Astrologija : Za i Protiv

Ma, nije loše ali uvek mi je bilo malo krivo što nije u nekom prodornijem znaku:)

U osnovnoj sam bila štreberčić ( dok me je mama još donekle kontrolisala) a srednja...

Bilo je po principu - ono što volim učim neumereno ( sve društvene nauke i jezici) a prirodne sam izbegavala koliko mogu:D
Prolazila sam jak vrlo dobar što je čudo s obzirom da sam učila minimalno ali bukvalno....imala sam sreće što imam dobro pamćenje i što sam brbljiva pa sam se izvlačila.

A u četvrtom srednje sam dosta izostajala......visila sam po raznoraznim kafe - knjižarama i družila se sa raznoraznim propalim pesnicima i umetnicima..bilo mi je uzbudljivije od škole :lol:
Eih al da mi je ova pamet možda se ipak ne bih toliko zezala...uložila bih više u budućnost.

Pitam te jer meni je Merkur na pocetku devetog koje pada u Blizance u konjukciji Veneri vladaru osmog u osmom.Kazu da je deci sa polozenim Merkurom u osmoj mrska skola.I je nisam voleo,narocito u srednjoj,do petog osnovne ok,a posle nikako,sve na neko izvlacenje.

Čekaj ovog Arabijca Kamel-a, on je stručnjak.

Ne znas ti sta je zivot.Dok ne probas mleko od kamile nisi nista probaala :D

Daj tvoj natal da ti zavirimo u tajne :rumenko:

Poslednja izmena:
Da , Kamael je megu najvecih profi astroloa tu, respect :)

Kamael , koji je tvoji znak? Mislia sam da si Jarac :) Ako ti je merkur u Blizance :) onda nisi jarac :) Koji si znak? Bik mozda??

Kamael , zar nije to ime angela karme???

Poslednja izmena:
Imas mesavine vise znaka :) Ali recimo da si Blizanci posto si toliko radoznao :D

Па јок. Радознао јесам, али Близанац нисам. Ни у подзанку.

Kamael , koji je tvoji znak? Mislia sam da si Jarac :) Ako ti je merkur u Blizance :) onda nisi jarac :) Koji si znak? Bik mozda??

Ако је толики профи, што мени не каже шта сам ја?

Sansone su za romanticne duse,Bikove,Rakove il Ribe.

Jarac je vise za neke bubnjeve,a Skorpija za gitariste koje unistavaju svoje instrumente na koncertima lupajuci ih od pod.Ribe gitaristi su oni tipovi koji sviraju lagano i opusteno,sa cigaretom u ustima nesto poput Rundeka.

Да, то би важило за Металику, један од најбољих бендова. Бубњар Јарац, две Шкорпије као гитаристи и певач Лав, па кад почне да риче. :mrgreen:

Али доста Јарчева воли гитару. Моја другарица савршено свира гитару, а Јарац је. Доста Јарчева су певачи. И Елвис је био Јарац. И са Шкорпијама исто.

Ако је толики профи, што мени не каже шта сам ја?

Nemoj traziti previse,malo sam tvojih poruka procitao na forumu da bi video koji upliv je dominantan.Za sada bi rekao da si Vodolija,ali ne sa sigurnoscu.Da te vidim uzivo verovatno bi pogodio.

Bik podznak Vaga.

Kamael je ime arhangela sfere Marsa (ili Geburaha po kabali).On se rvao sa Jakovom iz Biblije.Ima svoju legiju andjela.

За наравно, јер свака наука па била она и квази увек има нешто занимљиво да нам саопшти.

Против наравно, ако сама себи постне сврха што је код неких људи једини смисао живота у гледању шта ће и када нека звезда да им каже или да позитиван оли негативан миг.

DUSKUSIJA ZA I PROTIV ASTROLOGIJE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Covek po kome je Halejeva kometa dobila ime, Edmund Halej, cesto je u šali prebacivao svom prijatelju Isaku Njutnu da previše simpatiše astrologiju. Na to mu je Njutn jednom prilikom odgovorio: - "Ne smejte se kolega, ja sam stvar proucavao, Vi niste..."

Protiv...

...nikada mi niko nije dao odgovor kako je moguce da su blizanci potpuno razlicitog karaktera i izgleda a rodjeni su sa svega par minuta razmaka...
...mene astrologija podseca na jednu poznanicu koja je nakon neke moje izjave kazala - ti mora da si vaga u horoskopu, odgovor - ne, nisam, hmmmm onda je tvoj podznak u vagi, odgovor - ne, nije,
da, da sasvim sigurno ti je mesec, venera sta li, u vagi...odgovor - ne, nije, nije...sumnjicav pogled sveznalice, ma nisu ti to dobro uradili...dakle ako nije prvo, onda je drugo, ako nije drugo onda je peto, deseto, dvadeseto...manje vise ako dovoljno gledas nesto ces da iskopas i voillllaaaaa bas je zato!
...sa druge strane smejurija je sto ljudi mahom misle da su bas oni tipicni predstavnici fancy osobina svog znaka...simptomaticno bas za vage, skorpije i ovnove...sto se ti penju po glavi, nikada nisam upoznala neku devicu koja se hvalise svojim zodijakom ali zato mi pomenuti izbise oci i usi, posebno u tinejdz periodu...

Protiv...

...nikada mi niko nije dao odgovor kako je moguce da su blizanci potpuno razlicitog karaktera i izgleda a rodjeni su sa svega par minuta razmaka...
...mene astrologija podseca na jednu poznanicu koja je nakon neke moje izjave kazala - ti mora da si vaga u horoskopu, odgovor - ne, nisam, hmmmm onda je tvoj podznak u vagi, odgovor - ne, nije,
da, da sasvim sigurno ti je mesec, venera sta li, u vagi...odgovor - ne, nije, nije...sumnjicav pogled sveznalice, ma nisu ti to dobro uradili...dakle ako nije prvo, onda je drugo, ako nije drugo onda je peto, deseto, dvadeseto...manje vise ako dovoljno gledas nesto ces da iskopas i voillllaaaaa bas je zato!
...sa druge strane smejurija je sto ljudi mahom misle da su bas oni tipicni predstavnici fancy osobina svog znaka...simptomaticno bas za vage, skorpije i ovnove...sto se ti penju po glavi, nikada nisam upoznala neku devicu koja se hvalise svojim zodijakom ali zato mi pomenuti izbise oci i usi, posebno u tinejdz periodu...

Ја сам фенси и уопште није битно који сам знак. Мис’ сви ми кажу : Како си фенси и кул :)

Ма зар је то битно. Битно је да сам насмејан :)

Уосталом доминанта ми је подзнак а нико га не зна јер сам све живе слаго кад сам рођен :)

Pazi, imam pravilo...ako neko pocne da se hvalise na prvu loptu k'o da se preporucuje za prodaju taj je ovan glavu dajem...neretko se sama iznenadim jer budem u pravu a je l' tvrdim da je astrologija zabava za mase, i milovanje za sujetu...

Kamael, ja sam ti vodolija/lav...sa ups, recimo Marsom u Ovnu a Mesecom u Ribi...ili Venerom u Ribi...mozda sam to poslednje jedino omasila...

Pazi, imam pravilo...ako neko pocne da se hvalise na prvu loptu k'o da se preporucuje za prodaju taj je ovan glavu dajem...neretko se sama iznenadim jer budem u pravu a je l' tvrdim da je astrologija zabava za mase, i milovanje za sujetu...

Kamael, ja sam ti vodolija/lav...sa ups, recimo Marsom u Ovnu a Mesecom u Ribi...ili Venerom u Ribi...mozda sam to poslednje jedino omasila...

Ма бре, видиш ваљда да се зезам, дала си ми леп шлагворт па сам зато улетео. А ован јесам, али не класичан каквог га осећаш. Чак би се разочарала очекујући типичног :)

Ма бре, видиш ваљда да се зезам, дала си ми леп шлагворт па сам зато улетео. А ован јесам, али не класичан каквог га осећаш. Чак би се разочарала очекујући типичног :)

...i sada ja kazem - pa kao vodolija, odnosno kao veliki humanista, borac, individualac i sanjalica, jednom recju renesansna zena naravno da volim netipicnog, bas, iju koincidencije li, ovna tako vatrenog, impulsivnog, brzog, snaznog alfu je nemoguce ne voleti! :lol:buhahahhahaha...da, ne znam vodoliju koja se lozi na astrologiju a ne kaze kako su vodolije najpametnije! :mrgreen:

...i sada ja kazem - pa kao vodolija, odnosno kao veliki humanista, borac, individualac i sanjalica, jednom recju renesansna zena naravno da volim netipicnog, bas, iju koincidencije li, ovna tako vatrenog, impulsivnog, brzog, snaznog alfu je nemoguce ne voleti! :lol:buhahahhahaha...da, ne znam vodoliju koja se lozi na astrologiju a ne kaze kako su vodolije najpametnije! :mrgreen:

Наравно. :)

Зна ли неко шта се сада дешава са хороскопским знацима јер плутон није више планета?Чуо сам и о неком новом знаку-змијоноши.

Kako nije.Do sada bio a sada nije.Astronomska podvala.Odredjena grupa u opservatorijama ima neke svoje interese i odgovara im iz nekih njihovih razloga da Pluton ne bude planeta.Razlog - ima dosta manjih tela slicnih njemu u njegovoj blizini pa se zbog toga ne moze nazvati planetom.Svasta.I Saturn ima kamenje koje se vrti u njegovoj orbiti pa je i dalje planeta.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/astronomi-odlucili-pluton-vise-nije-planet/325336.aspx

• Podržavam
Reactions: brx

Back