- Poruka
- 122.013
ps: deco, ispravite me ako gresim, ali u astro foto ne spadaju obaci.....??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ne slažem semunja, oblaka, gromova, gusaka i muškatli imaš koliko ti duša ište...ali sunce je samo - jedno
![]()

Smatram da je trebalo da ostane odvojeno..kad je već bila otvorena nova tema.
eto...od svih pojava na nebu, jedino neka sunce ima zasebnu temu...
baš zato što smatram da je zalazak najpopularniji za fotkanje - a nije da ne može da se pokaže kvalitet...baš naprotiv...treba obuzdati te boje, zanti ukomponovati sa pejzažom
..uhvatiti momenat kad je svetlost najbolje. (sa moje, skromne tačke gledišta, jel..)
..e kad spomenuh.. pejzaž.....pa eto..i sa njim je srodna..
Hću da kažem...dosta tema se uopšte ..preklapaju
..neka je i kvantitet merilo..mislim da bi tema opstala..ljudi izađu šredveče da šetaju..eto ti svaki dan nova i neponovljiva slika zalaska ..a sa istog mesta.
rekla bih,..da ljudi vole da gledaju..i da slikaju zalaske.
ne slažem semunja, oblaka, gromova, gusaka i muškatli imaš koliko ti duša ište...ali sunce je samo - jedno
![]()
ok spojeno je, tehnici jeste astrofotografija....nije smak sveta
meni licno lepse bi bilo odvojiti, ali nije obavezno
meni nesto drugo nije jasno - zasto postoji arhiva tema na koje ne moze da se odgovori?
to su teme koje su bile nekad ali nisu vise aktuelne, jel tako?
zasto je oduzeta mogucnost da se dignu iz mrtvih?
tu i tamo kad nekoga opici inspiracija, digne neku temu i okaci fotke, podstakne i inspirise tako i druge, pa ce se dizati povremeno neke teme
ovako mi se cini da je neko ponavljanje na pdfu, stalno su par tema aktuelne i one se pune, a ove zaboravljene nemaju mogucnost vaskrsavanja....
malo se tim cinom na pdf namenjenom mastarenju uskracuje sirina i mastarenje....tako mi se cini, a mozda gresim
ps: deco, ispravite me ako gresim, ali u astro foto ne spadaju obaci.....???![]()

Moghrion:Опет, покаже ли се, приливом нових фотографија овде, потреба за темом, биће ми више него драго да поново отворим тему и све те фотографије тамо спакујем...
Moghrion:Кики, да се разумемо, скоро сасвим сигурно неће да буде теме посвећене искључиво Суцну.
pa ona tema stara zalazak je u nekoj arhivi i nema mogucnost pisanja, sam si reko, ja pratim tvoje reciА, где су те теме и та архива?
Ја то не умем да нађем....
Cime se radila?
pa ona tema stara zalazak je u nekoj arhivi i nema mogucnost pisanja, sam si reko, ja pratim tvoje reci
kakva vam je to arhiva i zasto nema mogucnost odgovaranja, to sam i pitala
mog koji objektiv?