ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ма ајде шта се мучите
метните сам римско или арапско 2 поред постојећег имена и нема муке
ено на политици осма по реду :D

:think:
Kafana br. 12?
Zodijacko drustvo?

Mislim, u duhu tematike...
Nemoj to, odmah će psihopacijenti da pljuju na Ribice, kao da ih nemaju u nekom polju u natalu :lol:
A i bzvz je naziv, da budem realna :) čuj kafana br 12:rtfm:

- - - - - - - - - -

ма ајде шта се мучите
метните сам римско или арапско 2 поред постојећег имена и нема муке
ено на политици осма по реду :D

Politici to i priliči, pišem ja na politici takođe, ali ovde ne priliči-nije u duhu pdf-a

Ne diraj mi znak! :cool: ;)
Ja pokusao da dam doprinos temi, pa sad... :)

Pa šta znam, ne diram te :lol: a ni znak, ne pljujem nikada po znacima, malo sam se ranije zezala na temu nekog znaka, možda bih mogla opet to da počenem :zper:
Inače, nisam lik koji ima predarsude, toliko čartova pogledah da odavno shvatih da jedan znak nije jedna priča koju pričaju onako u stilu žute štampe...Ko god da se malo više bavio analizom, odavno je spoznao da predrasude na osnovu znaka ili podznaka ne treba da postoje.

- - - - - - - - - -

јес бре политика није духовна

Ti Sale nisi skontao šta sam napisala, a obično skontaš :neutral:
Sad te zezam, nije duhovna ali je gorka i duhovita-poliika :pppp
Astro kafana je ipak nešto iznad :)

Ako baš se pravi nova kafana astrološki, a s obzirom da je ovo ipak forum, onda makar da Merkur i Mars nemaju loše stvari. Sve drugo će lako. :mrgreen:

Ja sam i dalje za ''Vodovod Srbije'. Ne mogu ja tome da pristupim ozbiljno pa ne znam šta da je. :mrgreen:

Pa šta znam, ne diram te :lol: a ni znak, ne pljujem nikada po znacima, malo sam se ranije zezala na temu nekog znaka, možda bih mogla opet to da počenem :zper:
Inače, nisam lik koji ima predarsude, toliko čartova pogledah da odavno shvatih da jedan znak nije jedna priča koju pričaju onako u stilu žute štampe...Ko god da se malo više bavio analizom, odavno je spoznao da predrasude na osnovu znaka ili podznaka ne treba da postoje.

- - - - - - - - - -

Ti Sale nisi skontao šta sam napisala, a obično skontaš :neutral:

ма јесам него размишљам пошто се модераторкињама изгледа ништа није свидело шта би могао да предложим а ништа ми не пада на памет

Ako baš se pravi nova kafana astrološki, a s obzirom da je ovo ipak forum, onda makar da Merkur i Mars nemaju loše stvari. Sve drugo će lako. :mrgreen:

Ja sam i dalje za ''Vodovod Srbije'. Ne mogu ja tome da pristupim ozbiljno pa ne znam šta da je. :mrgreen:

E, toga će biti i ako ne bude kvadrata :lol:
Samo da ne bude kada Merkur bude u egzaktnoj konjunkciji sa Saturnom.
I ono...Mesec svi znamo da se podrazumeva.

Samo malo bocnim perajem. :lol: ;)

ja bih ipak nešto fascinantno, da ispadnem faca :andjeo:

recimooooo...

Svemir zeka iza jendeka...Hik !

:p
Ovo Hik me asocira na neki alkoholizam i to preterani(ako uopšte postoji nepreterani alkoholizam), što mi se ne dopada.
Ovo ostalo me asocira na parodiju koja stoji skoro od početka mog nika, mada parodija je pod br1 na pesmu, a pod br2 malo je slojevitije jer je ipak Svemir u pitanju, pod br3- kao što većina zna, volim vickastost.

Evo jedno moje ozbiljno da predložim

''Druga kuća''

Metafora za Klopanje i Bogatstvo, forumče je drugima kao ''druga kuća'' ponekad...

Fora je što već postoji jedna takva kafanica u BG

246_kafana_druga_kuca.jpg

P.S. Ovo je moj JEDINI predlog, nista ono od ranije, da ne bude zabune. :rumenko:

Evo jedno moje ozbiljno da predložim

''Druga kuća''

Metafora za Klopanje i Bogatstvo, forumče je drugima kao ''druga kuća'' ponekad...

Fora je što već postoji jedna takva kafanica u BG

246_kafana_druga_kuca.jpg

P.S. Ovo je moj JEDINI predlog, nista ono od ranije, da ne bude zabune. :rumenko:

Druga kuća jeste simbolika za klopu, ali nikako nije za bogatstvo ako nije povezana sa 8.
Druga kuća nikada ne daje enormno bogatstvo, već običnu zarađenu platu, te neke sitnice :)

- - - - - - - - - -

ali, bolje je i ovo od prašine :hahaha:

Ovo Hik me asocira na neki alkoholizam i to preterani(ako uopšte postoji nepreterani alkoholizam), što mi se ne dopada.
Ovo ostalo me asocira na parodiju koja stoji skoro od početka mog nika, mada parodija je pod br1 na pesmu, a pod br2 malo je slojevitije jer je ipak Svemir u pitanju, pod br3- kao što većina zna, volim vickastost.

jbt. ti ode u sociološku analizu reči - Hik :neutral:

Poslednja izmena od moderatora:
Druga kuća jeste simbolika za klopu, ali nikako nije za bogatstvo ako nije povezana sa 8.
Druga kuća nikada ne daje enormno bogatstvo, već običnu zarađenu platu, te neke sitnice :)

- - - - - - - - - -

ali, bolje je i ovo od prašine :hahaha:

Ma jedno pivce dovoljno. :mrgreen: Šta znam, fensi imena mi nekako ne idu uz kafanu, više za neke klubove i sl.

Kada razmišljam o tome...nekako...sve vidim prostija imena... ''Čorba'', ''Vrtiguz'', ''Izgubljeno jagnje'', ''Papak'' i sl tome. Sve nešto u analogiji prostog.

Evo taman prilike da predložim sajt za razmišljanje o tome... :mrgreen:

https://www.calm.com/

Kišica je zakon, a bogami i talasi

jbt. ti ode u sociološku analizu reči - Hik :neutral:

pod br - 4 , ipak je krstarica smeće kako god se okrene i mi sa njome

Msm da je bzvz pljuvati po krsti, nikad to ne radim jer mi je razonoda ako nemam preča posla, porodična, prijateljska, poslovna...I nikada forum nisam videla kao opterećenje, a videla sam najčešće da forum pljuju ljudi koji ostavljaju postove i jutrom i u u podne i tokom noći...preforsiraju se, bude im to neka zamena za sve ostalo i na kraju prsnu.

Msm da je bzvz pljuvati po krsti, nikad to ne radim jer mi je razonoda ako nemam preča posla, porodična, prijateljska, poslovna...I nikada forum nisam videla kao opterećenje, a videla sam najčešće da forum pljuju ljudi koji ostavljaju postove i jutrom i u u podne i tokom noći...preforsiraju se, bude im to neka zamena za sve ostalo i na kraju prsnu.

ti to meni držiš pridiku ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back