ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Isuse Kriste, pa utakmica Hrvatska:Njemačka, euro zgazili smo ih 2:1

E al bi pukla . Drugarica me nagovarala da idemo da uplatimo tiket na Nemacku ceo dan sam se nervirala sto me mrzi da idem do grada ( a ja zivim u centru :lol:) . Kad ono sreca moja sto sam lenaja ko buba - nekad se i to isplati. :mrgreen:

kako prizemne stvari zaista ne vidim nista posebno u tome sto neko trci za loptom...a dodaj tome sto to uopste nije ni intelektualno....gubljenje vremena

Hvala bogu ( nemam smajli koji se krsti ) da neko od muskih ne voli fudbal ( znam jos jednog takvog ). Ti si definitivno indigo

Poslednja izmena:
Hvala bogu ( nemam smajli koji se krsti ) da neko od muskih ne voli fudbal ( znam jos jednog takvog ). Ti si definitivno indigo

Sto je josh najgore od svega Svajcarska kao devica/jarac ucestvuje u svemu tome...mislim zemlja koja ima najbolje obrazovanje, koja je sinonim za savrsenstvo i preciznost, koja odvaja toliko novca u obrazovanje da bi se magla kupiti citava Srbija....ccccc!!!!

Mada to je verovatno da bi se povecao broj dece pa zato! Jesi cula za bebi bum posle prvenstva?:cmok:

Zapravo ja znam dosta njih koji ne obracaju paznju na fudbal , al to je vec nesto drugo :rotf: ...

My first love , na na na , I never knew love till' there was UUuuuUUuuuUuUuuuuuu ...

Sto mi se peve nesto ... 8) :-o :o

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back