Djuro, ono sto najjace boji osobu je planeta na ac-u. Pa zar ne vidis i sama da si ATIPICNA za duplu vagu?
Poseban slucaj je Pl na ac-u koji je MOCAN. Ne znam da li si to vec prosla, ali on najcesce ukazuje na motiv fenixa u zivotu -dakle da si pala na dno, ali da se uzdignes vise nego gde si bila. To moze da ide kroz brak/novac/nesrecu... prosto se uzdignes iz pepela. Tako da molim te prestani da se brines!
Dakle skoncentrisi se na jupija u cetvrtom, trigon urana na saturna -srecan put i lep dom ti zelim gde god da je!
konj. nikad nije ni dobra ni losa, ona samo ima vecu moc u polju u kom je i na polja iz kojih potice.
Kada na takve konjunkcije imas tranzit recimo trirgon urana -iiiiiihaj kol'ko to moze visoko da vine, s druge strane tranzit tipa kvadrata saturna ili vec nekog maletika...sporijeg, ne moze da godi
Da budem iskrena sad... sto se tice tvog meseca, mozda nije na meni da vicem hajde i nemoj... ali JA ne bih (dakle ovo je samo sugestija) radjala ni planirala radjanje kada se tr uran priblizi tvom dc-u... mislim da su to iste godine kada ce i pluton pravidi opoziciju natalnom mesecu -to jednostavno ne bi bilo dobro po tebe. To ce naravno potrajati samo godinu -dve... ali opozicija urana na tvoje fizicko telo bi bila ugrozavajuca, a da se kanalisati na druge nacine (bar znas da mi je to fetis, pa kad dodje vreme, slacu ti reiki i ostale anegdote :-) )
Probaj da se skoncentrises na nesto sto NIJE saturn u 12om, jer... budi ti misli merkura iz skorpije -smrt, bolest, regeneracija... koristi saturna pozitivno -dubiozno se posveti proucavanju necega, potoni u tisinu, citaj/uci teske stvari,... maltretiraj se na neki drugi nacin ali ne crnim mislima, nisu zdrave :*