- Poruka
- 18.758
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam mislila na to, asc ti je na vrhi vodolije.
i tačno sam znala da ti je uran u polju 1...![]()
Vjerujem mom ličnom astrologu !
Za podznak Vodolije sam čitao,ali tu nema ni riječi koja bi me opisala ...
Da ...
A planeta Neptun se u mojoj natalnoj karti nalazi u desetom znaku zodijaka,znaku Jarca,na dvadeset i sedmom stepenu i petnaestom minutu u polju dvanaest,čime sa stepenom podznaka ima aspekt u astrologiji poznat pod nazivom konjukcija ...
kao što sam i mislila, troluješ i lupetaš do besvesti...
- - - - - - - - - -
i meni je neptun na asc, a sunce u škorpionu, što i nije tako retka kombinacija...
postavi kartu ako te ne mrzi pa da sutra proanaliziramo.

Vinanova Corn + Blackberry
![]()
Premašila bonžitu.![]()

U znaku leda i vatre![]()
I fudbala!

znaš kakve sam čini bacala Hrvatima protiv PortugalaI ja, gomila ljudi sad navija za Island. Posle Italije to mi je omiljena ekipa na šampionatu...

čemu to tužno lice?Zar i ti?![]()
dakle da ti objasnim - svaki znak ima 30 stepeniNisam ja ni Vodolija,niti Jarac,ja sam ...
dakle da ti objasnim - svaki znak ima 30 stepeni
kad se nekom planeta ili bitna tačka kao Asc, Mc itd..nađu na prelazu između dva znaka - dominaciju pruzima onaj koji POČINJE
dakle kad je 29 stepeni Jarca to je ko 0 stepeni Vodolije- a pošto je znak jak na početku - uzima primat
mada bih ja to ovako rekla - imaš osobine i jednog i drugog
Verovatno imaš još neke osobine Jarca
Moj astrolog kaže ovako: '' Stvar je tu jasna. Vi ste podznak Jarac i samo Jarac. ''
Rad po sistemu cijelih znakova ...
Verovatno imaš još neke osobine Jarca
evo sam ti ja sličan primer
moj podznak je ''bio'' (jer sam u međuvremenu sanznala da sam 15 min kasnije rođena) 29 stepeni Strelca
a ja sam pravi crni Jarac u podznaku
i meni su moji učitelji astrologije govorili da sam više Jarac
ispostavilo se da mi je podznak ipak na 0 Jarca
dakle - i to varira- zato i kažem i jedan i drugi od slučaja do slučaja
imam druga kome je znak i podznak na granici
znak mu je na kraju Blizanaca ali je tipičan blizanac a ne Rak ko što bi trebalo po sistemu početka znaka
a podznak mu je na granici lava i Device
nema D od Device - kod podznaka mu je dakle primat uzeo znak koji se završava - obrnuto od znaka Sunca
inače svi mi radimo po sistemu celih znakova
to može da znači i opasne neprijatelje iz sveta kriminalaVrijeme rođenja prepisao sam iz rodnog lista striktno,tako da greške tu nema ...
Postojanje velikog broja sistema polja dovodi i do dosta kontradiktornosti ...
Recimo,po sistemu cijelih znakova,planeta Mars se u mojoj natalnoj karti onda nalazi u polju 12,u devetom znaku zodijaka,vatrenom Strelcu ...
Onda se kaže da planeta Mars u dvanaestom polju je loša postava i često dovodi do toga da osoba nema jasno zacrtane ciljeve u životu,odnosno da ne zna šta hoće i da nema samopouzdanje ...
Kada sada to primjenim na sebe,to je čista budalaština ...
Tokom moga života,svaki pokret je duboko precizno isplaniran,sa tačnim znanjem šta hoću,a šta neću ...
Što govori da nešto ne štima ovdje ...
Ta planeta Mars ima aspekt sa planetom Saturn u astrologiji poznat pod nazivom trigon,ali je i Saturn u znaku svog pada,u prvom znaku zodijaka,vatrenom Ovnu,na petnaestom stepenu i trideset i devetom minutu ...
Planeta Saturn iz Ovna ima aspekt u astrologiji poznat kao sekstil sa planetom Jupiter koja se nalazi u jedanaestom znaku zodijaka,znaku Vodolije,u polju dva ...
Itd,itd ...
Međutim,na stranu to sve,i dalje nema objašnjenja za ovu planetu Mars u polju dvanaest (njegovu lošu postavku) i ono što onda donosi toj osobi,kad je, kao što sam već rekao,nakon primjene ne samog sebe to čista glupost ...