Astrologija: Eksperiment

Uključila sam i sebe u konstataciju, ništa se ne sekiraj :-D
Dovoljno sam samokritična za tako nešto.

Ali baš reeeeetko kad a priori odbacujem stavove, a još ređe ubeđujem druge ljude da su glupi (neinformisani, možda, ali glupi ne), pa me tako ponekad iznervira drskost sa kojom se brojni forumaši obraćaju neistomišljenicima. Pa zato ono o plitkim umovima. Možda malo grubo, ali nekako sam... revoltirana. Ako smo se ovde okupili oko istog, a to je spoznaja, svi imamo isti cilj i slično polazište, pa daj bar da se ne delimo na prepametne i imbecile. Mislim, nije fora.

Prvo treba definisati kako planirate da je proverite ... Meni je iz vaših silnih pisanija izgleda promaklo kako biste to uradili ... kao i do sad ? :roll: Pa to je već urađeno. :wink:
I ja to ne bih nazvala eksperimentom al' 'ajde ... generalno mi mnogo toga oko ove teme (pre svega oko vašeg pristupa - svih vas - nisam imenovala nikog pojedinačno) nije najjasnije.

A pošto je prepucavanje (i samo prepucavanje) opet uzelo maha ...

@proximo - koja bi po tebi provera bila najadekvatnija ? Ako je ovo pogađanje kao do sad ...

@Astral-Blade, pa ti o mnogim stvarima ne znaš informacije koje su jako bitne (a često i ključne!) za temu razgovora pa ti to nije smetalo da ne samo učestvuješ u diskusijama i proverama koječega, već i da samouvereno izjavljuješ i tvrdiš šta je istina ...

@guitarrr_babe, astrologija nije ono što se da pročitati po novinama niti samo "koji si znak" i slede njegove osobine ...

Allsade-Brat:
Varas se. Astrologija funkcionise. Samo ne funkcionise na onaj nacin na koji Astral-Blade i drugi astrolozi pokusavaju da sve nas ubede da funkcionise.
Цура је рекла да по њеном мишљењу астрологија није наука, а нигде није рекла да не функционише :wink: Такво мишљење заступају бројни астролози или љубитељи исте, јер им је некако испод части изједначавати науку и астрологију коју више третирају као некакву езотеричну уметност или вештину. Али ако науку дефинишемо као трагање за истином, онда ту без икакве сумње припада и астрологија за коју ја кажем да је истина над истинама.

Astral-Blade:
Такво мишљење заступају бројни астролози или љубитељи исте, јер им је некако испод части изједначавати науку и астрологију коју више третирају као некакву езотеричну уметност или вештину.
Nisu ljudi toliko glupi koliko vi astrolozi mislite da jesmo. Sve vise ljudi zna sta je zaista astrologija. I da nema nikakve veze sa traganjem za istinom, vec naprotiv.

Elle_77:
:roll:
posle ja imam neke opozicije ...
Обожавам кад си тако "мистериозна" у изношењу ставова, па човек не може да ти одговори, јер не зна на шта си тачно мислила. А то често радиш.

@Allsade-Brat, за друге не знам, али ти дефинитивно немаш појма шта је астрологија. Но добро, није сваком дато да разуме. Ал не секирај се, није то ништа страшно, има армија таквих, па живе.

Astral-Blade:
@Allsade-Brat, за друге не знам, али ти дефинитивно немаш појма шта је астрологија. Но добро, није сваком дато да разуме. Ал не секирај се, није то ништа страшно, има армија таквих, па живе.
Ja definitivno znam sta astrologija zaista jeste. I budi siguran da razumem mnogo bolje nego sto bi ti to zeleo. Istina se ne moze sakriti pa ma koliko se ljudi nalik na tebe to trudili.

Allsade-Brat:
Ako mislis 'boraca za istinu', onda znaci da si pocela da shvatas.
Posto sam do sad, jadna, bila slepa kod ociju :lol:
Dobro, nikad nije kasno.
:wink:

Allsade-Brat:
Samo se nadam da i mene ne svrstavas u 'krokodile', jer to nisam; samo sam mala ribica, koja se trudi da izbegne da bude pojedena...
Mala bara - puno krokodila... je izreka koja se koristi kada hoces da kazes da ... znate vec.

Pun forum opozicija :roll: C, c,... vidis ti to, Astral-Brate ? :lol:

Niko te nece pojesti. Garantujem :-D

Ajoj, ljudi ... :|

Astral-Blade:
Капирам да се не слажеш с нечим, али нисам видовит па да знам шта је по среди. А ти баш уживаш у оваквим провокацијама :rolleyes:

Ma kakva provokacija ... Covek/zena/sta vec o lopovluku, a ti o ... nauci, istini ... cveticima, leptiricima ...

Back