- Poruka
- 196
Ovnovi se ne hvalisu!![]()
Да сам се упео да јој докажем да греши испало би супротно. Драго ми је да сте ви тога свесни.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У хороскоп не верујем, јер је врста окултизма и потиче из доба када су људи веровали у више богова. Али ми је јако интересантно како погоде особине људи по неком знаку. То ми је мистерија. Баш ме занима зашто је тако. Зашто су готово сви Лавови тврдоглави и увек кад им се нешто нареди, кажу: Нећу. Зашто су сви Јарчеви радни и упорни? Зашто све Водолије воле да каке? Зашто су Овнови досадни и желе да буду први у свему? Зашто су сви Ракови љубоморни?То ми никако није јасно. Како то?
Иначе сам против астрологије, забранио бих је у држави. Нити је икаква наука, нити има користи од ње, нити је добронамерна, нити има научне доказе. Чиста глупост и нагађање. Једино те особине.![]()
Zdravlje dobro- za čoveka koji toga dana umire!
Čuvajte se prehlade- savetuje se čoveku koji je u tropima!
Na poslu novo poznanstvo- za čoveka koji ne radi i koji je u poodmaklim godinama.
Prilagodite se situaciji- pametan savet za lopova koji je tog dana u akciji.
Prijaće vam boravak u prirodi- za čobanina koji je svakog dana u prirodi.
Važno je da imate dobru volju- a kome to nije potrebno?
Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi- konstatacija za robijaša na dozivotnoj robiji!
Financije su nažalost dosta ranjivo područje, pa nemojte ulaziti u rizične pothvate ili ulaganja- Dobar savet jednom beskucniku ili gladnom korisniku tzv narodnih kuhinja.
Problemi sa zubima, - savet osobi koja ima veštačku vilicu.
Osti druzeNisi ti shvatio astrolgiju, ili je mozda nisi proucivao , sta bi Njton rekao
Milis da je Visoj intelegencii bitno dali je u nogometu pobedila Srbija ili Australija ????
Astrologija se bavi mnogo vaznim stvarima![]()
Ja vidim, draga prijateljice, vaš upitni pogled, čujem, pored sve daljine koja nas deli, štaviše, i vaše pitanje "Recite mi - ali sasvim iskreno - da li se iz zvezda može sudbina pročitati?"
"Može!"
"Šta kažete? A vi ste mi nekad govorili o astrologiji sa omalovažavanjem! No ona je, jelte, u poslednje vreme došla opet u modu, i mnogi veruju u nju."
"Moda! Zakonik žene! Istina je, astrologija stoji u visokoj konjunkturi, svet je preplavljen prospektima astrologa, Budućnost je postala opet traženom robom, inače ovi silni astrolozi ne bi imali od čega da žive"
"No, pa vi ste maločas rekli da se iz zvezda može pročitati budućnost."
"Sigurno! Ponavljam: Iz večite knjige neba pročitana je, kao što ću drugom prilikom saopštiti, buduća subina Zemlje, Sunca i dalekih svetova."
"A šta piše u toj knjizi o sudbini nas, pojedinaca?"
"Ništa, draga prijateljice! Sa takvim se sitnicama ta uzvišena knjiga ne bavi"
M Milanković; Kroz vasionu i vekove
Njutn ziveo 17 vekom, al njegovi zakoni su osnov Mehanike i Fizikevrlo validni i dan danas
Ipak dobra kontratezaDobra vam je poenta, gledano naucno , al se ne slazem potuno stim .
Poz vama. Citam vase komentare sa pdf filozoije, respect![]()
Znači, proučavanjem neba mi možemo da izračunamo gde će se koja planeta nalaziti u budućnosti ( a i gde je bila u prošlosti) ali nikako ne možemo da izračunamo koja individua treba da se čuva prehlade a koje će biti uspešna na poslu. Jedino što astrolozi mogu da urade jeste da napišu horoskop koji će manje-više odgovarati svim čitaocima.
Ne lupaj gluposti.Vidi se jasno koje se osobe sklone prehladama i u kom periodu,nekim f=drugima kada im je kritican period za fizicke povrede i predlaze im se odredjen model ponasanja koji ukoliko se ispostuje osoba prolazi bez skinute dlake sa glave.Ovo vazi kako za posao tako i za bilo koju drugu stvar.
To da li će neko zadobiti fizičku povredu jeste determinisano (jer slučajnost postoji samo na kvantnom nivou), ali to nikako ne možemo da pročitamo i jasno vidimo
U pravu si ,ne mozete.
Ја сам склон само прехладама које на посао донесу колеге са нпр. напола прележаним грипом.
Па све је то мање-више исто.Miša, da ne radimo u istoj firmi![]()
Ne znam. Nekada se ono što se dešava poklapa sa onim
što zvezde kažu, a nekada nema veze sa vezom. Da li je to do pogrešnog tumačenja
u slučaju nepoklapanja
ili je ono što se čini tačnim samo slučajnost poklapanja
tumačenja sa dešavanjima.![]()
Mislim da se radi o pogresnom tumacenju.Na nekom astro forumu pisala je zena da joj je astrolog rekao:mogucnost gubitka deteta,ustvari je bilo kratko razdvajanje od majke dok nakon razvoda nije dobila starateljstvo.
I meni je moj astrolog,dok me nije licno upoznao,znao pogresno protumaciti neka desavanja,ne nesto drasticno,ali...kad se desi,odbacuju se svi sinonimi.
Па немају они појма, али реално. Ја мислим да је бесмиеслено веровати у тако нешто, поготов савете узимати од астролога и веровати у неку судбину путем звезда. Сам креирам судбину, никакве звезде ми ту не делују. Никад ми хороскоп ништа није погодио. Ето још нико од вас ми није погодио знак. Ни подзанк нисте погодили. Што се мене тиче, ја доста вучем на Овна, али нити сам знак, нити подзнак, нити ми је било која планета у Овну, ниикакве везе моја натална карта нема са Овном. Али опет, вучем помало на тај знак, и то вероватно због кеве.
Оно у шта могу да верујем јесте да се особине људи могу изразити преко имена. Не знам да ли сте приметили, али имена јако утичу на особе. Ја сам приметио да су сви Александри исти, сви Стефанови су исти. Имам двојицу другара Стефана, личе невероватно и по понашању и физички, а један Водолија, а други Лав. Са Александром такође. И код жена исто. Све су ми Невене исте, као и Јелене, а поготово Јоване. У то могу да верујем. Зашто? Јер име значи неку особину и ту особину носи цео живот. То може да утиче на подсвест. Овако, кад неко некога стално зове Вук, он ће имати особине животиње вука. Или пример надимци, као и прозивке. Кад неко некога стално прозива: ретарде, дебилу, идиоте, та особа ће почети тако да се понаша, због утицаја на подсвест, која је много битна за наш живот и судбину. Никакве звезде не тичу на то.