vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Da podmukao je taj Saturn u osmom polju jos kvadrat Uran,a Neptun u osmom obicno zna da sakrije bolest pa se za pravom dijagnozom dugo traga.....
Da duso, saturn u 8 polju, sa Neptunom, nije bas povoljna kombinacija za jednu zenu, koja pod uticajem hormona, cak i u kasnijim godinama moze da ima problema sa cistama, displazijama zlezda, fibromima, miomima i slicnim stvarima, i to kad se zavrsi regenerativni period. Ona mora da je imala nekih smetnji u tom polju i ranije, ali nije moralo da daje karakteristicne simptome, organizam joj je trpeo, i trpi i dan danas kroz zlezdano tkivo, vodene puteve...kad smo tu, neka kontrolise zbog Urana u Raku i zube,desni, moze da ima nekih komplikacija, limfne i pljuvacne zlezde, obavezno ako dodje do upale neke zlezde pod pazuhom ili u dojkama, da se to odradi kod lekara..pregledi i ostalo. Ne mislim da je strasno ali mislim da je sakriveno i da ceka, prelaz i Urana i Saturna kroz Vagu dok u prvom ulazu oni idu u opoziciji, ako se mnogo ne varam, da ne trazim ovako u cik zore sad i efemeride. Jako se lepo razumes i imas intuiciju i mozes i sama da vidis ovo o cemu pricam. Takodje je bitno, da ona prati stanje bubrega, ne bi me zacudilo da se javi pesak ili smetnje, infekcije, ssmanjenje filtracije bubrega ili prosirenje kanala i bubrezne karlice, pa da ima oticanje, zamor, promene pritiska ili lupanja srca uz sve to..a na primer, srcu joj nije nista. Jeste ona Riba i preosetljiva i radije bi ona bilo sta da joj nadju i samo da joj kazu da joj je nesto, a ne ovako, nije joj nista a ona svasta oseca, gubi snagu, gubi volju, moze da vene pred ocima i da niko ne zna sta joj je..Jeste sklona malo strahovima i sumnjama, i misli kako ce da se razboli od neke karcinomcine koju gaji negde u sebi i treba joj paznje ali trebalo bi joj jedno temeljno ispitivanje, ono, pocevsi od hipofize, preko stitne, nadbubrega, bubrega,dojke, jajnici,materica, pa tek srce i pritisak...Zeludac je boli na nervnoj bazi, stresne situacije, gubici ili sekiracija uopste je jako poremeti i nema ravnotezu u sebi...Inace je intuitivna, bila energicna nekada i otvorenija, vidis umetnutu vodoliju i veneru u trigonima i sekstilu...organizam joj slabi i ima sklonost ka operativnom lecenju u zivotu, od manjih do vecih intervancija ali kako je ipak neptun ogranicen Saturnom i u opoziciji jupiteru i u kvadratu svi sa Uranom, mislim da joj se nista nece siriti tek tako, da ima lepe izglede da se leci i izleci i kad dodje vreme boljki na red..
Ima sklonost latentnim alergijama ili osipima kao i razvoju autoimunih oboljenja, posebno kostiju i zglobova jer je Jarac u podznaku, jer je Riba u znaku i ima vladare u konjukciji kako ih ima...to je hornicno sa povremenim pogorsanjima..kicma i jedno koleno takodje osetljivi.Nervozna ne moze da ne bude kad je uran u raku i vodolija umetnuta ali nije uvek bila takva, ima onaj vodeni trigon, hormoni i stres je ucinili takvom, i jeste u zadnjim godinama propala, vidis kako je uran presao preko Venere i to negde mislim od njene 47-48, pa 5-52 na ovamo sigurno sve vise...Mesec u devici, da zaokruzi neko njeno nezadovoljstvo i osecaj da nije dovoljno voljena, osecaj strepnje i potrebe ka perfekcionizmu i razocarenje u svoj sopstveni organizam kad oseca da je izdaje..a ima energije u sebi, samo ne ume da je koristi izgleda...Ako ti nesto ne bude jasno, pitaj slobodno...