ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš to ne treba, pogotovo ne preko okeana i pogotovo ne zemlje u znaku Strelca (Albanija, Turska, Mađarska itd).

Šešelj sa njegovom 12 kućom zaglavio preko 10 godina (Saturn 12). Illyrian treba da vodi svoj život onako kako misli da treba, možda malo da poradi na snovima koje sanja, tj. košmarima koji mogu da budu veoma nasilni. Sve u svemu nikako ženidba preko granice.

Eto, to je dovoljno od mene.
Šešelj ima Saturn i Merkur u 12. polju (plus Neptun na vrhu 12.). Ako esencijalno gledamo značenje Merkura-on jeste govor, izjave, pisana reč...A, taj Saturn vlada njegovim 3.poljem koje jeste način komunikacije, pa još na vrhu 3.polja ima egzaltiranog Marsa...Naravno da ne čudi što je bio osuđen za verbalni delikt.
Ali taj Mars je i jedan od vladara njgovog Ascendenta, a ovaj drugi je konjunkciji sa 10. poljem...
Šta Šeki sanja? Sigrno kumove (počevši od Draškovića ka dan danas), jer ima Neptun na vrhu 12.polja, kumove političare.
Ovo je bio samo 1 primer, naravno da ne sanja stalno kumove :lol:

Imaš li kartu? Ako imaš stavi. Posmatrašpočetak 12 kuće, a onda tražiš planetu koja je patron znaku koji se nađe u 12 kući.

NPR, ako ti je 12 kuća u Biku, tražiš Veneru. Posle gledaš kakve aspekte pravi sa drugim planetama. Da li je dominantna, da li nije itd.

Ja nemam planete u 12, na sreću, tako da se ne budim sa halucinacijama ili sl. Imam, ipak, košmare dok spavam na leđima i to je zagarantovano 100%. Inače mi je Mesec u Vagi tako da ako pojedem nešto slatko pred spavanje, pa još pun Mesec, znam da će biti stravičan košmar.

Volim da tumačim snove preko astrologije jer je to veoma teško raditi jer su duple, a ponekad i troduple metafore u pitanju.

Edit : Da, zbog izgovorene reči. Tu je i Verbalna nadmoć, doduše. To mu dolazi malo i preko Škorpije, zar ne? Mars, psovke. Ima smisla.

sve se vidi :mrgreen:

Ako neko želi neka stavi Šekijevu kartu. :mrgreen: ja sam u poslu sada.
Edit 2 : Kvalitetna karta
k_z_februar.gif

Poslednja izmena:
Imaš li kartu? Ako imaš stavi. Posmatrašpočetak 12 kuće, a onda tražiš planetu koja je patron znaku koji se nađe u 12 kući.

NPR, ako ti je 12 kuća u Biku, tražiš Veneru. Posle gledaš kakve aspekte pravi sa drugim planetama. Da li je dominantna, da li nije itd.

Ja nemam planete u 12, na sreću, tako da se ne budim sa halucinacijama ili sl. Imam, ipak, košmare dok spavam na leđima i to je zagarantovano 100%. Inače mi je Mesec u Vagi tako da ako pojedem nešto slatko pred spavanje, pa još pun Mesec, znam da će biti stravičan košmar.
Imam datum 11.10.1954 Sarajevo
i neko rektifikovano vreme za Šekija koje nisam ja rektifikovala: 08:30 , ali sam ove podatke upotrebila ovaj put kada je on u pitanju.

Volim da tumačim snove preko astrologije jer je to veoma teško raditi jer su duple, a ponekad i troduple metafore u pitanju.

Edit : Da, zbog izgovorene reči. Tu je i Verbalna nadmoć, doduše. To mu dolazi malo i preko Škorpije, zar ne? Mars, psovke. Ima smisla.

Imam datum 11.10.1954 Sarajevo
i neko rektifikovano vreme za Šekija koje nisam ja rektifikovala: 08:30 , ali sam ove podatke upotrebila ovaj put kada je on u pitanju.

- - - - - - - - - -

Imam i ja cesto nasilne snove pa nemam haoticnu XII

Koja planeta je vladar 12. kuće, gde se nalazi po poziciji (znak i kuća) i kakve aspekte ima?

- - - - - - - - - -

Planeta Venera u dvanaestom polju ; ta pozicija je prisutna u mojoj natalnoj karti ...
Da vidim ko zna nešto o tome da kaže ... ?

Imaš neku frustraciju, koju verovatno vučeš ceo život (na emotivnom nivou) i nesvesno, a moguće i neku tajnu ili neostvarenu ljubav. Jedno ne isključuje drugo i treće, jer potpuna slika zavisi od cele natalne karte.

Sunce.
So kazimi Me,So0Ma,So0Ve,So60Ju,So0Ur ,So0Ne ali kod Ur i Ne su orbisi 9 i 7

- - - - - - - - - -

Jarac

- - - - - - - - - -

Sunce egz na vrhu Vp

Da li si prisustvovala nečijem stradanju ili te je nečije stradanje veoma potreslo u mladosti? (Tipa : obesio se deda, brat, momak, drug?)

Čisto informativno pitam.

Edit : Vidiš, Šeki sa Merkurom pisao knjige i knjige u zatvoru. Pretio da ako mu ne objave knjige da će da ih šalje preko servera Severne Koreje :hahaha:

Jeste

- - - - - - - - - -

Samo sto su Ma0Ve u IV ,So kazimi Me na vrhu V a Ne i Ur u V
Anđo, teško za emotivne veze, ali baš emotivne...Ostalog može biti kao šaše i previše...Ako se ne kanališeš kroz fizičke aktivnosti, opet nemam ceo čart na raspolaganju, pa neću to stopostotno da tvrdim.
Što se tiče snova (a, tako smo počeli, pitala sam koja planeta je vladar 12. polja-aspekti i znaci) ne treba da te čudi što imaš ,,nasilne" snove kako kažeš.

- - - - - - - - - -

Da li si prisustvovala nečijem stradanju ili te je nečije stradanje veoma potreslo u mladosti? (Tipa : obesio se deda, brat, momak, drug?)

Čisto informativno pitam.

Edit : Vidiš, Šeki sa Merkurom pisao knjige i knjige u zatvoru. Pretio da ako mu ne objave knjige da će da ih šalje preko servera Severne Koreje :hahaha:
Ne mora da se neko obesio uopšte, ali problemi identifikacije sa ocem postoje. I to preveliki.

Onda joj nisu baš opasni aspekti. :ok:

Jedino može kasnije da odluči da se zamonaši u fazonu ''***** život, odoh da se zamonašim''.

Ako ni te vrste izolacije nema, onda su joj te planete baš, baš slabe.

U svakom slučaju, ja bih zaista voleo kada bi ljudi postavljali kartu :mrgreen: to je najbolja varijanta. Možemo usput i malo da pogledamo, kažemo nešto, vidimo nešto i generalno se zezamo. Sad, ko je koliko iskren i otvoren prema sebi i drugima je druga priča :mrgreen: u to ne zalazim.

Edit : Čekaj, što sam ja utripovao da ima stelijum u 12oj kući? :hahaha: To ti je ovo Sunce Merkur u Jarcu pa troluje i kada ne zna da troluje. :hahaha:

Neću tako da se igram, hajde ćao :lol:

Poslednja izmena:
Moje pravilo je da ne gledam natalne karte gde se sakrivaju podaci. Ili neko ukuca podatke ili okači natalnu sa podacima koji se vide.
Mada, ok
uopšte te ne forsiram u tom smislu, nemoj pogrešno da me shvatiš.
Pričali smo o 12. polju i jednom od značenja tog polja.
I onako više ne tumačim po forumu natale, ali ponekad uletim za neko konkretno pitanje, kao npr ovo o snovima.

Jedino može kasnije da odluči da se zamonaši u fazonu ''***** život, odoh da se zamonašim''.

U svakom slučaju, ja bih zaista voleo kada bi ljudi postavljali kartu :mrgreen: to je najbolja varijanta. Možemo usput i malo da pogledamo, kažemo nešto, vidimo nešto i generalno se zezamo. Sad, ko je koliko iskren i otvoren prema sebi i drugima je druga priča :mrgreen: u to ne zalazim.

Edit : Čekaj, što sam ja utripovao da ima stelijum u 12oj kući? :hahaha: To ti je ovo Sunce Merkur u Jarcu pa troluje i kada ne zna da troluje. :hahaha:

Pa kad sam ja bila trol :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam ti smrtno iskrena a ti kako hoces :lol:

Ne troluje ona, nego se ti nisi dovoljno skoncentrisao, pogledaj njen post br #19751

• Podržavam
Reactions: N3W
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back