Ako mogu da primetim Psiho, od kada si okacio nova pravila, Astrologija se potpuno ispraznila
Sve sto ste rekli zvuci u redu, ali na taj nacin ovaj forum ce odgovarati samo onima koji se bave astrologijom. A sta je sa ostalima? Njima ovde nije mesto? Kada sam prvi put dosla ovde, nisam znala ni sta sam u podznaku, pocela sam da postujem na temama o znacima cisto iz zabave, pa sam onda polako pocela da citam i ove druge ozbiljnije teme, i tako sam se zainteresovala za astrologiju. Danas vec mogu da pratim sve ono sto pisete

ali se jos uvek secam kako mi je sve to u pocetku izgledalo potpuno konfuzno. A na koji nacin cete sada da zainteresujete nekog za astrologiju i da privucete nove ucesnike? Kada sam rekla forum bez duse, pomislila sam na neke druge forume o astrologiji, na koje niko ni ne dolazi, gde nekoliko astrologa razmenjuje svoje misljenje, a kada ih neki laik pita nesto, ili ignorisu ili odgovaraju nekako sa podsmehom. Sto se mene licno tice, sada mi je svejedno kako cete da se organizujete, ali mislim da moras da osmislis i neke zabavnije teme za sire mase