ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, Immph ,ja sam poznata po tome da ne pamtim datume tako da : SRETAN RODJENDAN!!!

:rodjendan:

Meni je obicno praksa da za rodjendan nekome bacim pogled na Solar. Ali nemam tvojw podatke. Davaj licne podatke, pa da ispostujemo tradiciju :rolleyes:

E, Immph ,ja sam poznata po tome da ne pamtim datume tako da : SRETAN RODJENDAN!!!

:rodjendan:

Meni je obicno praksa da za rodjendan nekome bacim pogled na Solar. Ali nemam tvojw podatke. Davaj licne podatke, pa da ispostujemo tradiciju :rolleyes:

Hehe , hvala puno :D ...

A ako bas zelis da ispostujemo tradiciju , posaljem ti podatke na pp :D ...

Inace , ljudi mene brine , ja nekako kao da imam malo aspekata u natalu ... ne , stvarno , kad pogledam drugiiiii koliko imaju , pa mi je cudno :( ...
8) :-o :o

Poslednja izmena:
Slobodno mozete da se pridruziteu analizi i ostali :p

Elem, immph. Ovako stvari stoje. Solar ti i nije tako los uzevsi u obzir da je uvek najbitnije sta se desava da vladarem ascedenta bilo u natalu i solaru . A u solaru ti je vladar Merkur sopojem sa benefikom ( sto je jako bitno ) Venerom. Misli mu prevodu , lepa dimamicna godina sa dinamicnim desavanjima, posebno u ljubavi. Medjutim, izgleda da ce tu biti svacega, brza desavanja pa kako dodje tako i ode i u krug. Mislim ne svidja mi se sto je vladar V kuce Saturn u XII- polju. To daje gubitke ako se tokom ove godine narocito vezes za nekoga. A takodje veliak iaskusenja kroz osobe koje su nedovoljno poznate ili cak i sumnjive. Ovo sve sto sam rekla vazi ne samo za ljubav nego i za kreativnost i stvaranje. Mislim to je sve pojacano tokom godine.

Podznak si u Solaru - Devica i to parve device ti padau natalu u polje palnova, zelja nadanja i prijatelja . Tako da se treba god. upotrebiti u bavljenje tim lepim dogadjajima. I tu je uvecanje kruga prijatelja.

Nastavice se..........

To daje gubitke ako se tokom ove godine narocito vezes za nekoga.

Jooooooj , pa recimo da sam se vezao u proslih sest meseci ... i to puno :( ...
Jos kad vidim ovaj Uran na Descendentu , u Solaru , tako me hvata muka :/ ... tako znam da ce prosto da se nastavi ovako kako je , da mi veza bude , stresna i tajna (dispozitor ovaj Neptun u opoziciji sa Mesecom , da , posebna je to simbolika , nekako mi nije bas da pricam ovde o tome ovako na temi , recimo zbog jedne zenske osobe , isto nam se provlaci i kroz uporedni :( , mada ima lepe aspekte Neptun ostale koliko toliko , ali dispozitor Uran pa mi se tako to vrti u krug) i da su se strasno nervirati i osoba jeste zauzeta , tako da :S ... znam , ne ponosim se ni ja :/ , al zaljubi se covek i voli i tako to :sad2: ...

Aaaa istooo vidim kako cemo ja i moja profesorka nesto lepo da radiiimooo i da cemo bas da se pokrenemo i da krenemo da povecavamo broj nastupa , sad , samo da ne bude nekih nezgoda , mislim tu na Mars i konjukciju sa Mesecom , a dodje u natalu na MC :D ... 8) :-o :o

Poslednja izmena:
Jooooooj , pa recimo da sam se vezao u proslih sest meseci ... i to puno :( ...
Jos kad vidim ovaj Uran na Descendentu , u Solaru , tako me hvata muka :/ ... tako znam da ce prosto da se nastavi ovako kako je , da mi veza bude , stresna i tajna (dispozitor ovaj Neptun u opoziciji sa Mesecom , da , posebna je to simbolika , nekako mi nije bas da pricam ovde o tome ovako na temi :( , mada ima lepe aspekte Neptun ostale koliko toliko , ali dispozitor Uran pa mi se tako to vrti u krug) i da su se strasno nervirati i osoba jeste zauzeta , tako da :S ... znam , ne ponosim se ni ja :/ , al zaljubi se covek i voli i tako to :sad2: ...

Aaaa istooo vidim kako cemo ja i moja profesorka nesto lepo da radiiimooo i da cemo bas da se pokrenemo i da krenemo da povecavamo broj nastupa , sad , samo da ne bude nekih nezgoda , mislim tu na Mars i konjukciju sa Mesecom , a dodje u natalu na MC :D ... 8) :-o :o

E pa vidis. Sve znas :mrgreen: Nisam sve stigla da izanaliziram nego u pauzi , kada nema
mnogo posla ;)

Bolje je da budesh pripremljen za neshto, eto sada znash kako da delash. Ja kao jedna iskusna devica ti savetujem da uvek dobro razmislish da posle ne bude kajanja.:dash:

To ti je moj poklon: savet da uvek dooobrano razmislish!

Hvala ...
To mi kaze i Michael Jackson (remember to always think twice , do think twice :lol: ) ... e , pa i on je Devica , eto vidis :lol: ... 8) :-o :o

Da , on ima ASC u Blizancima :D :roll: ...

@Neptunijanka - :lol: , da , dobro ... ii ? :lol: ...

8) :-o :o

Hahahahhahah eto ako nisi znao kcerka Marije Kiri - Irena Kiri imala je istu kombinaciju Devica Blizanac

Nego hoce li neko da mi kaze koji to nash astrolog ima merkur u skorpiji pa zbog toga ima onaj tipicni skorpionski izgled. Voleo bih da nadem njenu sliku na Guglu.:bye:

Šta merkur u škorpiji daje taj pogled?! To imam i ljudi mi čitaju šta mislim iz očiju kao blesavi. Stalno govorim da treba da nosim naočare za sunce kada razgovaram sa nekim koga ne volim. :) Nisam znala.

idi i pogledaj sliku te zene bash cesh se iznenaditi....

Milena Ekart je ! Ona je o tom njenom skorpionskom pogledu pricala u jednoj TV emisiji. Bila sam pokrenula na pdf-u " fizicki izgled" za to da je ona dala tumacenje pogleda na osnovu merkura - niko za tu simboliku Merkura nije nikad cuo na forumu, a bas sam morala da pitam ljude, posto ni ja za to nikad ranije nisam cula. Doduse ona ima pogled ko skormija - sto jeste jeste, samo je sad pitanje da li je to bas zbog toga ili i ima nesto u Znaku Skorpije jos? Nemam njenu kartu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back