ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, sta si ti mislila da immph znaci ? xD ...
Haha, evo upravo gledam na youtube-u o njima :lol: ...

Nisam ni razmisljala o nicku kad sam to rekla vec iskljucivo o avataru. A nije nista bezobrazno, u pitanju bre! Vec masonski simbol! mislim jedan predsavlja to nesto a i drugi takodje, (e, pokvarenjace jedan) a kad su zajedno simbolika nema veze sa tim! :lol:

Nisam ni razmisljala o nicku kad sam to rekla vec iskljucivo o avataru. A nije nista bezobrazno, u pitanju bre! Vec masonski simbol! mislim jedan predsavlja to nesto a i drugi takodje, (e, pokvarenjace jedan) a kad su zajedno simbolika nema veze sa tim! :lol:

:lol: :S ne kontam sta je bezobrazno :S ?

Znam, kazem, o masonskim simbolima sam i gledao :) the Arrivals ;) ...

:lol: :S ne kontam sta je bezobrazno :S ?

Znam, kazem, o masonskim simbolima sam i gledao :) the Arrivals ;) ...

Jedna takva ( kao na avataru ) na primer zgrada, stub, visok blok, koje vidis na svim slikama pored zgrada vlada mnogih drzava, predstavlja falus - koji simbolise moc! A kad su dva na cuda jedno pored drugog u pitanju, predstavljaju valjda vremensku kapiju, medju galakticki procep, tako nesto nisam sigurna.
Ja sam mislila da si ti to znao, pa mislis da se raspitujem i za znacenje tvog nick-a! Jer si se, ucinilo mi se, pokvareno smeskao. :lol:

Samantha Jouns, samo sal letimicno pogledala natal...Mjesec ugrozen od vladara pete kuce jos ej u Ribama....romanticna dusa koja se uvijek razocara...osoba je sanjar i masta o velikoj i strasnoj ljubavi , poput onih iz prica , no, na javi to ne nalazi. POsebno upada u oci Znak Strijelac i podznak Blizanci sto na prvi pogled pruza sliku vedrog vjetropirastog covjeka koji ne zna da se veze...sarm naglasen kao i sklonost ka flertu,moguc problem odluciti se za jednu osobu, ali svakako romanticne teznje

jos da dodam da je moguca strasna ljubavna avantura sa osobom sa kojom poslovno saradjuje...ako je pitanje povezano za brak onda moram reci da polozaj planeta ukazuje na naglo vezivanje, ali i prekidanje...pa i lazi i obmane ili prosto vjerovatnocu da nikad ne vidi parnetra u pravom svijetlu...
nadam se da sam barem malo pomogla, ovo je blic pogled na natal, pa s toga i sturo objasnjenje :)

Ja bih da se izvinim sto me nije bilo nekoliko dana, pogotovu sada kada je Elle sprecena da dolazi, ali verujem da je Psiho dolazio, enivej, jako sam bolestan i ne osecam se dobro pa su to razlozi :) nadam se da to nije ometalo vas u pisanju :) ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back