ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram posle da vidim gde mi je Sunce :hahaha: nisam gledao svoj natal, ne pamtim...

Meni se čini da Agata nije podznak u Jarcu. Da jeste imala bi krivu njonju, grbu i izgledala bi k'o Djokovic :hahaha:

Agata izgleda veoma mlado, vuče na žućkaste boje, CRVENA KOSA, pdoznak Strelac sigurno.

inače nisu ni dobre ni loše samo imaju različito značenje kad su bele i kad su crne ili žute :D Valjda :lol:
a zna ja za ovo tumačenje da su trigoni, kvadrati i opozicije slabiji ako nisu u sukobljenim znacima da se tako izrazim
ali ovaj naš slučaj nije takav jer smo oboje granični - ja sam godinama mislila da mi je Asc 27 Strelca dok nisam dobila precizan izveštaj - pre samo par godina- da sam 15 min kasnije rođena
i pomeriše mi se sva polja

- - - - - - - - - -

Moram posle da vidim gde mi je Sunce :hahaha: nisam gledao svoj natal, ne pamtim...

Meni se čini da Agata nije podznak u Jarcu. Da jeste imala bi krivu njonju, grbu i izgledala bi k'o Djokovic :hahaha:

Agata izgleda veoma mlado, vuče na žućkaste boje, CRVENA KOSA, pdoznak Strelac sigurno.
pogrbljena umem da budem, mada nemam izraslinu grbu:zcepanje:- nihilističko- defanzivni odnos prema životu :lol:
kosa mi je prirodno CRNA ko noć
koža mi je bela ko vampiru
izgledam mlađe - po meni je to od Jarca
Venera u 1. mi daje pravilne crte

Agata ima Ma u 1 pa odatle crvena kosa a vladar ASC je u Ribama konj. Mesec, po meni je baš tipična :D građa više MA, od Strelca nema tu mnogo
uklapa mi se sve u njen aktuelni natal, ne onaj sa ASC u Strelcu

Za fizički izgled, pojavu i karakteristične osobine najbitniji je u stvari znak u kojem je vladar ASC-a, planete u 1 i planeta u konjunkciji sa vladarem ASC-a, čak i one u aspektu s njim, takođe su bitne ugaone planete

- - - - - - - - - -

izgledam mlađe - po meni je to od Jarca

pre od MA
mada i Jarčevi s godinama izgledaju mlađe, u mladosti je obrnuto :lol:

Agata ima Ma u 1 pa odatle crvena kosa a vladar ASC je u Ribama konj. Mesec, po meni je baš tipična :D građa više MA, od Strelca nema tu mnogo
uklapa mi se sve u njen aktuelni natal, ne onaj sa ASC u Strelcu

Za fizički izgled, pojavu i karakteristične osobine najbitniji je u stvari znak u kojem je vladar ASC-a, planete u 1 i planeta u konjunkciji sa vladarem ASC-a, čak i one u aspektu s njim, takođe su bitne ugaone planete
pa da - ti me znaš
da, Marsove sam građe- vitka (uglavnom:zcepanje:), imam uzane kukove, kad ispravim grbu :zcepanje:- široka su mi ramena, i dovoljno je da sam malo fizički aktivna - dobijem mišiće
i imam jaku ruku:zcepanje:(mars egz 30 merkur)

Poslednja izmena:
Prvo ide znak, pa tek onda planeta. Mars može da bude Crvena kosa, ali nikako dugačka. Mars tip je muškobanjast sa vidnim pirsinzima u levom uhu (ide do 5 komada).
Ako je Saturn 2 kuća, onda bi trebalo da privlači pocepana, iscepana odeća i obuća. Stara pogotovo.

Ipak, Saturn 2 - sakupljanje predmeta od starinske vrednosti.

- Podznak Jarca - Materijalistički duh, zadrt, ne zanima se za fantaziju i za okultizam. Pravilna udaja, pravilan život, bez ikakvih ispada jer ''šta će komšija da kaže''. Nikako buntovnik u duši, uklapa se sa socijalnim normama i ne želi da se ni po čemu izdvaja. Osmeha bez. Religiozan samo zbog socijalnih normi. Flegma. Zabije se u fotelju i ne izlazi. Obožava obaveze.
- Podznak Strelca - Istraživački duh, najviše ceni znanje, želi sve da zna i da zagrli svet. Društvo kao veoma bitan deo života. Buntovnik u duši. Ne može da živi bez muzike. Želi da svira. Ne podnosi okrutnost prema životinjama ili prirodi. Ogroman osmeh na licu, kez za razglednicu. Intuitivno religiozan tip osobe koja proispituje sfere duhovnosti. Ne može samo da sedi, mora da se pomera, šeta, ide, radi. Savršeno komunikativna osoba sa veoma lošim rukopisom.

Pa sad, odlučite. :mrgreen: meni je svejedno ali bi se rektifikacijom to najbolje saznalo. Uostalom, Mars je u Škorpiji pa sve ono što je skriveno ili se nije ranije saznalo dolazi do izražaja. :ok:

Sve zavisi, nikad se ne gleda samo jedna pozicija nego sve zajedno.

U globalu sve je bitno, naravno da je i znak na ASC bitan ali on sam po sebi ne znači mnogo - inače bi sve osobe s ASC-om u istom znaku izgledale skoro pa isto - tako da ovo ostalo nijansira stvari, moje iskustvo potvrđuje teoriju.

Planeta Venera u dvanaestom polju ; ta pozicija je prisutna u mojoj natalnoj karti ...
Da vidim ko zna nešto o tome da kaže ... ?

Skrivanje imovine, predmeta, bogatstva u snovima. Ne voliš da drugi znaju o tome šta poseduješ kod sebe. Možeš da završiš čak u zatvoru zbog žene. Za adekvatnu analizu moraš postaviti celu natalnu kartu jer k'o što Elle reče, jedna pozicija ništa ne znači.

Uz postavljanje karte ispričaj i neke podatke o sebi, recimo neka velika ili važna dešavanja u životu, nešto što se dogodilo mimo tvoje volje, čisto da proverimo da li je karta tana u odnosu na ono što kažeš. Ima tema za to.

Skrivanje imovine, predmeta, bogatstva u snovima. Ne voliš da drugi znaju o tome šta poseduješ kod sebe. Možeš da završiš čak u zatvoru zbog žene. Za adekvatnu analizu moraš postaviti celu natalnu kartu jer k'o što Elle reče, jedna pozicija ništa ne znači.

Uz postavljanje karte ispričaj i neke podatke o sebi, recimo neka velika ili važna dešavanja u životu, nešto što se dogodilo mimo tvoje volje, čisto da proverimo da li je karta tana u odnosu na ono što kažeš. Ima tema za to.

Tumačena je već moja natalna karta ...
Ovdje pitam samo za konkretne pozicije koje me interesuju,dakle simbolika samo,da uporedim nešto ...

Znači tako ...
Mogao bih biti i u zatvoru zbog žene ...
Čuj ...

Da sklopiš malo bolje , ovako ...
Planeta Mars se takođe nalazi u dvanaestom polju u aspektu sa planetom Venerom koji je u astrologiji poznat pod nazivom konjukcija,uz udaljenost od nula stepeni i nula minuta ...
U dvanaestom polju se još nalazi i planeta Pluton i tačka Fortune ...
Sve je to u devetom znaku zodijaka,vatrenom Strelcu ...
Šta sad ... ?

Najbolje se sklapa priča kad se ima natalna karta pred sobom, ovako uvek nešto bude previše uopšteno ili netačno. Uopštene opise imaš po literaturi, u raznoraznim knjigama i na sajtovima, čak i na forumu ovde ih ima po nekim temama.

Najbolje se sklapa priča kad se ima natalna karta pred sobom, ovako uvek nešto bude previše uopšteno ili netačno. Uopštene opise imaš po literaturi, u raznoraznim knjigama i na sajtovima, čak i na forumu ovde ih ima po nekim temama.

Na veb sajtovima vlada intelektualna bijeda ...
Ovdje ima astrologa sa iskustvom,ukiliko se ne varam ... ?

kako to misliš, intelektualna beda :lol: pričamo o opisima pojedinačnih pozicija u natalu a oni su više manje isti, suštinski nema prevelike razlike. I to nema nikakve veze s intelektom.

Iskusni astrolozi ti pogotovo neće tumačiti ništa konkretno na osnovu jedne ili par pozicija, upravo o tome pričam.

kako to misliš, intelektualna beda :lol: pričamo o opisima pojedinačnih pozicija u natalu a oni su više manje isti, suštinski nema prevelike razlike. I to nema nikakve veze s intelektom.

Iskusni astrolozi ti pogotovo neće tumačiti ništa konkretno na osnovu jedne ili par pozicija, upravo o tome pričam.

Uopšteni tekstovi u kojima se može pronaći gomila ljudi ...

Opisi pozicija i jesu po prirodi stvari uopšteni, nije poenta da na osnovu njih saznaš nešto epohalno o sebi ili nekome lično nego da razumeš šta data pozicija znači (a što se koriguje i tumači u skladu sa ostalim pozicijama).

O sebi konkretno astrološki možeš saznati jedino tumačenjem cele natalne karte, o tome od početka pišem, zato i ne vredi da kao do sad postaviš pitanje o jednoj poziciji i onda očekuješ odgovor koji će se odnositi na tebe lično.

Strelac mu XII kuća. Nema sreće sa nama :mrgreen:
Ja mu dođem ovaj Mars, Elle Venera. Bolje da ne diramo čoveka. :mrgreen:

Šta je sad,gdje je problem ... ?

- - - - - - - - - -

Opisi pozicija i jesu po prirodi stvari uopšteni, nije poenta da na osnovu njih saznaš nešto epohalno o sebi ili nekome lično nego da razumeš šta data pozicija znači (a što se koriguje i tumači u skladu sa ostalim pozicijama).

O sebi konkretno astrološki možeš saznati jedino tumačenjem cele natalne karte, o tome od početka pišem, zato i ne vredi da kao do sad postaviš pitanje o jednoj poziciji i onda očekuješ odgovor koji će se odnositi na tebe lično.

O sebi najviše mogu saznati ako pitam sebe ...

Nisu sva tumačenja astrologa podudarna ...
Zbog toga ja pitam za neke pozicije,da uporedim nešto ...
Dakle,pitam više ljudi ...

Tumačena je već moja natalna karta ...
Ovdje pitam samo za konkretne pozicije koje me interesuju,dakle simbolika samo,da uporedim nešto ...

Znači tako ...
Mogao bih biti i u zatvoru zbog žene ...
Čuj ...

Da sklopiš malo bolje , ovako ...
Planeta Mars se takođe nalazi u dvanaestom polju u aspektu sa planetom Venerom koji je u astrologiji poznat pod nazivom konjukcija,uz udaljenost od nula stepeni i nula minuta ...
U dvanaestom polju se još nalazi i planeta Pluton i tačka Fortune ...
Sve je to u devetom znaku zodijaka,vatrenom Strelcu ...
Šta sad ... ?

Bizi ti lipi moj preko okeana i najdi srecu

- - - - - - - - - -

:lol:

- - - - - - - - - -

Mogao bi a i ne moras.
Mozda samo skrivas svoje lepe tajne avanturice

Bizi ti lipi moj preko okeana i najdi srecu

Baš to ne treba, pogotovo ne preko okeana i pogotovo ne zemlje u znaku Strelca (Albanija, Turska, Mađarska itd).

Šešelj sa njegovom 12 kućom zaglavio preko 10 godina (Saturn 12). Illyrian treba da vodi svoj život onako kako misli da treba, možda malo da poradi na snovima koje sanja, tj. košmarima koji mogu da budu veoma nasilni. Sve u svemu nikako ženidba preko granice.

Eto, to je dovoljno od mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back