Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
Preljubnik i preljubnica su i oni, koji za supružnika uzmu onoga, ko je prethodno imao supružnika.
Zašto neka druga nije došla na njeno mesto, šta je taj bogataš tražio u haremu i šta će mu harem da bi našao ženu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preljubnik i preljubnica su i oni, koji za supružnika uzmu onoga, ko je prethodno imao supružnika.
Zašto neka druga nije došla na njeno mesto, šta je taj bogataš tražio u haremu i šta će mu harem da bi našao ženu?

ništa ja na sebe ne kačim
Pa ja nisam pao s'marsa,pa da se nalazim na pustom osrvu, sta mastas?
Je l' to Tvoj avatar ili nije?
Kako nije kada se stalno to pominje u svetom pismu.
Citaj malo prolog pa ces videti sta je bila crkva.
sam si dao odgovorAko nije idol, zašto postavljaš sliku drugog čoveka u svoj avatar?
eto maštaj ti malo,pa pokušaj da mi daš odgovor
avatar se ne kaci na sebe nego na netJe l' to Tvoj avatar ili nije?
Pismo pisase ljudi,a manjka mi poverenje nesto u to pisanije.
Dakle,Hrist je zeleo da se grade crkve i od kamena i od drveta,i da svestenstvo ima cinove,da im se vernici klanjaju,celivaju i pod obavezno daju novac,cilj mu je bio da se zena potcini iako je ona ta koja nosi zivot,i zeleo je upravo sto i jednu struju svog propoveda.
koje veze ima avatar sa idolatrijom,nemoj da budeš fanatik
Sta sada, treba pismo da odbacimo?
Znas li da onaj ko seponizi bice uzvisen.
avatar se ne kaci na sebe nego na net![]()
Ti da više voliš sebe, nego ono što imaš u avataru, postavila bi svoju sliku, a ako već ne želiš svoju sliku, iz razumljivih razloga, onda ne bi postavjala ni tuđu, upravo zato što ne bi drugome činila što ne bi činila samoj sebi.
Već samim tim što postavljaš tuđu sliku, a ne želiš svoju, sebi praviš idola, a idolatrija je licemerje prema samome sebi, kada ispred sebe postavljaš tuđi lik, a sve u krajnjem cilju da na taj način, pomoću drugoga, a ne sebe samoga, sebe uzvisiš.

Ti da više voliš sebe, nego ono što imaš u avataru, postavila bi svoju sliku, a ako već ne želiš svoju sliku, iz razumljivih razloga, onda ne bi postavjala ni tuđu, upravo zato što ne bi drugome činila što ne bi činila samoj sebi.
Već samim tim što postavljaš tuđu sliku, a ne želiš svoju, sebi praviš idola, a idolatrija je licemerje prema samome sebi, kada ispred sebe postavljaš tuđi lik, a sve u krajnjem cilju da na taj način, pomoću drugoga, a ne sebe samoga, sebe uzvisiš.
A kako će biti uzvišen?
Šta to tačno znači?
Kako se Isus ponizi kada je oprao apostolima noge?
Zasto bi se zena stidela da nosi veo?zasto nebi bila ponizna?
Pa da, takva poniznost nije na korist.Nemam ja ništa protiv poniznosti, ako je motiv za nju neki dobar.
Ali imam protiv poniznosti koja proizlilazi iz nedostatka hrabrosti..
To si zaključio na osnovu "čuda" koje i demoni mogu činiti? Grešim?Ne uzvisujem ja nego Bog, jer smo mi udovi a Hrist glava crkve.
A ti sta si ti kada nisi nikakav ud?
Evo da pripomognem: http://www.cps.org.rs/crkva.pdfKako nije kada se stalno to pominje u svetom pismu.
Citaj malo prolog pa ces videti sta je bila crkva.
Pa nisu meni pali na pamet, već nekom drugom....Otkud Ti na pamet padoše Jupiter i Venera?

Pa zamisli da si Robinzon Kruso.Pa ja nisam pao s'marsa,pa da se nalazim na pustom osrvu, sta mastas?

Pa zamisli da si Robinzon Kruso.![]()

Sta sada, treba pismo da odbacimo?
Znas li da onaj ko se ponizi bice uzvisen.
Kako se Isus ponizi kada je oprao apostolima noge?
Zasto bi se zena stidela da nosi veo?zasto nebi bila ponizna?
Evo da pripomognem: http://www.cps.org.rs/crkva.pdf