ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav svim astrolozima! :bye: Nadam se da ste se lepo odmorili. Meni je leto bilo super, baš sam puno putovala (što naglašavam posebno zbog toga što mi je Saturn ove godine u 9.kući ;) ) Moje ionako oskudno znanje astrologije je zakržljalo, pa se unapred izvinjavam svima ako ponovo pitam nešto što sam već ranije pitala. Trudiću se da pročitam sve ono što ste pisali na forumu ovog leta :kafa: a nadam se da ste bili vredni . Pozz. :heart: :heart: :heart:

Milan Tarot ima vishe mozga od svih astrologa, lepo ismeva sve te gluposti
chuj glupost: planeta 3 miliona svetlosnih godina daleko od mene utiche na to shto se meni deshava :P
kao NATALNE KARTE :lol:
malo zdrave logike reshava sve :P

Milan Tarot ima vishe mozga od svih astrologa, lepo ismeva sve te gluposti
chuj glupost: planeta 3 miliona svetlosnih godina daleko od mene utiche na to shto se meni deshava :P
kao NATALNE KARTE :lol:
malo zdrave logike reshava sve :P

Vidi ovako: Ovo je forum na koji se dolazi po slobodnoj volji, podforumi i teme se biraju prema interesovanju, na "astrologiju" dolaze oni koje interesuje nešto o atrologiji, a za ismevanje još nisu otvorili pdf.
Tebe niko ne tera da dolaziš ovamo, a naročito nećemo trpeti da sve na ovompdf-u vređaš i ismevaš!:thumbdown:
O tvom "zdravlju" i logici ne bih da raspravljam, sli ovo nije mesto za takve kao ti.
Ako si rspolužen za pljuvanje, idi na "politiku", iugleda da to tamo dozvoljavaju.:thumbdown:

Ma pusti ga, protukt sistema, uveren da je logika dovoljna za spoznaju istine.

"Logic is an organized way of going wrong with confidence" (Robert Heinlein)

Ne zalazim ja ni u njegova uverenja, ni u njegovu inteligenciju, ali da neko negde dođe samo da bi ismejao sve prisutne, to je ...poslednje. To rade poslednji ljudi, ljudi "drugog reda", ljudi sa dna ljudske zajednice, i jednostavno, neću to da trpim.

Ne zalazim ja ni u njegova uverenja, ni u njegovu inteligenciju, ali da neko negde dođe samo da bi ismejao sve prisutne, to je ...poslednje. To rade poslednji ljudi, ljudi "drugog reda", ljudi sa dna ljudske zajednice, i jednostavno, neću to da trpim.

Amin ...

I ja bih zamolio Elle ako moze da obrise postove koji nisu povezani sa temom :mrgreen: ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back