ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bez veze je što je sve bez podataka, natalnih karti ... Ovako samo možeš da nagađaš kako je šta zaključio. Same prognoze, malo prave astrologije i tumačenja ...

Mislim da je Toma Nikolić Vodolija u znaku, za Vučića ne znam.

Slazem se sa tobom,bilo bi interesantno i nama pocetnicima i vama iskusnima da vidimo njihove karte.
Hvala na informaciji,mozda ce neko znati jos nesto.
Pozz.

Meni i nije, ja sam totalno apoliticna i ne volim ih ni na tv-u a kamoli da im zvirnem u kartu..
Otvorite temu - politika i politicari..ima ih zainteresovani kao sto je Vindex, prate i znaju.. pa da se slatko obrusite na njih sve...:lol::lol::lol:

U natalnoj karti politicara, Mesec predstavlja narod, pa se tako jednostavno moze proceniti kako bi nam bilo sa pojedinim politicarima na vlasti.
U Nikolicevoj karti npr. Mesec je u znaku Vage, i to jakoj konjunkciji sa Saturnom koji je tu u znaku svoje egzaltacije. Kako god, Mesecom vlada Venera, koja ga dispozicijom vodi u Jarca, gde je Mesec u znaku izgona. Dakle, kako god nam bilo pre Nikolica, sa njim na vlasti (ne daj Boze) bismo svakako saznali da moze i gore.

U natalnoj karti politicara, Mesec predstavlja narod, pa se tako jednostavno moze proceniti kako bi nam bilo sa pojedinim politicarima na vlasti.
U Nikolicevoj karti npr. Mesec je u znaku Vage, i to jakoj konjunkciji sa Saturnom koji je tu u znaku svoje egzaltacije. Kako god, Mesecom vlada Venera, koja ga dispozicijom vodi u Jarca, gde je Mesec u znaku izgona. Dakle, kako god nam bilo pre Nikolica, sa njim na vlasti (ne daj Boze) bismo svakako saznali da moze i gore.

Moj Mesec je u domicilu.
Da se kandidujem za predsednika?
Krinka, i pravi mnogo lepih aspekata.:lol:

Moj Mesec je u domicilu.
Da se kandidujem za predsednika?
Krinka, i pravi mnogo lepih aspekata.:lol:

Ooooooooooo, pa to je bas lepo.
Gledala sam od Tita na ovamo - sve lose pozicije i dispozicije, samo Dinkic (20.12.1964.) ima mesec u domicilu, i sekstilima, trigonima, bez neke naglasene ugrozenosti od strane Saturna, Marsa... ostali - Boze pomozi.
Mada, bez vremena i podznaka ni to nije potpuno sigurno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back