- Poruka
- 18.312
inače nisu ni dobre ni loše samo imaju različito značenje kad su bele i kad su crne ili žute
Valjda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nisam gledao svoj natal, ne pamtim... 
a zna ja za ovo tumačenje da su trigoni, kvadrati i opozicije slabiji ako nisu u sukobljenim znacima da se tako izraziminače nisu ni dobre ni loše samo imaju različito značenje kad su bele i kad su crne ili žuteValjda
![]()
pogrbljena umem da budem, mada nemam izraslinu grbuMoram posle da vidim gde mi je Suncenisam gledao svoj natal, ne pamtim...
Meni se čini da Agata nije podznak u Jarcu. Da jeste imala bi krivu njonju, grbu i izgledala bi k'o Djokovic
Agata izgleda veoma mlado, vuče na žućkaste boje, CRVENA KOSA, pdoznak Strelac sigurno.
- nihilističko- defanzivni odnos prema životu 
izgledam mlađe - po meni je to od Jarca

pa da - ti me znašAgata ima Ma u 1 pa odatle crvena kosa a vladar ASC je u Ribama konj. Mesec, po meni je baš tipičnagrađa više MA, od Strelca nema tu mnogo
uklapa mi se sve u njen aktuelni natal, ne onaj sa ASC u Strelcu
Za fizički izgled, pojavu i karakteristične osobine najbitniji je u stvari znak u kojem je vladar ASC-a, planete u 1 i planeta u konjunkciji sa vladarem ASC-a, čak i one u aspektu s njim, takođe su bitne ugaone planete
), imam uzane kukove, kad ispravim grbu
- široka su mi ramena, i dovoljno je da sam malo fizički aktivna - dobijem mišiće
(mars egz 30 merkur)
moja izgleda nežno- umetničkiPlašim se žena koje imaju jaku/tešku ruku.![]()

Moram posle da vidim gde mi je Suncenisam gledao svoj natal, ne pamtim...
Meni se čini da Agata nije podznak u Jarcu. Da jeste imala bi krivu njonju, grbu i izgledala bi k'o Djokovic
Agata izgleda veoma mlado, vuče na žućkaste boje, CRVENA KOSA, pdoznak Strelac sigurno.

moja izgleda nežno- umetnički
a i mene ne treba da se plašiš
ne pamtim kad sam zadnji put voštila nekog![]()

meni je svejedno ali bi se rektifikacijom to najbolje saznalo. Uostalom, Mars je u Škorpiji pa sve ono što je skriveno ili se nije ranije saznalo dolazi do izražaja. 
Planeta Venera u dvanaestom polju ; ta pozicija je prisutna u mojoj natalnoj karti ...
Da vidim ko zna nešto o tome da kaže ... ?
Skrivanje imovine, predmeta, bogatstva u snovima. Ne voliš da drugi znaju o tome šta poseduješ kod sebe. Možeš da završiš čak u zatvoru zbog žene. Za adekvatnu analizu moraš postaviti celu natalnu kartu jer k'o što Elle reče, jedna pozicija ništa ne znači.
Uz postavljanje karte ispričaj i neke podatke o sebi, recimo neka velika ili važna dešavanja u životu, nešto što se dogodilo mimo tvoje volje, čisto da proverimo da li je karta tana u odnosu na ono što kažeš. Ima tema za to.
Najbolje se sklapa priča kad se ima natalna karta pred sobom, ovako uvek nešto bude previše uopšteno ili netačno. Uopštene opise imaš po literaturi, u raznoraznim knjigama i na sajtovima, čak i na forumu ovde ih ima po nekim temama.
pričamo o opisima pojedinačnih pozicija u natalu a oni su više manje isti, suštinski nema prevelike razlike. I to nema nikakve veze s intelektom.kako to misliš, intelektualna bedapričamo o opisima pojedinačnih pozicija u natalu a oni su više manje isti, suštinski nema prevelike razlike. I to nema nikakve veze s intelektom.
Iskusni astrolozi ti pogotovo neće tumačiti ništa konkretno na osnovu jedne ili par pozicija, upravo o tome pričam.

Strelac mu XII kuća. Nema sreće sa nama![]()
Ja mu dođem ovaj Mars, Elle Venera. Bolje da ne diramo čoveka.![]()
Opisi pozicija i jesu po prirodi stvari uopšteni, nije poenta da na osnovu njih saznaš nešto epohalno o sebi ili nekome lično nego da razumeš šta data pozicija znači (a što se koriguje i tumači u skladu sa ostalim pozicijama).
O sebi konkretno astrološki možeš saznati jedino tumačenjem cele natalne karte, o tome od početka pišem, zato i ne vredi da kao do sad postaviš pitanje o jednoj poziciji i onda očekuješ odgovor koji će se odnositi na tebe lično.
Tumačena je već moja natalna karta ...
Ovdje pitam samo za konkretne pozicije koje me interesuju,dakle simbolika samo,da uporedim nešto ...
Znači tako ...
Mogao bih biti i u zatvoru zbog žene ...
Čuj ...
Da sklopiš malo bolje , ovako ...
Planeta Mars se takođe nalazi u dvanaestom polju u aspektu sa planetom Venerom koji je u astrologiji poznat pod nazivom konjukcija,uz udaljenost od nula stepeni i nula minuta ...
U dvanaestom polju se još nalazi i planeta Pluton i tačka Fortune ...
Sve je to u devetom znaku zodijaka,vatrenom Strelcu ...
Šta sad ... ?

Bizi ti lipi moj preko okeana i najdi srecu