- Poruka
- 836
Ti misliš na sistem jednakih kuća ili na nešto drugo, ako je drugo - šta?
Sistem jedna kuća,jedan znak ( whole signs ) ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti misliš na sistem jednakih kuća ili na nešto drugo, ako je drugo - šta?
Ja ne koristim taj sistem.
Ne smeta ni meni, meni kači 10. i 9. kuću, "malo" sam rastrzana oko obaveza na sve strane ali ne smeta mi (uglavnom).
A gde ti je Merkur?
Хвала ти што си се сјетио мене. Диван си.
:

Tužni su nešto doduše.Jeste. Okupiše se Saturnovci ovdeTužni su nešto doduše.
E ne mere!
Dosta je bilo-10 god!!!
Nije loše al je obično
Bolje nešto maštovitije
I da svako ima šansu da bude kum
Dobro onda od mene "Galaxy Caffe".

Ovo ne videh, a nisam ni video da si menjala nickname. Dobar izbor

Занимљиве металике. Није лоше. Још домаће.
- - - - - - - -
Ја сам, ја сам. Арвен.![]()

N3W ( a i ostali ),
postoji li neko astrološko objašnjenje za jučerašnji masakr u Žitištu kao i za toliki broj porodičnih ubistava, preteženo žena, u ovoj godini? Danas opet čitam vest o novom zločinu.
svimakako je to moguće kad je njegovo SO u Strelcu a tvoj ASC u Jarcu?Nego zanimljivo-ti si Sunce Saturn-ja sam Mesec Saturn
A tvoje Sunce egz na mom Asc
Živeo Saturn
njegovo Sunce je na 29 Strelca a moj Asc na 0 Jarca - dakle stepen razlikesvima
kako je to moguće kad je njegovo SO u Strelcu a tvoj ASC u Jarcu?
mislim, ja to tako gledam tj usvojila sam taj sistem jer mi se čini da više 'pije vodu'pa po meni je stepen razlike konjukcijaal' to nije egzaktno a i nije neka konjunkcija, u različitim su znacima, različiti vladari, bla blamislim, ja to tako gledam tj usvojila sam taj sistem jer mi se čini da više 'pije vodu'
odavno sam se uverila da svako od nas kad se dugo bavi predikcijama - stvori i po neki lični simbol i uglavnom je tačanne grešiš ti (sudeći po modernoj) nego ja drugačije gledam tj .vremenom sam kao što rekoh usvojila druga pravila. Kod savremenih autora je to uglavnom tako i za konjunkcije i za trigone, sekstile itd. - nebitno koji je znak, bitno je rastojanje između planeta ili svetala.