immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E, Immph ,ja sam poznata po tome da ne pamtim datume tako da : SRETAN RODJENDAN!!!
Meni je obicno praksa da za rodjendan nekome bacim pogled na Solar. Ali nemam tvojw podatke. Davaj licne podatke, pa da ispostujemo tradiciju :rolleyes:
...

To daje gubitke ako se tokom ove godine narocito vezes za nekoga.
...
, mada ima lepe aspekte Neptun ostale koliko toliko , ali dispozitor Uran pa mi se tako to vrti u krug) i da su se strasno nervirati i osoba jeste zauzeta , tako da :S ... znam , ne ponosim se ni ja :/ , al zaljubi se covek i voli i tako to
...
Jooooooj , pa recimo da sam se vezao u proslih sest meseci ... i to puno...
Jos kad vidim ovaj Uran na Descendentu , u Solaru , tako me hvata muka :/ ... tako znam da ce prosto da se nastavi ovako kako je , da mi veza bude , stresna i tajna (dispozitor ovaj Neptun u opoziciji sa Mesecom , da , posebna je to simbolika , nekako mi nije bas da pricam ovde o tome ovako na temi, mada ima lepe aspekte Neptun ostale koliko toliko , ali dispozitor Uran pa mi se tako to vrti u krug) i da su se strasno nervirati i osoba jeste zauzeta , tako da :S ... znam , ne ponosim se ni ja :/ , al zaljubi se covek i voli i tako to
...
Aaaa istooo vidim kako cemo ja i moja profesorka nesto lepo da radiiimooo i da cemo bas da se pokrenemo i da krenemo da povecavamo broj nastupa , sad , samo da ne bude nekih nezgoda , mislim tu na Mars i konjukciju sa Mesecom , a dodje u natalu na MC... 8) :-o
![]()
![]()
Nisam sve stigla da izanaliziram nego u pauzi , kada nema 
Bolje je da budesh pripremljen za neshto, eto sada znash kako da delash. Ja kao jedna iskusna devica ti savetujem da uvek dobro razmislish da posle ne bude kajanja.
To ti je moj poklon: savet da uvek dooobrano razmislish!
) ... e , pa i on je Devica , eto vidis
... 8) :-o
E pa vidis. Sve znasNisam sve stigla da izanaliziram nego u pauzi , kada nema
mnogo posla![]()

Hahahahhahah eto ako nisi znao kcerka Marije Kiri - Irena Kiri imala je istu kombinaciju Devica Blizanac
Nego hoce li neko da mi kaze koji to nash astrolog ima merkur u skorpiji pa zbog toga ima onaj tipicni skorpionski izgled. Voleo bih da nadem njenu sliku na Guglu.![]()
Mislis na Milenu Ekart, predpostavljam![]()

Nisam znala.Šta merkur u škorpiji daje taj pogled?! To imam i ljudi mi čitaju šta mislim iz očiju kao blesavi. Stalno govorim da treba da nosim naočare za sunce kada razgovaram sa nekim koga ne volim.Nisam znala.
idi i pogledaj sliku te zene bash cesh se iznenaditi....