Astromedicina

@ sunshine248
grebanje,suvoca i crvenilo su posledica ili infecije ili (posto si uzimala antibiotike),su posledica u promeni u sistemu koji vlazi oko, pa kako je suvo ponasase reakcijom crvenila i suvoce..kako se problem naizmenicno stvara cas u jednom,cas u drogom oku, mislim da je imunoloska reakcija primarna u svemu
na nesto sto oni kazu..kako je saturn umesan i kvadrat Nepuna zato ti se desavaju te kozne alergije ili preosetljivost sto ce da te prati i dalje, ali sa okom moze, kad se Saturn pomeri, da se dodje do uzroka do jeseni ove godine ako ne i pre..znaci ipak hormoni i zlezde i alergija odnosno imunitet mesaju prste a sve ostalo moze da se zaobidje...dobro je, nije nista strasno jer ce, kada bude bio Saturn-Neptun u kvadratu da se stvari koliko toliko rese...

Sve u svemu, ja ću umreti slatko ( Venera u 8. polju), ali pošto je vladar Uran otišao u 5. polje, pa je još u sekstilu s Marsom- biće to jedan lep prekid rada srca. Možda umrem od infarkta sreće! :)

Sve u svemu, ja ću umreti slatko ( Venera u 8. polju), ali pošto je vladar Uran otišao u 5. polje, pa je još u sekstilu s Marsom- biće to jedan lep prekid rada srca. Možda umrem od infarkta sreće! :)

pa tek sam pocela da ubacujem neke zanimljivosti..da sacekamo do kraja pa da vidimo dal je sve to tako ....nabasala sam na svoju zalutalu knjigu, resila da mi se vrati pa da podelim sa zainteresovanima neke detalje..ako se slazete..mozda ima nekoga koga to jos zanima kao mene i tebe...

Ma vip, super je knjiga...pročitala sam u cugu za 15 min sve što si postavila...sad ću i da sačuvam slike...nema kvalitetne literature danas, a da je u slobodnoj prodaji...sve mora da se naručuje...baš sam juče tražila po gradu Milekića i njegovu astro-psihologiju...ma ni za lek je nema...nego da ne kvarim temu...ja sam oduševljena ovom idejom o postavljanju strana knjige!:)

Ma vip, super je knjiga...pročitala sam u cugu za 15 min sve što si postavila...sad ću i da sačuvam slike...nema kvalitetne literature danas, a da je u slobodnoj prodaji...sve mora da se naručuje...baš sam juče tražila po gradu Milekića i njegovu astro-psihologiju...ma ni za lek je nema...nego da ne kvarim temu...ja sam oduševljena ovom idejom o postavljanju strana knjige!:)

Da imam vremena kao sto nemam, skeniram knjigu, odradim strane u pdf - u i ubacim ..ovako uploadovanje me koci i manjak vremena, samo eto, zanimljive detalje mogu da ubacim..knjiga nije obimna a prakticna je dosta, posebno za one koji imaju veze sa medecinom i astrologijom..izdanje je davno..davno...pise tamo 1991..cisto sumnjam da tek tako lako moze da se nadje...ako nabasam na Milekica..obavesticu te...

Poslednji put sam videla Milekica u Platou pre otprilike godinu dana...neka žena je preuzela , otkupila ili kako već , pravo na izdavanje njegovih knjiga, pa može samo kod nje dase naruči...mislim da je čak i napisano na temi o knjigama...u svakom slučaju, hvala.;)

Poslednji put sam videla Milekica u Platou pre otprilike godinu dana...neka žena je preuzela , otkupila ili kako već , pravo na izdavanje njegovih knjiga, pa može samo kod nje dase naruči...mislim da je čak i napisano na temi o knjigama...u svakom slučaju, hvala.;)

da duso...ali ako ja nadjem odn. imam mogucnost da nadjem..ne treba mi zena nikakva da bih ti prosledila i ti iskopirala ono sto ti treba..:whistling:

Back