Ateizam je SEKTA !!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne lupetaj svega ti...Ja sam Srbin na popisu popisan kao Srbin u smislu nacionalnosti a nisam vernik.

Po patrijahu Pavlu ti nisi Srbi
“Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac… Srbin ne može biti ateista… Srbin nekršten ne biva”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, 1998, list Vreme.)

Kako te ne mrzi da ne lupas, nego odvaljujes...

Može. Slava je više stvar tradicije.
Temelj pravoslavlja je Hrist Bogočovek.
"Pravoslavlje i nije drugo do čudesna Ličnost Bogočoveka Hrista"

A vernik SPC uopšte ne mora biti Srbin...

Procitaj sta kaze patrijah Pavle, on zna bolje od tebe
“Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac… Srbin ne može biti ateista… Srbin nekršten ne biva”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, 1998, prema pisanju list Vreme.)

“Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac… Srbin ne može biti ateista… Srbin nekršten ne biva”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, 1998, list Vreme.)

To je samo izjava jednog čoveka. Nije to "sveto pismo" :D To je njegovo mišljenje i sagledavanje stvari..

Krsna slava je nesto usput,ali ko nema krsnu slavu on nije Srbin Pravoslavac, ovo nije lupanje ovo je treskanje.

Da li si svesna kakvu si nebulozu napisala...Pa zar tebi nije logično da Srbin pravoslavne vere koji je da naglasim pravoslavni vernik ima i krsnu slavu.

Ja sam recimo samo Srbin jer nisam vernik...Teško je da u tvom zaslepljenom mozgu shvatiš proste stvari.

Procitaj sta kaze patrijah Pavle, on zna bolje od tebe
“Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac… Srbin ne može biti ateista… Srbin nekršten ne biva”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, 1998, prema pisanju list Vreme.)

verujes novinama, ali pazi doooobro sta ces da odgovoris na ovo moje pitanje, ako imas mooda?:D

Ostavi više na miru Patrijarha Pavla sekte ti tvoje...

Nemoj više besomučno pisati isto što si pisala na temi o SPC koja je zaključana...

Extra ecclesiam nullus salvatio, što bi se reklo. Jeroh, preporučujem ti da pogledaš film "The Order", ne onaj sa Van damom, nego sa Hit Ledžerom, vrlo, vrlo zanimljiva tematika, tiče se tvojih i mojih interesovanja...a i tebi bi Srki, bio zanimljiv, mislim.

26d91a06.jpg

Evo već se "skida" ... :)

Sta znaci ateizam ? Znaci bezboznost, nema Boga.
Prvo je Bog, svi veruju, e onda su se pojavi sektasi koji ne veruju , su se odcepili i postali prva sekta ateista. Jer bez Boga ateizam ne postoji.
Postoji vise ateistickih sekti i kultova, koji su se non-stop cepali.
Najpoznatiji ateisti tj. najveci krvnici Lenjin,Staljin,Mao Ce, Pol Pot,Tito....ali svi iz razlicitih sekti.
Za Srbe koji su steisti poruka od Patrijaha Pavla -“Biti Srbin znači biti obavezno pravoslavac… Srbin ne može biti ateista… Srbin nekršten ne biva”. (Patrijarh Pavle, Da nam budu jasnija neka pitanja naše vere, 1998, prema pisanju lista Vreme.)

Koja kolicina gluposti.
Hajde da koristimo logiku zaostalog skolarca.
Prvo nije postojalo nista, nije bilo religije.
Onda se pojavi Fred Kremenko i imao je dinosaurusa koji je tripovao da je pas.
Oni su imali svoje vraceve koji su kao sarlatani na vasarima podjeebavali kretene da mogu da bace crnu magiju na osobe koje bas i ne gotive za odredjenu svotu novca.
Onda se pojavila religija koja je jos vise novca trazila za svoje baljezgarije.
I eto sada imas popove pedofile koji se voze u najnovijem BMW-u, ne placaju poreze, zive kao bubreg u loju a ne moraju ni da prdnu.

A Patrijarh Pavle za onu glupost ako ju je zaosta rekao moze samo da dobije odgovor "Sedi 1"

Koja kolicina gluposti.
Hajde da koristimo logiku zaostalog skolarca.
Prvo nije postojalo nista, nije bilo religije.
Onda se pojavi Fred Kremenko i imao je dinosaurusa koji je tripovao da je pas.
Oni su imali svoje vraceve koji su kao sarlatani na vasarima podjeebavali kretene da mogu da bace crnu magiju na osobe koje bas i ne gotive za odredjenu svotu novca.
Onda se pojavila religija koja je jos vise novca trazila za svoje baljezgarije.
I eto sada imas popove pedofile koji se voze u najnovijem BMW-u, ne placaju poreze, zive kao bubreg u loju a ne moraju ni da prdnu.

A Patrijarh Pavle za onu glupost ako ju je zaosta rekao moze samo da dobije odgovor "Sedi 1"
Da analiziramo tvoju kolicinu gluposti
Nije postojala religija u pocetku, onda je verovatno covek razmisljao u ''naucnim'' kategorijama, kada je objasnjavao svet i sve pojave.
Prvo su nastali vracevim,a a onda religija, posto su se vracevi bavili naukom.
Koliki procenat popova pedofila i iz koje crkve ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back