ĐavoljaNevesta
Ističe se
- Poruka
- 2.820
Džavolicevečeras sam okačila dva crvena lampiona na terasu
da vuče na radost
čekam te na kafi![]()
ako ne bude do kraja tekuće sedmice, onda tek one tamo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džavolicevečeras sam okačila dva crvena lampiona na terasu
da vuče na radost
čekam te na kafi![]()
Misliš astrološki?
jer ovako pojma nemam- od sportova jedino znam da skijam i da jašem- doduše OBOŽAVAM boks!!!!!!!! Klasični! Al da gledam
Pa po meni je za svaki sport bitna pozicija Marsa i Merkura i Asca, i 3. 9. i 1. polje, takođe planete u Ovnu i Strelcu
Eventualno i Jupitera
evo Nevesta bolje zna
- - - - - - - - - -
jojojoj
za životinje se slažem![]()
nego, Illyrian na kololiko stupnjeva strelca ma/ve?
DOSTOJEVSKI TI JE ŠKORPIJA
Čovječanstvo je pretrpilo najveću eroziju morala prema onima koji zavise isključivo od njegove milosti, prema životinjama ...
Podsjetimo se samo nekoliko riječenica umnih ljudi ...
>> Čovječe, ne ponosi se svojom “superiornošću” nad životinjama, jer one su bez grijeha, dok ti svojom veličinom oskrvnjuješ zemlju. <<
Фёдор Миха́йлович Достое́вский
>> Kako bismo ozdravili od beskrajnog prenemaganja, lažljivosti i podlosti ljudi a da nema pasa kojima možemo gledati u iskreno lice bez nepovjerenja. <<
Arthur Schopenhauer
I riječenice njemačkog filozofa,rodonačelnika klasičnog njemačkog idealizma,Imanuela Kanta ...
>> Gledajmo na život kao na dječju igru u kojoj ništa nije ozbiljno osim poštenja. <<
Immanuel Kant
- - - - - - - - - -
Devetnaest stepeni i četrdeset i sedam minuta ...

Devetnaest stepeni i četrdeset i sedam minuta ...

DOSTOJEVSKI TI JE ŠKORPIJA
PRAVA![]()
omaši mi asc za dlaku...
a sunce, na koliko?
Zanimljiv podatak,uistinu ...
Sunce se u mojoj natalnoj karti nalazi na trećem stepenu i petom minutu osmog znaka zodijaka,znaka Škorpiona ...

dobro, opet nismo u konjukciji... sreća tvoja, generale.
a mesec, asc?

Zašto smatraš da je sreća moja ... ?
Mjesec se u mojoj natalnoj karti nalazi u šestom znaku zodijaka,znaku Djevice,u polju osam,na devetom stepenu i petnaestom minutu ...
Moj podznak ( u astrologiji poznat pod nazivom Ascedent ) se nalazi u desetom znaku zodijaka,znaku Jarca,na dvadeset i devetom stepenu i sedmom minutu ...
U čemu je problem ... ?

slažem se...i odoh...
ma kakav jarac, ti si vodolija 101 posto, nezavistan do srži.
nema problema ako ih ne želiš...![]()

ma kakav jarac, ti si vodolija 101 posto, nezavistan do srži.
nema problema ako ih ne želiš...![]()
Zašto smatraš da je sreća moja ... ?
Mjesec se u mojoj natalnoj karti nalazi u šestom znaku zodijaka,znaku Djevice,u polju osam,na devetom stepenu i petnaestom minutu ...
Moj podznak ( u astrologiji poznat pod nazivom Ascedent ) se nalazi u desetom znaku zodijaka,znaku Jarca,na dvadeset i devetom stepenu i sedmom minutu ...
U čemu je problem ... ?

Podaci kažu da se on nalazi u desetom znaku zodijaka,znaku Jarca ...
O kojoj Vodoliji je sada riječ ... ?
A ti pripadaš kom znaku zodijaka ( i podznaku ) ... ?
Mesec u konjukciji sa mojim Asc.Fino
- - - - - - - - - -
I moj Mo je u Devici![]()

29, 7 ti si vodolija, brale...
-----------------------------------------------
škorpion sa asc u strelcu
merkur konjukcija uran u škorpinonu (nije zayebancija)
venera i pluton u vagi
samo yebeni mars kvari
Kada bi se podaci pomjerili nekoliko minuta unapred podznak bi se našao u jedanaestom znaku zodijaka,znaku Vodolije ...
Sve dok programi daju podatke da se nalazi u desetom znaku zodijaka,na dvadeset i devetom stepenu i sedmom minutu,on će tu i biti ...
Kakvo je to prenošenje na drugi znak ... ?
U redu ...
A planeta Mars je gdje ... ?
Rekoh vec.U Devici

planeta poprima osobine znaka na čijem se vrhu nalazi, takođe vrhove kuća, kao i planetu na vrhu uvek prati tolerancija od 5', znači po meni je tvoj asc u vodoliji.
program nije predviđen da tumači između redova.
i to nije prenošenje, već početnička astroogija.
u raku, 7 polje.

Rekoh vec.U Devici
Po astrologu sa kojim sam sarađivao određeni period, čvrsto je govorio za moj podznak u znaku Jarca,tako da sada gledam o kojoj Vodoliji se priča ...
Planeta Uran se u mojoj natalnoj karti nalazi u jedanaestom znaku zodijaka,znaku Vodolije,u polju jedan,pa je moguće da zbog toga misliš o Vodoliji ...
No,astrologija je jedan procenat moje ličnosti,što sam već i rekao ...
Dobra planeta Mars,nema dalje ...

Da obraz itekako imam
Da mi je Ve u Dev pa da i ubodes![]()