ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajmo josh sa komplimentima, nesramim se ja kada me gvale, ne ne:nono:

Jao e, BernardBlack videh neku prozu na prethodnojstranici o tipovima licnosti horoskopskih znakova. Stvarno super covece! :D Ko ti je pisao sastav srariji brat ili sestra, keva il cale - priznaj?
Dobro de, salim se nemoj odmah da se bockas u venu. Dobar je sasav , zaista odlican - jel si zadovaljan? Ajmo aplauz za Blacka svi: :klap: :klap: :klap: :klap: Tako!

Ee , Antonina , videh ti si nesto pricala gradove i kao znake u kojima su , ako mozes da mi pogledas za Bor , Zajecar i NS ... molim te ...

8) :-o :o

Ali ne znam za sve znam da bi Bor onako zagadjen kao i Pancevo mogao biti u nesrecnom znaku Riba zgog zbog izduvnih gasova i trovanja istim a ne znam duso za svaki grad, ali ima knjiga u kojoj sve pise mada moj ucitelj kaze da se simbolika astropsihologije dobija logikom , kaze kad god ne znate sta je nesto u astroloskom smislu npr naziv dela nekog grada ili ulice posto se iz tvog horoskopa vidi otprilike naziv tvoje ulice to je III ( ulica i merkur u tvojoj karti ). NPR. on kaze Naselje Brace Jovanovic ( u BG-u ) je u znaku Blizanaca ( brace ), Karaburma je u znaku Skorpije ( Crni krug = na turskom bijiste gde su turci u to vreme gubili sve moguce bitke ) + jos je u reka ( skorpija ) Dunav tu. Zvezdara je u znaku Vodolije - pogodi zasto itd, centar BG-a terazije u znaku Vage itd. S' tim sto kad je grad u pitanju treba znati kaze po cemu je poznat, treba imati jos neke informacije o njemu da bi smo znali.
Ja sam negde rekla za Suboticu i Niksic ( valjda ) da su u znaku Device. Jedan od razloga najveca stopa samoubistava u tim gradovima ( i zvanicnici zu to potvrdili u jednoj emisiji ja gledala preko televizije ). A mitologija za sazvezje device govori o Devojci devici koja se obesila od tuge kad joj je otac umro. I to i statistika pokazuje da se Device najcesce ubijaju besenjem, Ovnovi iz pistolja, vazdusni znaci skakanjem sa visine itd. i da ne crnim vise. E, tako se dolazi i do znaka u kom se odredjeno mesto nalazi ili bilo sta drugo, ali treba ti veliko znanje iz domena mitologije i astrosimbolike za odredjene znake...;)

Pa dobra da li si ti procitao ono gore? Jel sam ja rekla da imam knjigu sa tim informacijama ( imam, al me mrzi da se penjtram da je dohvatim i trazim po njoj. ) Lepo sam objasnila da je to pitanje logike a ne znam cega.

Pa da vidimo po mojoj logici islo bi ovako:

Cirish-najvishi standard u svetu, najcistiji, najuredeniji i najsigurniji: Devica podznak Ovan
Zeneva slicno kao Cirih samo druga u svetu dakle Jarac podznak Bik
Rim dupli Jarac
Pariz dupla Vaga
Tokio Jarac devica
Oslo Skorpija rak

Rim dupli Jarac

A neeeeeeeeee , Rim je lep :lol: ...
I Pariz mi se vise svidja Ribe da bude :P ... :lol: ...

Italija je Blizanci nja nja nja nja nja :P ...

@Antonina , eee , gle , stvarno ako gledam gde mi je Merkur u karti i trece polje , ima logike za moju ulicu :lol: apsolutno ... i to ne jednu :S , nego sve do sada , a selio sam se dosta u poslednje vreme ... jooj , a samo kad bih znao zbog cego to samo zivim na prvim spratovima , u svim zgradama , bilo ih je cetiri , ja sam bio prvi sprat ... prvi :S ... mozda zato sto u trecoj imam Uran i Neptun u konjukciji a orbis je jedan stepen , eeee , mlatim ... 8) :-o :o

A da li moze meni neko da objasni kako da izracunam gde mi je lilit(crni mesec)...?
jednom je neko pokusao,ali meni to i dalje nije jasno....:dontunderstand: i sta je njegova uloga ?

Pa imas na www.astro.com opciju , ides na free horoscopes , pa na extended chart , pa imas dole u levom uglu kad se spustis misem opciju da ti ubaci Lilit u kartu pa to chekirash ... a sto se znacenja tice , mislim da postoji tema na kojoj pise dosta ... 8) :-o :o

Pa da vidimo po mojoj logici islo bi ovako:

Cirish-najvishi standard u svetu, najcistiji, najuredeniji i najsigurniji: Devica podznak Ovan
Zeneva slicno kao Cirih samo druga u svetu dakle Jarac podznak Bik
Rim dupli Jarac
Pariz dupla Vaga
Tokio Jarac devica
Oslo Skorpija rak
Tokio je u znaku Škorpije, Rim - Lav, Pariz - Devica, a ostalo nisam uspela da nađem. (A. Imširagić - Knjiga vladarstava u astrologiji).
Švajcarska jeste u znaku Device i tu si u pravu za uređenost, ali gradovi pojedinačno su pod posebnom vladavinom nekog znaka.

A da li moze meni neko da objasni kako da izracunam gde mi je lilit(crni mesec)...?
jednom je neko pokusao,ali meni to i dalje nije jasno.... i sta je njegova uloga ?
Tema - Crni Mesec - Lilit. ;) mada bi na tu temu moglo još dosta toga da se piše.
Za izračunavanje ti je rekao immph.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back