- Poruka
- 18.279
a ebala vas prašina, svi ćemo to postati,dajte nešto duhovno, gde večni duh luta galaksijama![]()
dajte slobodno još neke predloge
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ebala vas prašina, svi ćemo to postati,dajte nešto duhovno, gde večni duh luta galaksijama![]()
daj bre ne izmotavaj se. Nije Zvezdan izmislio ime Zvezdan, a figurativno je u ovom kontekstu.

dajte slobodno još neke predloge![]()

пригушена светла права атмосфера, са супротног зида смеје ми се женка![]()

dajte slobodno još neke predloge![]()
Nemoj to, odmah će psihopacijenti da pljuju na Ribice, kao da ih nemaju u nekom polju u natalu![]()
Kafana br. 12?
Zodijacko drustvo?
Mislim, u duhu tematike...

čuj kafana br 12
ма ајде шта се мучите
метните сам римско или арапско 2 поред постојећег имена и нема муке
ено на политици осма по реду![]()
Ne diraj mi znak!Nemoj to, odmah će psihopacijenti da pljuju na Ribice, kao da ih nemaju u nekom polju u natalu
A i bzvz je naziv, da budem realnačuj kafana br 12
![]()

Nemoj to, odmah će psihopacijenti da pljuju na Ribice, kao da ih nemaju u nekom polju u natalu
A i bzvz je naziv, da budem realnačuj kafana br 12
- - - - - - - - - -
Politici to i priliči, pišem ja na politici takođe, ali ovde ne priliči-nije u duhu pdf-a
Ne diraj mi znak!![]()
Ja pokusao da dam doprinos temi, pa sad...![]()
a ni znak, ne pljujem nikada po znacima, malo sam se ranije zezala na temu nekog znaka, možda bih mogla opet to da počenem 
јес бре политика није духовна

ppp

Yuma pa ti dupliraj, onda je to 2.glas
ili daj nešto fascinantno i obori nas s nogu.

Pa šta znam, ne diram tea ni znak, ne pljujem nikada po znacima, malo sam se ranije zezala na temu nekog znaka, možda bih mogla opet to da počenem
Inače, nisam lik koji ima predarsude, toliko čartova pogledah da odavno shvatih da jedan znak nije jedna priča koju pričaju onako u stilu žute štampe...Ko god da se malo više bavio analizom, odavno je spoznao da predrasude na osnovu znaka ili podznaka ne treba da postoje.
- - - - - - - - - -
Ti Sale nisi skontao šta sam napisala, a obično skontaš![]()
Ako baš se pravi nova kafana astrološki, a s obzirom da je ovo ipak forum, onda makar da Merkur i Mars nemaju loše stvari. Sve drugo će lako.
Ja sam i dalje za ''Vodovod Srbije'. Ne mogu ja tome da pristupim ozbiljno pa ne znam šta da je.![]()

Samo malo bocnim perajem.Pa šta znam, ne diram tea ni znak, ne pljujem nikada po znacima, malo sam se ranije zezala na temu nekog znaka, možda bih mogla opet to da počenem
Inače, nisam lik koji ima predarsude, toliko čartova pogledah da odavno shvatih da jedan znak nije jedna priča koju pričaju onako u stilu žute štampe...Ko god da se malo više bavio analizom, odavno je spoznao da predrasude na osnovu znaka ili podznaka ne treba da postoje.
Ovo Hik me asocira na neki alkoholizam i to preterani(ako uopšte postoji nepreterani alkoholizam), što mi se ne dopada.ja bih ipak nešto fascinantno, da ispadnem faca
recimooooo...
Svemir zeka iza jendeka...Hik !
![]()

Evo jedno moje ozbiljno da predložim
''Druga kuća''
Metafora za Klopanje i Bogatstvo, forumče je drugima kao ''druga kuća'' ponekad...
Fora je što već postoji jedna takva kafanica u BG
![]()
P.S. Ovo je moj JEDINI predlog, nista ono od ranije, da ne bude zabune.![]()

Ovo Hik me asocira na neki alkoholizam i to preterani(ako uopšte postoji nepreterani alkoholizam), što mi se ne dopada.
Ovo ostalo me asocira na parodiju koja stoji skoro od početka mog nika, mada parodija je pod br1 na pesmu, a pod br2 malo je slojevitije jer je ipak Svemir u pitanju, pod br3- kao što većina zna, volim vickastost.

Druga kuća jeste simbolika za klopu, ali nikako nije za bogatstvo ako nije povezana sa 8.
Druga kuća nikada ne daje enormno bogatstvo, već običnu zarađenu platu, te neke sitnice
- - - - - - - - - -
ali, bolje je i ovo od prašine![]()
Šta znam, fensi imena mi nekako ne idu uz kafanu, više za neke klubove i sl. 
jbt. ti ode u sociološku analizu reči - Hik
pod br - 4 , ipak je krstarica smeće kako god se okrene i mi sa njome
Msm da je bzvz pljuvati po krsti, nikad to ne radim jer mi je razonoda ako nemam preča posla, porodična, prijateljska, poslovna...I nikada forum nisam videla kao opterećenje, a videla sam najčešće da forum pljuju ljudi koji ostavljaju postove i jutrom i u u podne i tokom noći...preforsiraju se, bude im to neka zamena za sve ostalo i na kraju prsnu.
prasnjavi zvezdani krusaderпа ето може крусадер
звездани крусадер