ASTRO SAVETI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidim da ovde dobijate lepe savete i odgovore pa bih i ja volela da se pridruzim tim srecnicima. :)
Rado bih postavila svoju natalnu kartu sa ASTRO sajta ali nesto ne umem.
Molila bih ako nije problem da na osnovu mojih podataka mi odgovorit na 2 pitanja - 1. Hocu li se u skorije vreme naci ljubav zivota :) i ko bi mogao biti, 2. posao, hocu li se uskoro zaposliti_

Podaci su 27.9.1984. 19,55h Beograd!
Vaga-bik, Mesec i Venera u skorpiji!
Unapred zahvalana i izvinjavam se sto nisam mogla da okacim natalnu kartu, valjda mi necete zameriti.

Prilozi

• astro_w2at_01_teodora_gvozdenov_hp_38233_16786.jpg
    astro_w2at_01_teodora_gvozdenov_hp_38233_16786.jpg
    67 KB · Pregleda: 6
Poslednja izmena:
Nova sam na forumu.
Moram da kazem da mi se dopada tema i vidim da su ljudi bas zadovoljni Vasim odgovorima, pa bih htela i ja nesto da pitam.
Ova godina mi je bila izuzetno teska, pa me interesuje posebno po pitanju zdravlja kada ce krenuti na bolje?
Rodjena sam 29.03.1984. u 12:55 popodne u Beogradu.
Hvala unapred! :(

Evo ja imam jedno konkretno pitanje koje me dugo jako muci. Naime u osmoj kuci (koja je u strelcu) imam cak pet planeta i to uran, sunce, mesec, jupiter i neptun. To me jako plasi. Takodje vladalac osme kuce mi je u 11 kuci. Koliko to moze biti lose?

U principu, najbolje bi bilo da ko god ima pitanje, postavi i svoju kartu, pa cu ja kratko da protumacim. Ako vas interesuju samo pojedinosti i poneke planete u nekom znaku, onda to mogu da ispisem tako grubo, bez obracanja paznje na ostale stvari!

cao, nova sam na forumu pa se ne snalazim bas z:( a vrlo rado bih postavila svoju natalnu, cisto da bacis oko, ali posto ne ide.....Zanima me koloiko je lose kad se u solarnom horoskopu Saturn nadje na merkuru (vladaru horoskopa koji je u devici) i u kvadratu sa natalnim marsom u blizancima? Devica vodolija :)

nemoj da se plasis. kao sto sam rekla, ne mozes samo to da gledas. tu postoje mnogi drugi aspekti i svi oni u kombinaciji daju NESTO sto se eventualno moze desiti ako onaj spekt itd itd...
nadam se da me razumes.

Mnogi astrolozi rade iskljucivo po knjigama i onda bespotrebno uplase ljude. Nije dovoljno samo nauciti knjigu napamet i to bezveze prosipati ljudima. Isto tako, onaj ko nije strucnjak ne moze precizno da zna sta koji aspekt, ili planeta u datoj kuci znace.

Ovo je jako dobra poenta. Nikad se aspekti ne trebaju izvlačiti iz koneksta i posmatrati zasebno, jer to može dati pogrešnu sliku, već se mora promatrati celokupna natalna karta, izvagati sve zajedno, i tek onda doneti konkretan zaključak. Da je astrologija tako "mehanička" u smislu prostog primenjivanja definicija iz knjige, mogao bi bilo ko da bude astrolog. Da ne spominjem koliko iskustvo mnogo znači..

Ako mogu i ja da se ''provucem'' sa jednim pitanjem...
Obzirom da mi je receno iz natalne da mi stoji samo jedno dete, a ne znam da li se to odnosilo na mene licno ili na to da cu imati samo jedno dete u braku, zanima me da li i vi potvrdjujete ovu tvrdnju koja ima velikog izgleda da se i ostvari jer sam pre skoro tri godine ostala udovica.
Hvala unapred na vremenu i odgovoru.
Rodjena sam 09.07.1977 u 2:48 Ljubljana

Imam i ja jedno pitanje vezano za poljA braka!

Tacnije u polju 7 (polje I braka) imam 4 planete: Jupiter, Pluton, Mesec i Sunce. Ali iz polja 6 me brine sto Sa konjukcijama aspektuje 2. Ako uzmem da Sa na polje 9 (polje drugog braka) pravi bolje aspekte, Ve0Ne60Sa da li se ispunjavanjem simbolike tog 9-og (ili 6-og polja gde mi je Sa???)polja moze ublaziti negativan aspekt Sa i samim tim imati 1 uspesan brak?
Kao sto sam procitala negde "Od dva zla izabrati manje".

Mnogo mi se sviđa kako odgovarate drugima, i mene zanima sledeće

- Da li ćemo imati dece i kad je najveća mogućnost za ostvarenje?
- Da li ćemo živeti u inostranstvu? Gde bi nam bilo bolje za život?
- Oboje volimo umetnost tj. slikarstvo i dizajn , ima li leba od toga za nas ili bolje da se usmerimo na nešto drugo tj. da nam bude samo hobi, kakav je potencijal?

Moja natalna karta:
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=73478&d=1267627496
Muževljeva natalna karta:
http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=73479&d=1267627513

Hvala na odgovoru. Pozdrav :)

Uran u 8.kuci znaci opasnost, ali sve zavisi od znaka u kom se nalazi. Moze da predstavlja ranu operaciju. Isto tako, desavace se da menja partnere. To predstavlja strast I polje dobitka od nasledstva. Treba se cuvati struje I vatrenog oruzija. U kom se znaku nalazi 8.kuca?[/QUOTE]

Auf, meni je uran u 8 kući u strijelcu (Uranus Sagittarius 18°36'54 in house 8 retrograde) imala sam operaciju kao mladja a i čekam nasledstvo. A šta li znači ovo retrogadan.

Inače sam lav bik mjesec u raku. 02,08,1986

Uran u 8.kuci znaci opasnost, ali sve zavisi od znaka u kom se nalazi. Moze da predstavlja ranu operaciju. Isto tako, desavace se da menja partnere. To predstavlja strast I polje dobitka od nasledstva. Treba se cuvati struje I vatrenog oruzija. U kom se znaku nalazi 8.kuca?

Auf, meni je uran u 8 kući u strijelcu (Uranus Sagittarius 18°36'54 in house 8 retrograde) imala sam operaciju kao mladja a i čekam nasledstvo. A šta li znači ovo retrogadan.

Inače sam lav bik mjesec u raku. 02,08,1986[/QUOTE]

Takodje imam UR u 8 ali na 4 st. da ti ne kazem kolko me voli struja... A ja ko da sama idem ka njoj, pa pipnem staru ves masinu gde nema izolacije, pa u zgradi u kojoj je neko iscupao steker ja da upalim, svetlo u mraku pipnem dve zice ogoljene... ala je bolelo! Pritom, zivim u staroj zgradi u kojoj je jednom izbio pozar zbog propalih instalacija, a stan mi je strujna katastrofa...
Moras da povezes sa kucom gde je vodolija. Taj 18st je malo zeznut za svaku planetu...

draga astro saveta sta mislis o promeni posla/zanimanja ove godine i sta bi mi ti preporucila, koja mi zanimanja leze?

http://img695.imageshack.us/img695/3705/ovanblizanac.gif[/IMG

http://profile.imageshack.us/user/null

U principu, najbolje bi bilo da ko god ima pitanje, postavi i svoju kartu, pa cu ja kratko da protumacim. Ako vas interesuju samo pojedinosti i poneke planete u nekom znaku, onda to mogu da ispisem tako grubo, bez obracanja paznje na ostale stvari!

Inače sam lav bik mjesec u raku. 02,08,1986

Takodje imam UR u 8 ali na 4 st. da ti ne kazem kolko me voli struja... A ja ko da sama idem ka njoj, pa pipnem staru ves masinu gde nema izolacije, pa u zgradi u kojoj je neko iscupao steker ja da upalim, svetlo u mraku pipnem dve zice ogoljene... ala je bolelo! Pritom, zivim u staroj zgradi u kojoj je jednom izbio pozar zbog propalih instalacija, a stan mi je strujna katastrofa...
Moras da povezes sa kucom gde je vodolija. Taj 18st je malo zeznut za svaku planetu...[/QUOTE]

Sad cu bas da vidim kucu gdje mi je vodolija, ja nesto tu čeprkam po toj karti, ajde mi vidi molim te za ovu vezu sa blizancem 02.06.1984 je on, stavila sam gore link za kartu. :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back