- Poruka
- 899
Ko da odradi?Mati ili zena?
Svaki covek koji radi za sebe
Ti mislis da su vernici nesposobni da rade ?!?!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da odradi?Mati ili zena?
Nisam znao da je fizički posao ići u toalet,hraniti se...![]()

Svaki covek koji radi za sebe![]()
Ti mislis da su vernici nesposobni da rade ?!?!?
I jos jedno pitanje:
Da ne bi izmisljene pobede nad smrcu,jer da je tako i mi bi danas vaskrsavali,bar najbolji medju nama,da li bi hriscanstvo uopste postojalo i kako bi izgledalo?
Da tacno![]()
Ali tog sedmog dana mozes nesto uraditi ako ti od toga zavisi zivot ili imash neku potrebu , na primer da ides u toalet ili da jedes ili da spremis hranu za jelo ili bilo sta sto ti je potrebno![]()
Treba 7-og dana da se zahvaljuje Bogu i da se moli njemu ..na to se mislilo![]()

Da je bila izmišljena nikada ne bi ni čula za Hrišćanstvo.A sta je sa ovim mojim pitanjem?I da dodam,koji je razlog potrebe za Hristovim uskrsnucem?Sta ljudi dobijaju time?Nadu da ce i njih vaskrsnuti ako mu se cefne?I jos jedno pitanje:
Da ne bi izmisljene pobede nad smrcu,jer da je tako i mi bi danas vaskrsavali,bar najbolji medju nama,da li bi hriscanstvo uopste postojalo i kako bi izgledalo?

A sta je sa ovim mojim pitanjem?I da dodam,koji je razlog potrebe za Hristovim uskrsnucem?Sta ljudi dobijaju time?Nadu da ce i njih vaskrsnuti ako mu se cefne?
Da je bila izmišljena nikada ne bi ni čula za Hrišćanstvo.
Zašto bi mi danas vaskrsavali? Slabo si to razumela.
Isus je morao da umre u ljudskom obličju, jer je pristao na to. To je bilo u zamenu za smrt Adama i Eve. Zatim je vaskrsao i pokazao da je On Bog, da je On taj Mesija koji se dugo najavljivao. Samim tim je pokazao da je smrt pobeđeni neprijatelj.
Hrišćanstvo je nastalo tako što su ljudi sledili Isusa Hrista. Rimljani su ti koji su ove sledbenike nazivali hrišćanima, jer slede tamo nekog Hrista. Otuda i Hrišćanstvo. Da Isus nikada nije postojao, Hrišćanstvo se nikada ne bi ni pojavilo.
Isus je dao obećanje da će svako biti ponovo oživljen, tj vaskrsnut. Samo što će se napraviti crta između zainteresovanih za život, i ovih drugih. Ovi koji hoće život dobiće život, ovi koji ne žele život dobiće smrt. Time je rešen ovaj trenutni problem na Zemlji.
Vidi, ako si razgovarao s njim i video ga, postoje medikamenti i za to.I, kako si ti to siguran i znaš da bog postoji?Vidi, ako si razgovarao s njim i video ga, postoje medikamenti i za to.
Kako vi ateisti znate da Bog ne postoji?
Oni su ti stručnjaci za sve.Kako vi ateisti znate da Bog ne postoji?

A sta je sa ovim mojim pitanjem?I da dodam,koji je razlog potrebe za Hristovim uskrsnucem?Sta ljudi dobijaju time?Nadu da ce i njih vaskrsnuti ako mu se cefne?
Jesje on to. Protiv, to jest. Jer ga nauka napravila beskućnikom. Najurila ga s Olimpa, najurila ga iz zemaljskog raja, najurila ga s neba, sad siroma mora da se sakriva po neiskrčenim, žbunovitim terenima tupe verničke mašte.Vjernik pita ateistu - mislite li da je Bog protiv znanstvenika i njihovih dokaza?
Sto se tice odgovora na to kako znamo da Bog postoji, lipo.. dokaz je tvoja ljubav prema majci.
.
I ono najvaznije zelju za istim.
Vjernik pita ateistu - koje su prednosti ateizma?

Objasni mi to - MANJE SANSE ..![]()
U smislu.....teže je?