Jestira
Ističe se
- Poruka
- 2.268
Zar nemate oči da vidite da je ovo pokušaj kompromitovanja Biblije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nemate oči da vidite da je ovo pokušaj kompromitovanja Biblije?
Biblija je već kompromitovana u velikoj meri od onih od kojih se to uopšte nije očekivalo..
a od kojih to?
Pa ko najviše pokušava da je tumači..
Točno, niti je Isus Bog, a niti je razapet na križ.
Biblija je ispunjena govorom mrznje, sovinizmom, segregacijom, surovim poukama i cestim pozivima na nasilje ali to ne bi bilo toliko opasno da ne postoji stalna teznja svestenstva podpomognuta slabo obrazovanom ruljom sa jedne strane i bogatim pojedincima sa druge strane da ove vrednosti predstave kao uzvisene jer su to vrednosti koje zastupa nekakav bog.
ajde ti mi odgovori
Biblija je ispunjena govorom mrznje, sovinizmom, segregacijom, surovim poukama i cestim pozivima na nasilje ali to ne bi bilo toliko opasno da ne postoji stalna teznja svestenstva podpomognuta slabo obrazovanom ruljom sa jedne strane i bogatim pojedincima sa druge strane da ove vrednosti predstave kao uzvisene jer su to vrednosti koje zastupa nekakav bog.
Crkva..
Skroz pogrešno.
Biblija je ispunjena povijesnim detaljima datog vremena, i ustaljenim ponašanjem te načinom razmišljanja ondašnjih ljudi.
A njezine nadahnute poruke od strane Jehove i Isusa su pune pozitivnih savjeta, načela i zakona.
Ponekad osoba od jednog drveta nevidi cijelu šumu.
reče neznalica i ostade živ
a gde to piše, u Kuli stražara?
A ko je Jehova ako nije Isus?
sve sam očekivala da ćeš reći samo ovo ne.Odakle ti ideja da crkva najviše proučava Bibliju?Pa ja kada pred savremenim vernicima spomenem Stari zavet oni hoće da me linčuju.To što crkva vekovima unazad proučava nije Biblija nego "sveti spisi svetih otaca"
Ne, nego u Bibliji.
Matej 16:13-17 - Kad je došao u krajeve Cezareje Filipove, Isus je upitao učenike svoje: “Što govore ljudi, tko je Sin čovječji?” Oni su odgovorili: “Neki kažu da si Ivan Krstitelj, drugi da si Ilija, a treći da si Jeremija ili jedan od proroka.” Nato ih je upitao: “A vi, što vi kažete, tko sam ja?” Šimun Petar je odgovorio: “Ti si Krist, Sin Boga živoga.” Tada mu je Isus rekao: “Sretan si, Šimune, sine Jonin, jer to ti nisu otkrili tijelo i krv, nego Otac moj koji je na nebesima.
Galaćanima 3:13 - Krist nas je kupio i tako oslobodio prokletstva Zakona postavši umjesto nas prokletstvom, jer je pisano: “Proklet je tko je god obješen na stup.”
Pavao citira 5. Mojsijevu 21:23 - 23 - neka njegovo mrtvo tijelo ne ostane na stupu preko noći, nego ga pokopaj istoga dana, jer je proklet pred Bogom onaj koji je obješen.
Ezra 6:11 - Osim toga, izdajem naredbu da se svakome tko prekrši ovu odredbu izvadi greda iz kuće njegove i neka na nju bude obješen...
tačno crkva se bavi tumačenjem,tumačenja,tumačenja i to ne direktno sa hebrejskog nego sa grčkog ili latinskog ili u još gorem slučaju sa nemačkog koji je prevođen sa grčkogAha..tumačenje tumačenja tumačenja...
Jehova je Isusov Otac i njegov Bog.
Ivan 20:17...- ‘Uzlazim k Ocu svojemu...Bogu svojemu...
Ono sto sam ja davno zaboravio ti nikada neces nauciti.
A ti govoris kao tipican vernik! Iz tvojih usta samo melem i mleko!Prava slika i prilika jednog vernika,nema sta!