CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Bogom..
Kime?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bogom..
Zato se drži Svetog Pisma pa ćeš znati koji je put dobar, a koji loš.
Danas mu moras crtati,nis ne razume ili se pravi blesav.Lakse je tako,kad nema logicnog odgovora.
ukratko,verujem u večni život ali i u to da se već danas na Zemlji može živeti "kao u raju" ali samo po uputstvima koja je Bog dao u Svetom Pismu
Pa znaš li Ti ženo koliko Bogova danas ima i kako čovek može da zna, na šta tačno misli dotični, kada kaže sa Bogom?
ja nemam idoleIdol Ti je Jestira,
niti je bia zavodnica niti je bila preljubnica ažena zavodinca, i preljubnica,
Nije važno ime, ionako je svima zajedničko da se veruje u njih...
Pa znaš li Ti ženo koliko predstava Bogova danas ima i kako čovek može da zna, na šta tačno misli dotični, kada kaže sa Bogom?
E blago tebi kad ti je sunđer bob zanimljiv.Pa makar je zanimljiv lik za razliku od smaraca kakav si ti.![]()
A dozvoljeno je imati idole?
Zato se drži Svetog Pisma pa ćeš znati koji je put dobar, a koji loš.
ja nemam idole
niti je bia zavodnica niti je bila preljubnica a
to što ti imaš pokvarenu maštu to je već tvoj problem![]()
Ja bi reko da si ti više subotarka nego nedeljarka.![]()
Kako nije bila preljubnica, kada je postala žena čoveka, koji je prethodno imao ženu, koju je napustio?
Kako nije bila zavodnica, pa ne misliš valjda da je u milosti bogataša, čija je žena postala, a koji je uzgred imao i privatni harem, dospela zahvaljujući tome što je znala da sadi luk i papriku?
to Crni ima idola ja ne
prirodna![]()
U koga njih, možeš li biti konkretan, umesto što stalno koristiš zamenice?
Da, oće li po onome što piše, ili po svojim željama.Aha,samo zavisi kako ce ga protumaciti.
Onog koji je rekao "Ja sam onaj koji jesam"![]()
Imaju veliki zort od smrti , a misle da ce na taj nacin zivjeti vjecno .A koji je cilj verovanja?
Ja sam po rođenju Pravoslavna hrišćanka ali ne deklarišem se kao pripadnik bilo koje verske organizacije.Priznajem Hristovu žrtvu i to da me samo Njegova milost može spasitI, trudim se da živim po Svetom Pismu i da Mu svojim delima pokažem da sam na Njegovoj strani.Svoje grehe ispovedam samo svom Ocu Nebeskom i učim samo od Hrista i samo Njega zovem Duhovnim Ocem,
Da, oće li po onome što piše, ili po svojim željama.
Mnogi u to rekli i dan danas govore i može reći ko poželi, možeš li biti konkretniji?