- Poruka
- 46.570
ne mrzi nego voli... to je dokazano kroz istoriju... voli ratove idole itd sve sto Jehova mrzi...tako je, pravoslavlje mrzi ZLO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mrzi nego voli... to je dokazano kroz istoriju... voli ratove idole itd sve sto Jehova mrzi...tako je, pravoslavlje mrzi ZLO
Ja primecujem kod nas da ima najvise pravoslavnih fundamentalista... koji mrze sve sto nije pravoslavno...
tako je, pravoslavlje mrzi ZLO
ne mrzi nego voli... to je dokazano kroz istoriju... voli ratove idole itd sve sto Jehova mrzi...
Nemas ti pojma o svojoj veri . Pravi hriscani ne bi trebali mrziti NIKOGA , bio on ovakav ili onakav .
naravno, pravoslavlje mrzi ZLO
Stručnjak za mržnju...A Besjeda na gori Isukrsta?
Ko ga šiša? Ko da pruži drugi obraz,ko da se miri za puta
Stručnjak za mržnju...A Besjeda na gori Isukrsta?
Ko ga šiša? Ko da pruži drugi obraz,ko da se miri za puta
s takmacem svojim,ko da čini velika dela i ljubi neprijatelje svoje itd...Pravoslavlje malo volje malo...Katolici bar dok to rade,rade s
ljubaznim osmehom...Ma,ista kukavna ekipa,da su jaki duhom bokcu bi rekli:"čekaj matori-doovde si ti,a dalje ću ja-pa kako mi bude..."
Inače,ne smatram sebe ni teistom ni ateistom-imam ja svoju filozofiju...U njoj su bogovi IRELEVANTNI-postojali ili ne...Šta ja imam s tim?
Nisam ni jednog pravio! Ovo mi je premija što sam se pojavio u postojanju i ako treba nekom bogu da zahvalim-hvala mu i toliko od mene.
A do ću odsutnuti iz postojanja vidim po drugim primerima,a vidim da je priča o vaskrsnuću tek ponekad privremeno tačna...Na žalost
sprovoda...I na žalost-niko se ne javlja s tog mitinga čutologa...bele se krstaće i ostalo,a niko da digne dva prsta...![]()
a ti se razumes u veru sa vikipedije?
sto se osecas prozvanim
a? kako si to izvukao iz mog posta ?
stvarno bi trebali uzeti 100 hriscana nasumice i testirati njihov IQ :S
tako sto si standard, vec vidjeno, mnogo ponavljano
obicno kurba prica o postenju, pa tako svako o svojoj muci
Covece to nije nesto izmisljeno , da si ikad otvorio svoju svetu knjigu nasao bi deo na koji ti toliko ljudi ukazuje , da hriscani ne smeju mrziti nikoga !
ja sam jos gluplji od tebe sto se raspravljam ....
ако си зло брани се.
дела су зло: рак, сида, отимање...
пут до пакла је поплочан добрим намерама.
vi iz mesovitog braka ste najgori od sve dece
e pa ne mozes da kines otvorenih ociju
a pravoslavlje i dalje mrzi ZLO, vikipedija je tvoe sveto pismo, ne znas sta je zlo

Jos je pdf Religija i donekle normalna . Ja cesto pisem na Politici i da samo vidite kakvih
talibana ima tamo .Svaki dan njih nekoliko bude banovano zbog medjusobnih uvreda .
Ovdje ima poprilicno zatucanih , ali su prilicno miroljubivi !
Picololeone je tamo redovno , a necete vjerovati da ih ima i puno gorih .![]()

kao dijareja![]()
Laku noc. Uzgred, niko to nije rekao, do toga je tek trebalo da dodjemo (je li tacno ilinije), ali ako sam kazes....![]()
Sekta je termin iz religije, a ne iz filozofije. Uzmi enciklopediju i proveri.

ne mrzi nego voli... to je dokazano kroz istoriju... voli ratove idole itd sve sto Jehova mrzi...
Bilo dosadno tvorcu vasione cele i seo da onim mravima na onojmalenoj planeti napiše knjigu uz koju će se ne samo zanimati,svađati,več i oko koje će ratovati...Da li i ti spadaš u zatucane? Koje još kategorije postoje? Gde sebe svrstavaš i po kojim kriterijumima? Poželjno bi bilo da kriterijumi nisu tvoji!
Obrati pažnju na biblijski kriterijum i norme koje se dopadaju Stvoritelju:
1. Galatima 5:22,23: "А плод духа је: љубав, радост, мир, дуготрпљивост, љубазност, доброта, вера, 23 благост, самосавладавање. Против тога нема закона."
2. Filipljanima 2:2-4 :будите сложни у размишљању и имајте исту љубав, будите једнодушни, једнако размишљајте, 3 ништа не радите из частољубља нити из сујете, него у понизности сматрајте друге већима од себе, 4 и не гледајте само на своју корист него и на корист других.
3. Poslovice 21:4 " Охоле очи и надмено срце, светиљка злих, то је грех."
4. Poslovice 16:18 "Понос претходи пропасти и охолост претходи паду."
Zatim sledeće:
5. Matej 22:39 "’Воли свог ближњег као самог себе.‘"
ili ovo pravilo koje mnogi u svetu nazivaju "Zlatno pravilo":
nalazimo ga u Mateju 7:12 "Све, дакле, што желите да људи чине вама, чините и ви њима. То је смисао Закона и Пророка̂.!"
Potvrdi u svojoj Bibliji ove citate koji su delo nikog drugog do našeg Stvoritelja!
![]()

)Zatim sledeće:
ili ovo pravilo koje mnogi u svetu nazivaju "Zlatno pravilo":
nalazimo ga u Mateju 7:12 "Све, дакле, што желите да људи чине вама, чините и ви њима. То је смисао Закона и Пророка̂.!"
Zatim sledeće:

A šta ćemo sa ljudima koji mrze sebe?![]()
Nedostatak Ljubavi prema sebi.
Takvi ne mogu voleti ni druge, jer ne može čovek dati iz sebe, ono što nema.u sebi.
Ako ne voliš sebe, onda je ovo instrukcija da ne voliš ni druge. Ili je autor nenamerno napravio propust