmune i razumem, ali zašto li je stvorio viruse i komarce, to mi nekako izmiče...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I onih 100 miliona vrsta raznih buba, od kojih je 99% izumrlo... Toliki rad...Hajde za majmune i razumem, ali zašto li je stvorio viruse i komarce, to mi nekako izmiče...![]()
Izumiranje vrsta i stvaranje novih održava ravnotežu bio sistema. Ako je neka vrsta nestala znači da je obavila svoj zadatak, pa više nije potrebna, a inače je bila.Ulovio si se u postavljenu zamku Risto, ni virusi ni komarci nisu neophodni u lancu ishrane. Bakterije su, na primer, praktično nezamenljive, ali ne i virusi, niti komarci. (Slepi miševi se hrane komarcima, ali im to nije jedina hrana i već je dokazano da mogu da žive i bez njih.)
Pored toga, mnoge vrste su već izumrle, pa ništa.
Hrišćani bi na ovo rekli da je Bog namerno napravio javanskog tigra da izumre pedesetih godina prošlog veka.
Ja samo kažem niko nije savršen, a prirodna selekcija čini svoje...
Khm !?Mene više plaši ovo Sunce koje se hladi, i koje će za par milijardi godina --- PUF!
Pa kad Sunce postane beli patuljak i kad prestane fuzija.... moraće da se ohladi! Mada, načekaćemo se do tad....Khm !?
U prethodnom postu ono sto si napisao je zvucalo kao da kazas da je sunce sada u procesu hladjenja....Pa kad Sunce postane beli patuljak i kad prestane fuzija.... moraće da se ohladi! Mada, načekaćemo se do tad....![]()
Sta ce komarci da rade tokom Apokalipse ?![]()
Pa ako su ih nosili na ISS...Ja predlazem da udju u Nojevu Arku.
jutros kad sam video ovu vest umalo se nisam srushio
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=05&nav_category=78&nav_id=348342
...cudi me bas da u92 tako nesto prenese...
pitam se samo kada ce i ovi nasi "nezainteresovani" ateisti da urade slicnu stvar....
jutros kad sam video ovu vest umalo se nisam srushio
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=03&dd=05&nav_category=78&nav_id=348342
...cudi me bas da u92 tako nesto prenese...
pitam se samo kada ce i ovi nasi "nezainteresovani" ateisti da urade slicnu stvar....
A po cemu se ovo razlikuje od kampanje da se neko pridtuzi crkvi?
Marketing je cudo
znam, to mi profesija
E pa reci mi kada je ovo naslikano a ja ću tebi kada je Luter pričao ove gluposti.НЕ знам пре колико векова је ово закључио али знам када је ово насликано а ти добро погледај:
![]()
Master Bertram of Munden
Grabow Altarpiece
1383
Kunsthalle, Hamburg
Погледај добро прву иконицу горе лево - видећеш да је у питању опис ПАДА(палог анђела) СА НЕБА НА ЗЕМЉУ - па онда мало загледај КАКО ЈЕ НАСЛИКАНА ЗЕМЉА...
НЕ знам пре колико векова је ово закључио али знам када је ово насликано а ти добро погледај:
![]()
Master Bertram of Munden
Grabow Altarpiece
1383
Kunsthalle, Hamburg
Погледај добро прву иконицу горе лево - видећеш да је у питању опис ПАДА(палог анђела) СА НЕБА НА ЗЕМЉУ - па онда мало загледај КАКО ЈЕ НАСЛИКАНА ЗЕМЉА...
НЕ знам пре колико векова је ово закључио али знам када је ово насликано а ти добро погледај:
![]()
Master Bertram of Munden
Grabow Altarpiece
1383
Kunsthalle, Hamburg
A pitanje je i gde ti vidiš nebo sa kojeg padaju anđeli?
Sve u svemu Mito, jednostavno rečeno, ti donkihotovski, vidiš sve ono što ti se sviđa.
Nema ništa od tvog zaključka. Nauka trenutno otkriva procese u mozgu i vrlo brzo će doći i do uzroka religioznosti. Garant. Nauka će napraviti i pilulu za one koji žele da se oslobode od religiozne zavisnostiPa, Mita samo hoće da skrene pažnju kako potonja naučna otkrića, na skoro svim poljima, a posebno psihe, odnosno na polju mozga, upravo potvrđjuju stvorenost živih bića od strane inteligentnog Tvorca, time što je Tvorac unaprijed osmislio kompletno funkcionisanje čovjeka kao živog organizma i uspostavio preciznu korelaciju fizike-hemije u svim čovjekovim organima. Nauka trenuto otkriva uzročnost čovjekovog ponašanja (u svim segmentima života) od tih fizičko-hemijskih korelacija, a jedan od sledećih koraka biće joj da utvrdi kako se sve to nije slučajno i samo od sebe sklopilo, nego je djelo inteligentne kreacije.
P.S. Bog je takoođe unaprijed osmislio evoluciju.
P.S. Bog je takoođe unaprijed osmislio evoluciju.
Ето, како верник добро размишља...![]()
Ispravio sam slovne greške, a dobro si me razumio. I evo odgovora po tačkama:
- Od kad je postao čovjek; i prije Biblije i prije nauke.
- Istine koje su znali mudri (prosvetljeni) ljudi bilo kad u istoriji, istine na kojima počiva život, istine o dobru i zlu...
- Mitološki spisi, verski spisi, umjetnička literatura, naučna literatura...
a ti "realno" sagledavas sliku?![]()