ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to može da znači i opasne neprijatelje iz sveta kriminala

Da,može ...
Može i da označava radna mijesta povezana sa zatvorom,bolnicama,dalekim predjelima ...
Samo ne znam kakve ja to veze imam sa bolnicom i ostalim pričama koje se uklapaju u ovaj položaj planete Mars ...

Takođe,za Vodoliju se kaže da često '' ne zna '' sa novcem , da voli društvo itd ...
Što je,kada opet primjenim na sebe,notorna glupost ...

Ja nisam čovjek koji će kupiti televizor,a da pritom nije platio račun za električnu struju ...
Novac nikad i nikad nisam trošio na gluposti,rasipao po kafanama,čašćavao itd ...
Ja sam zakleti protivnik takvih stvari !
Ako bih i odlučio nešto uzeti,onda bih prije toga mjesecima proračunavao da vidim da li je to potrebno ili nije ...

Dakle,opet se ne slaže dosta toga ...

Stavimo li sistem cijelih znakova,Sunce više nije u mom desetom polju,nego u jedanaestom,kao i planeta Merkur ...
Što opet mijenja neke stvari vezane za to polje i takve postavke ...

Da,može ...
Može i da označava radna mijesta povezana sa zatvorom,bolnicama,dalekim predjelima ...
Samo ne znam kakve ja to veze imam sa bolnicom i ostalim pričama koje se uklapaju u ovaj položaj planete Mars ...

Takođe,za Vodoliju se kaže da često '' ne zna '' sa novcem , da voli društvo itd ...
Što je,kada opet primjenim na sebe,notorna glupost ...

Ja nisam čovjek koji će kupiti televizor,a da pritom nije platio račun za električnu struju ...
Novac nikad i nikad nisam trošio na gluposti,rasipao po kafanama,čašćavao itd ...
Ja sam zakleti protivnik takvih stvari !
Ako bih i odlučio nešto uzeti,onda bih prije toga mjesecima proračunavao da vidim da li je to potrebno ili nije ...

Dakle,opet se ne slaže dosta toga ...

Stavimo li sistem cijelih znakova,Sunce više nije u mom desetom polju,nego u jedanaestom,kao i planeta Merkur ...
Što opet mijenja neke stvari vezane za to polje i takve postavke ...
ti pričaš o jednakim poljima a ne o celim znacima
svi da ponovim koristimo cele znake
a mesec u Devici ne razbacuje pare
Škorpion i Jarac su tradicionalni i drže se principa

ti pričaš o jednakim poljima a ne o celim znacima
svi da ponovim koristimo cele znake
a mesec u Devici ne razbacuje pare
Škorpion i Jarac su tradicionalni i drže se principa

Upravo pričam o sistemu cijelih znakova,o tome je riječ,ne o jednakim poljima ...
Upravo o tome govorim ...

Ja se ljudima uvijek obraćam na ''poslovan'' način i ono što cijenim više iznad samog sebe jeste ozbiljnost !
Bio sam i ja mlad nekada i upravo zbog toga govorim ...
Ja nikada nijedan rođendan,žurku,neko slavlje nisam posjetio,niti sam ikada za vrijeme cijele moje mladosti išao po kafančinama i buvarama sa društvom ...
Ja sam oduvijek tražio ljude krajnje ozbiljne i poslovno orjentisane ...

Sada,kada se ovo uporeti sa profilom znaka Vodolije,nema veze sa vezom ...

Recimo,ja bih se uvijek mojim školskim ''drugovima'' i ''drugaricama'' ,kada bih htjeo nešto da ih pitam, obraćao i pisao poruke,počevši uvijek sa '' Dobar dan '' , '' Dobro veče '' , '' Poštovanje '', na kraju završavao sa ''Lijep pozdrav'' itd, na šta bi se oni svi jako začudili,kao kakav ja to riječnik koristim, i onda sam ja gledao šta li te budale pričaju ...
Kad bih pisao,gramatičke greške nikad nisam pravio,i kada bih napravio onda bih prezirao sebe,dok su oni pisali ... zna se kako dijeca danas pišu ...

O tome se radi ...

Upravo pričam o sistemu cijelih znakova,o tome je riječ,ne o jednakim poljima ...
Upravo o tome govorim ...

Ja se ljudima uvijek obraćam na ''poslovan'' način i ono što cijenim više iznad samog sebe jeste ozbiljnost !
Bio sam i ja mlad nekada i upravo zbog toga govorim ...
Ja nikada nijedan rođendan,žurku,neko slavlje nisam posjetio,niti sam ikada za vrijeme cijele moje mladosti išao po kafančinama i buvarama sa društvom ...
Ja sam oduvijek tražio ljude krajnje ozbiljne i poslovno orjentisane ...

Sada,kada se ovo uporeti sa profilom znaka Vodolije,nema veze sa vezom ...

Recimo,ja bih se uvijek mojim školskim ''drugovima'' i ''drugaricama'' ,kada bih htjeo nešto da ih pitam, obraćao i pisao poruke,počevši uvijek sa '' Dobar dan '' , '' Dobro veče '' , '' Poštovanje '', na kraju završavao sa ''Lijep pozdrav'' itd, na šta bi se oni svi jako začudili,kao kakav ja to riječnik koristim, i onda sam ja gledao šta li te budale pričaju ...
Kad bih pisao,gramatičke greške nikad nisam pravio,i kada bih napravio onda bih prezirao sebe,dok su oni pisali ... zna se kako dijeca danas pišu ...

O tome se radi ...
definitivno Jarac:D

definitivno Jarac:D

Rješavamo polako enigme ...

Nekad je astrologu potrebno i malo priče o samom sebi,od strane klijenta,kada su ovako delikatne situacije u pitanju,ovi prelazi iz znaka u znak itd. ...

Sada sam se sjetio nekih trenutaka,onako kroz maglu ...

Sjetio sam se da me je jedna drugarica iz srednje škole nazvala mizantropom i čudakom koji se ni sa kim ne druži ...
Ali sam se isto tako sjetio da sam jednom neka dva druga udarao olovom od štapa za pecanje i trljao im opuške po zubima ...
To je pravo bilo dobro ...

Da, ovan sam, podznak bik valjda, mesec mi je u jarcu. Toliko se secam. Iskreno ne znam da l rece da imamo neke planete postavljene isto ili sta vec...uglavnom sam ja to tako zapamtila :lol:
sreća pa jedan aspekt znači mnogo stvari i na različite se načine ispoljava
a de Sad je više vremena po zatvorima proveo i tamo pisao nego što je u stvarnosti ono radio
A Kazanova je bio Ovan:zper:

sreća pa jedan aspekt znači mnogo stvari i na različite se načine ispoljava
a de Sad je više vremena po zatvorima proveo i tamo pisao nego što je u stvarnosti ono radio
A Kazanova je bio Ovan:zper:

E blago meni :zcepanje:

Bas bih volela da imam vremena da naucim sve sto me interesuje, al ne znam odakle da ga stvorim :(
Pa tako pomalo gleduckam, ceprkam po knjigama, sajtovima, zapitkujem drugaricu :lol:

Sta si ti agatha? (ako si to vec pominjala,a ja zaboravila,izvini :rumenka: )

Jaojaojao nasla sam sad knjigu koju se premisljam kupiti je ili ne, i skinula sam je i sad sam srecna :srecna:
Sad kad se ustosim :zper: hihihi

- - - - - - - - - -

još jednom - lepo te je bilo videti :heart:
P.S. i previše interesantni:(

Hvala puno na lepim recima, mogu samo da uzvratim i jos jednom zahvalim jer je mnogo lepo cuti tako nesto :heart:

Rješavamo polako enigme ...

Nekad je astrologu potrebno i malo priče o samom sebi,od strane klijenta,kada su ovako delikatne situacije u pitanju,ovi prelazi iz znaka u znak itd. ...

Sada sam se sjetio nekih trenutaka,onako kroz maglu ...

Sjetio sam se da me je jedna drugarica iz srednje škole nazvala mizantropom i čudakom koji se ni sa kim ne druži ...
Ali sam se isto tako sjetio da sam jednom neka dva druga udarao olovom od štapa za pecanje i trljao im opuške po zubima ...
To je pravo bilo dobro ...

Kao da citam Heseovog Demijana, ne samo zbog ovog posta :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back