Mileta iz Talesa
Ističe se
- Poruka
- 2.657
Krv su mi popile .nisu jarčice za svakog![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krv su mi popile .nisu jarčice za svakog![]()
Ja onda po Vedskoj astrologiji nisam Ovanhttps://forum.krstarica.com/threads/razlika-izmedju-vedske-i-zapadne-astrologije.946212/
Ovan: Meša (13. april – 14. maj)
Bik: Vrišaba (15. maj – 14. jun)
Blizanci: Mithuna (15. jun – 14. jul)
Rak: Karkata (15. jul – 14. avgust)
Lav: Simha (15. avgust – 15. septembar)
Devica: Kanja (16. septembar – 15. oktobar)
Vaga: Tula (16. oktobar – 14. novembar)
Škorpija: Vrishchika (15. novembar – 14. decembar)
Strelac: Danus (15. decembar – 13. januar)
Jarac: Makara (14. januar – 11. februar)
Vodolija: Kumba (12. februar – 12. mart)
Ribe: Mina (13. mart – 12. april)
Vedska astrologija računa položaj planeta mnogo tačnije nego ova "zapadna". Bitno je znati da se njihovo tumačenje često bitno razlikuje, kao i to da oni ne pridaju prevelikuj važnost sunčevom znaku.Ja onda po Vedskoj astrologiji nisam Ovan![]()
Da li ja tebi stvarno ličim na ribu?Vedska astrologija računa položaj planeta mnogo tačnije nego ova "zapadna". Bitno je znati da se njihovo tumačenje često bitno razlikuje, kao i to da oni ne pridaju prevelikuj važnost sunčevom znaku.
Ne treba koristiti vedske sunčeve znake za zapadno tumačinje
Ne gledaj zapadno tumačenje . Ti si Riba samo za vedsko, a tamo su mnoge druge stvari važnije od sunčevog znakaDa li ja tebi stvarno ličim na ribu?Nemam ni jednu jedinu karakteristiku
Ne gledaj zapadno tumačenje . Ti si Riba samo za vedsko, a tamo su mnoge druge stvari važnije od sunčevog znaka
Kukuuu, je l moguće da sam Devica po ovom horoskopu ??https://forum.krstarica.com/threads/razlika-izmedju-vedske-i-zapadne-astrologije.946212/
Ovan: Meša (13. april – 14. maj)
Bik: Vrišaba (15. maj – 14. jun)
Blizanci: Mithuna (15. jun – 14. jul)
Rak: Karkata (15. jul – 14. avgust)
Lav: Simha (15. avgust – 15. septembar)
Devica: Kanja (16. septembar – 15. oktobar)
Vaga: Tula (16. oktobar – 14. novembar)
Škorpija: Vrishchika (15. novembar – 14. decembar)
Strelac: Danus (15. decembar – 13. januar)
Jarac: Makara (14. januar – 11. februar)
Vodolija: Kumba (12. februar – 12. mart)
Ribe: Mina (13. mart – 12. april)
Mesec ima ogromnu ulogu.Na primer
Mesec ima ogromnu ulogu.
Ali, da se savlada vedsko tumačenje zahteva enorman trud i godine učenja. Zato i nije popularno na zapadu. Ovu astrologiju, koji mnogi nazivaju "zapadna" možeš da savladaš za mesec dana
proveriJel to znači da u Vedskoj natalnoj moj mesec koji je u jarcu nije u jarcu?![]()
Savršen spoj.Nikada mi nece biti jasno zasto se spajaju Jarcevi i Rakovi.Ta dva znaka su u opoziciji.
Ne znamo , nismo videli sliku .Da li ja tebi stvarno ličim na ribu?Nemam ni jednu jedinu karakteristiku
Ako pricamo o licnim planetama u ovim znakovima,nema sanse.. Prave opozicije i tu ne postoji opcija dobrog slaganja.Savršen spoj.
Ako pricamo o licnim planetama u ovim znakovima,nema sanse.. Prave opozicije i tu ne postoji opcija dobrog slaganja.
Prava opcija je kad ti se poklopi Merkur u ribi .Ako pricamo o licnim planetama u ovim znakovima,nema sanse.. Prave opozicije i tu ne postoji opcija dobrog slaganja.
Karte na sunce devojcice!Ma ima. Veruj mi. Fairytale.
Šta te tačno interesuje?Karte na sunce devojcice!
Da rak i jarac mogu da stvore životnu ljubavnu priču?tvoje tvrdnje![]()