ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uf ticu, ja sam popila vec dovoljno za vecheras... :p:lol: hm... pade mi sad na pamet, shta mislish o vagi sa podznakom u biku? :roll:

sad nista..ne vidim belu mecku pred ocima, ceo dan radim... Nista mi to ne znaci, da se ne salim, mada se ne salim, znas kako gledam karte i kako mi je potrebno da vidim sliku da bihti rekla ko,sta i kako stoje stvari, sem venere koja je vladar u obe stavke, bas nista ne mislim, nemam ideju, videlasam to tvoje pitanje ali ja tako ne mogu da pricam o nekom

pa dobro, inache nisam sigurna za podznak, samo mi bilo smeshno kad me lik pitao shta sam u horoskopu haha... ne pamtim da mi se to nekad desilo na takav nachin...(mislim u drugom razgovoru) i tako... vip, imash li ti muza?

mislim, da li zivish sa njim?
Ma znam sta me pitas, smo se salim..
Imam Saturna u 7 kuci, jednog sam se otresla jer sam pored njega zivelasama, pasam dugo bila sama, cekajuci mistera koji treba da dodje da bude Viktoru tata, pa kad sam ga nasla, opetsam kao sama, ja radimdanju i nocu, on radi samo nocu, pa kad dodje bude malkic budan i spava jer opet nocu mora naposao, ...znaci ,,imam muza na papiru! I nije to nekad lose, da znas..

Ma znam sta me pitas, smo se salim..
Imam Saturna u 7 kuci, jednog sam se otresla jer sam pored njega zivelasama, pasam dugo bila sama, cekajuci mistera koji treba da dodje da bude Viktoru tata, pa kad sam ga nasla, opetsam kao sama, ja radimdanju i nocu, on radi samo nocu, pa kad dodje bude malkic budan i spava jer opet nocu mora naposao, ...znaci ,,imam muza na papiru! I nije to nekad lose, da znas..

:) aha... sad su mi jasnije tvoje noci ovde...:)

Pa sta drugo, Viktor vileni i moram da ga cuvam, samo nocu mogu da radim horoskope, kako mi je veliki monitor, podelim ekran na dva dela pa spojim lepo i korisno -lepo sto se druzim,korisno sto radim sto moram da radim.. i gde da u to strpam jos muza...neka ga nek radi..

Pa sta drugo, Viktor vileni i moram da ga cuvam, samo nocu mogu da radim horoskope, kako mi je veliki monitor, podelim ekran na dva dela pa spojim lepo i korisno -lepo sto se druzim,korisno sto radim sto moram da radim.. i gde da u to strpam jos muza...neka ga nek radi..

znash, zanimljivo je ne samo koliko imash energije vec kako je nesebichno troshish... vec vishe puta kad ugledam tvoje postove pomislim to, zashto se ova zena toliko trudi? nekako, nauchi nas zivot ili mene to sigurno jeste, da su retki oni koji chine usluge drugima bez nekog tamo interesa... pa i kad znam da postoje teshko mi je da poverujem da to rade ne razmishljajuci kome...

i onda opet naletim na tebe i zapitam se zashto... i upitam sebe kako bih ja reagovala (da sam na tvom mestu) na sva ona pitanja, od svih mogucih i nemogucih likova ovde, i znam, mali bi broj bio onih oko kojih bih se potrudila, razumesh?

Ja dugo zivim po intuiciji i radim ono sto volim, ja astrologiju volim kao svoju decu sto volim, zivim sa tim i mislim sa tim..kad sam zalutala ovde na forum, trazila sam nesto drugo..pa zvirnula malo, cisto etotako, da vidim kakva je energija unutra, i nesto me je zadrzalo.........Znas, lako je meni kao meni, ja ovo radim 20takgodina, nije lako uci medju ljude koji torade i druze se a pritom da se niko ne oseti ugrozenim onim sto ja znam ili sto ja mogu..ni ja ne znam sta znam i sta mogu..znam samo da se ovde nalaze ljudi i energije koji susrodni mojoj i kojima treba savet ili pomoc..pa kad vec vilenim nocima ivolim ovo sto radim, sto ne bih napisala ono sto mislim

Postala mi je boljka da uvek krecem od sebe..kako bih ja volela da meni neko to tamo vidi ili kaze ili ucini ili napravi..i tako radim i sa drugima..u globalu uvek..mozda sam i ja nekad cekala nesto..ne ovo..ne secam se vise ali kao da jesam..zato to tako radim to je meni normalno

i ja imam obichaj da se stavim u kozu drugoga ali ne u svim situacijama... recimo kad posetim ljis u 98% sluchajeva mi to ne polazi za rukom...;) zato mislim da kad bih se razumela u to u shta se ti razumesh verovatno bih se rukovodila nekim svojim osecajem, posvetila bih paznju nekim ljudima, oko nekih bih se potrudila vishe, a gde bih osetila da mogu da pomognem uradila bih to... i mene ispunjava da obradujem nekog pa makar to bilo samo na tren...:) ali, postojala bi tu selekcija, sigurno...

hehe... eh vip... kod mene ima vishe nachina za selekciju nego je sreca za sve te koji su te pitali i koji ce tek pitati za svoje natalne da nisam ja ta koju pitaju vec ti...;) :D bez zezanja vip... samo sam iskrena, u ludilu ne bih gledala natalnu svakom ko mi se obrati...(prichamo o netu) e sad, da li bih odvajala simpatichne od onih koji to nisu, pametne od glupih, premlade od ostalih, gotivne od mrskih, zanimljive od dosadnih, bitno od nebitnog, to je vec druga pricha...:D

Bre videh za razne politicare ali ovi radikali su mi nesto najzatvoreniji.
Postavljam pitanje pa ako neko zna neka mi odgovori -sta su u Znaku i podznaku Toma Nikolic i Aleksandar Vucic.
Hajde iznenadite me,zna li uopste to neko ili kriju ko zmija noge.

Bez veze je što je sve bez podataka, natalnih karti ... Ovako samo možeš da nagađaš kako je šta zaključio. Same prognoze, malo prave astrologije i tumačenja ...

Mislim da je Toma Nikolić Vodolija u znaku, za Vučića ne znam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back