ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako ti ne radi pretraživač?
Odeš na glavnu stranu ovog podforuma gde je spisak tema, pogledaš u desnom delu strane (odmah iznad spiska tema) i vidiš opciju Pretraži ovaj forum, klikneš na trouglić i otvori se prozorče gde ukucaš termin i izbaci ti sve teme sa Astrologije gde se pominje ta reč.

A i našao si već :D nego da znaš za ubuduće.

Da , to i radim i uvek , sta god da ukucam pise da toga nema :S ...

8) :-o :o

Prebacila sam vaš chat sa teme e-books ovde ... sad ste i na lepljivim počeli da se raspričavate :confused:

Ubuduće ću isto tako raditi i na drugim temama, ili se malo iskontrolišite.

E neka si Elle, i trebalo je da se sami sjetimo pa predjemo ovamo
Nisam ja dosla ovde zbog Los Angelesa
Dosla sam zbog LJUBAVI:heart:, nije mi bas tada ni znacilo nesto da zivim ovde, a USA i nisam nesto voljela
Ali sudbina:!::!:
I natalna karta...ccc:whistling:

Ja cu otici tamo samo da vidim kako je i kako se zivi na par meseci 6-10 . Vec sam spremila bila papire pocetkom godine za USA pa odustala jer nisam mogla da biram LA vec gde mi zapadne.Ppa htela tako da se igram :dash: i povukla sam odluku u agenciji za Au pair ili kako i se vec pise, bitno da im nisam dala pare vratili bi mi sa nekim procentom manje.

@B.Black, prebacila sam par postova (od kojih su većina tj.2 tvoja) sa teme Srbija na temu SVE STO VAS INTERESUJE A NE ZNATE.

I, molim te, uzdrži se konstantnog spamovanja po svim temama na kojima postuješ. Tvoja pitanja i komentari su uglavnom smisleni, ali gledaj da ih ukombinuješ tamo gde im je mesto, a ne na temi Srbija da pričamo o Švajcarskoj, a na temi Fizički izgled o presingu. I ne bih ovo ni komentarisala da nije postala uobičajena pojava, malo-malo pa okreneš tok priče u potpuno levom smeru svojim komentarima. Please. :oops:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back