ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se pokvario MP3 juce :( ...
jooooj ... a da ne kupujem nista novo , sto se tehnologije tice sada ... ja bas sad hteo kameru i nov telefon da kupim za rodjendan :( , kako sada , da cekam , stedim godinu dana , ne mogu vise :lol: ?
8) :-o :o

Jao ala ste svi vi zaludeni tim mp3 mobilnim, cccc. Pa te sprave su toliko stetne, ja ne koristim ni jenu od njih osim mobilnog na putu. Meni je najdrazi poklon neka enciklopedija ili zbirka klasicne muzike, ma to je tako otmeno i gospodski, samo za one sa ukusom, a mobilni moze svako da ima. Ili neka lepa biljka onako egzoticna i to je super poklon, ali ove spravice, hmmmm pa nisu neshto shik!

Ja sam idnigo ja volim tehnologiju , da si citao ono sto nam je Elle dala video bi kako indigo deca imaju auru iste nijanse plave boje kao kompjuteri i sve to ... eto vidis :lol: :rotf: ...

Sta me napadas bre ... sta ti znas sta ce meni to i kako cu ih koristiti :lol: ... mobilni moze svako da ima , pih , a knjigu ne moze ... MP3 mi treba jer slusam muziku uvek :P , kamera mi treba jer hocu da se snimam i izrazim svoju kreativnost :P :lol: , a necu da koristim onu sa telefona , a telefon me smorio pa mi treba nov :lol: ...
A CDa , zanimljivih stvari za citanje i biljaka imam , hvala Bogu , ne nabavljam ih samo za rodjendan ... 8) :-o :o

Danas mi je depilator pao u kadicu sa vodom (bio je isključen, ali sam morala da ga rastavim i ostavim da se suši, a nadam se da će proraditi kada ga budem uključila) Posle sam stavila pogrešne baterije da se pune, a one iscurele, i napravile baricu na parketu. Zašto? Koga da okrivim za to? Gledam kartu za danas ali ne znam šta da tražim.
Inače mi se često desi da prospem vodu na neku tehniku. Neptun mi je u prvoj kući, možda zbog toga? Ili zbog Urana u Škorpiji? :???:

Da ne zna neko kako se zove jedna srpska satrologinja ima merkur u skorpiji i jedan onako pogled hmmmBila je pominjana na forumu ali nigde ne mogu da nedem njeno ime jer mi se cini da sam juce video sliku te osobe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back