Astromedicina

Mene ceka neki problem sa venama i cirkulacijom sigurno, Saturn u Vodoliji.
Obozavam astromedicinu, da sam doktor imala bi je u malom prstu, pa bi dijagnostikovala na sve moguce nacine sto standardno sto drugim nacinima.
I ja obožavam astromedicinu
Moji bliski prijatelji-bračni par lekara je obilato koristio i astromedicinu
Od njih sam tu Duporovu knjigu i dobila

Jednom sam jednoj devojcici dijagnostikovala sta je problem, preko neta isto, zaprepastih samu sebe tacnoscu astromedicine. Videh vladar asc-a u Jarcu zajedno sa par planeta u Jarcu u kvadratu sa Saturnom u Vagi(koji je jos i vladar sestog polja bio) i kao prva asocijacija-kamen u bubregu. stvarno prelak slucaj da kazem:mrgreen: kad stvarno ispade da je imala to, vukli je mesecima po doktorima, niko nije znao sta joj je, jer je premlada bila za tako nesto(Saturn u Vagi je neko 2009-o godiste) i bzv predlozili test za ovo nakon sto sam napisala, i ispalo da ima.
Eto kako nekad astrologija moze da pomogne :ok: i nije samo u sluzbi saznavanja koje boje ociju ce imati buduci muz :D

Malefici u odredjenim znakovima pokazu problem sa tim delom tela instant, i bez gledanja ostatka karte.
Saturn u Ovnu-teska glava, migrene
itd itd.
S tim sto Saturn petrifikuje, a Mars su upale

Eto ja sa Marsom u Ovnu patim od hronicne upale sinusa.
A to je recimo vidljivo i preko dvanaestina planeta, duada Marsa mi je na Jupiteru, a duada Jupitera na Marsu u Ovnu.

Kod mene je Mars u Raku, od aspekata egzaktna opozicija sa Mesecom :/ to je kao neka kakva takva recepcija iako vrlo slaba jer su oboje lose polozeni. Neke stomacne(Rak) probleme i nisam imala, a ovo mi lici na neki carski rez npr.

Moj drug recimo isti Mars, ali u osmom polju, dispozitor je Mesec na ascedentu, imao je operaciju debelog creva(ako dobro zapamtih) i bas mu sav stres odlazi u stomak.

ne pomaze nista, ni inhalacija sa aparitima.. jedino 6 meseci na moru kad se izlezavam u ligestulu i udisem punim plucima dok je bonaca i u iscekivanju koktela ala del boj sto ga pije :lol:

Znam jer imam isti problem.
Otbiljno, evo dva meseca sam sada vec pod upalom. Sreca pa me sada ne boli, inace imam bas jake i ceste glavobolje. Ja uzmem defrinol forte ali slaba vajda, vec sam i oguglala iskreno...

Samo hedonizam leci, nista vise...:D

Znam jer imam isti problem.
Otbiljno, evo dva meseca sam sada vec pod upalom. Sreca pa me sada ne boli, inace imam bas jake i ceste glavobolje. Ja uzmem defrinol forte ali slaba vajda, vec sam i oguglala iskreno...

Samo hedonizam leci, nista vise...:D
rekoh ti sinfrontal nema kod nas ima u svapskoj tri kutije po 30 tableta mislim malecne i ko rukom odneseno... 10 godina nisam imao problema posle njih.....

Hronične alergije su planete u Blizancima, pogotovo Saturn u okviru 6, dok prolazne alergije mogu biti Mesec, Venera ili Mars.

Sa Saturnom su alergije na prašinu i nečistoću, dok su sa Venerom i Merkurom to biljne alergije. Alergije na psa/mačku su različite. Kod psa (nekim čudom) nije Mesec već Saturn u kombinaciji sa Mesecom (jer je preko dlake), dok sa Mačkama su u priči Sunce i Mars.

Kijavica je usko povezana sa Marsom, dok su napadi na oči (luk, polen i sl) direktno povezani sa Venerom.

Bol je uvek povezan sa Marsom, a lošiji imunitet sa Mesecom.

Na kraju, glavni krivac je često Neptun i retko kada Uran, što stvara jednu vrstu posebne osetljivosti u regionu koja traje i po 6-7-10-15 godina, a onda odjednom nestane i više se ni ne pojavljuje. Razlog je u tome što većinu Alergija proizvodi Venera koja vlada Prirodom.

Najčešće alergije su na kontu Venere

- Šminke
- Hrane
- Mirisa/Polena

Druge su mrtve ćelije i prašina, tj. Saturn

Sve alergije se prenose preko Merkura, sve što je prah, prašnjavo, sitno, maleno i direktno napada respiratorni sistem.

Problemi sa sinusima mogu biti Venera u Blizancima, ali može biti i češće Mars u Blizancima.

Poštovana, možete li da mi pomognete, Vi ili neko drugi od članova ako je zainteresovan i da napišete nešto više o pokazateljima multiple skleroze u natalu? Pažljivo sam čitala postove, na nekoliko mesta sam našla da su odgovorni 12. polje, uopšte za autoimune bolesti, zatim Saturn i njegova veza sa 1.,6. i 8. i 12. poljem, zatim Mars u vezi sa istim poljima i loše aspektovan, međutim... U natalu meni jako bliske osobe koja se trenutno bori sa simptomima ove nepredvidive bolesti, bar po onome što sam pokušavala da nađem na internetu pa i na ovom forumu, nikako ne mogu da nađem da je reč baš o tome, a možda sam pristrasna i ne želim da vidim ili ne umem ono što je u natalnoj karti. Možda pre kao izolovan sindrom, nešto što se dešava od pre nekog vremena, nego kao primarno oboljenje. Ako ste zainteresovani, postavila bih kartu ovde, zaista bi mi mnogo značilo. Ako ne, zamolila bih da pokrenete temu o ovoj sve učestalijoj bolesti i kako se manifestuje u natalu. Unapred puno hvala!

@Renolina , bacih pogled na tatinu kartu. Nema mulipl, ali slicno autoimuno kostano oboljenje. Usput, ima jako trosne zube, sto je jos pre bolesti vukao. Bila sam ubedjena da je u pitanju nesto u vezi sa Saturnom. On je Lav/Skorpija - Sunce na vrhu 9. Kvadrat neptun u skorpiji u 12. Mars konjukcija venera i s. cvor na poslednjem stepenu blizanaca, maltene vrh osmog polja, bez drugih aspekata. Retrogradni saturn u ribama (blizu ugla IC ) opozicija merkur,uran,pluton na MC u devici. Mesec u ovnu u 5 neaspektovan. Jupiter egzaktno na DC u biku neaspektovan.

@Renolina , bacih pogled na tatinu kartu. Nema mulipl, ali slicno autoimuno kostano oboljenje. Usput, ima jako trosne zube, sto je jos pre bolesti vukao. Bila sam ubedjena da je u pitanju nesto u vezi sa Saturnom. On je Lav/Skorpija - Sunce na vrhu 9. Kvadrat neptun u skorpiji u 12. Mars konjukcija venera i s. cvor na poslednjem stepenu blizanaca, maltene vrh osmog polja, bez drugih aspekata. Retrogradni saturn u ribama (blizu ugla IC ) opozicija merkur,uran,pluton na MC u devici. Mesec u ovnu u 5 neaspektovan. Jupiter egzaktno na DC u biku neaspektovan.
Hvala Vam. Nažalost, multipla je potvrđena. Pokazatelja svega dva u natalu i to ovan na vrhu 8., mars u 3. u škorpiji, kvadrat jupiter u 6. u vodoliji i Saturn 0° IC bez aspekata. 12. polje ništa, jedino vladar Me u 4. E sad, osoba ima stelijum 4,5 polje. Sitnije deformitete kičme ima urođenjo, nemaju značaj, osoba izuzetno fizički snažna i do sada zdrava, sportista rekreativac... Ispada po njenoj karti zbog naglašenog 4. polja da je multipla primarno nasledno oboljenje. A kažu da nije u nekom većem procentu. Hvala svakako!

Dragi ljudi jel može neko da baci pogled na moju natalnu kartu, tačnije Veneru u Vagi u prvoj kući (vladar 1. i 8. kuće) koja ima konjukciju sa Plutonom u škorpiji, ali u vrlo širokom obrisu (skoro 8 stepeni)? Ubrzo će mi tranzitni Pluton praviti egzaktan kvadrat sa natalnom Venerom i bojim se da mi ne napravi neki karcinom,tipa melanom. Već me trese tranzitni Saturn i donosi mi strahove pa valjda zato i pitam. Karta je ispod. Hvala!

Prilozi

• Majus.jpg
    Majus.jpg
    248 KB · Pregleda: 9
Dragi ljudi jel može neko da baci pogled na moju natalnu kartu, tačnije Veneru u Vagi u prvoj kući (vladar 1. i 8. kuće) koja ima konjukciju sa Plutonom u škorpiji, ali u vrlo širokom obrisu (skoro 8 stepeni)? Ubrzo će mi tranzitni Pluton praviti egzaktan kvadrat sa natalnom Venerom i bojim se da mi ne napravi neki karcinom,tipa melanom. Već me trese tranzitni Saturn i donosi mi strahove pa valjda zato i pitam. Karta je ispod. Hvala!
Braćala, nisu zvezde iznad nas, one su naše sluge, a ne mi njihove.. Čovjek je veći od bilo koje zvijezde.
Psihološka astrologija DA, prostudiraš svoje mane, i zapneš svom silom da ih uništiš...
Prognoze i predviđanje budućnosti NE, jer to samo Stvoritelj zna...
Da astrolog ume da predvidi budućnost, on bi ležao na parama, kockao bi se, postao bi kilioner, a ne bi se smarao čitanjem natalnih karti za novac...

Navućeš neku boleštinu tako....
I kad bi imao uvid u budućnost, život bi ti postao smor. .

Taj aspekt je nepostojeći.
Kad je zdravlje u pitanju tebi dosta toga dolazi iz glave, pa imaj to u vidu.

Hvala!
Znam da mi dosta toga dolazi iz glave. Ova godina mi je jezivo teška, oko 6 meseci sam zbog korone (odlaganje svih operacija) čekala da saznam da mladež koji sumnjivo izgleda ipak nije melanom. Istraumirali su me lekari najstrašnije i ostala mi je neka doza straha. Trenutno Saturn gradi egzaktan kvadrat prema mojoj natalnoj Veneri koja je vladar 1. i 8. kuće pa mi je napravio haos. Jednostavno sam se prepala... I Pluton i Jupiter muče sa kvadratima...
Samo da više prođe ova godina. Pozdravljam Vas!

Back