- Poruka
- 112.219
Lavica postavlja klip drugog Lava - ŠerbedžijeI ja sam obicno kod kuce iako pamtim divnih doceka vanka...
Nije bitno gdje si vec s kim si. Najbolje je kad si sa sobom u dobrom drustvu i ako se nadje jos neko da podijelis radost - superiska!
Meni su sve neke okolnosti namecale da budem kod kuce, te mala djeca, te ovo, te ono...evo i ove godine cemo ostati kod kuce ali svi na okupu, pa cak i najstariji sin sa curom...tako da ce sigurno biti veselo!
Lijepo je ipak otici negdje...dozivjeti malo one kolektivne euforije "najludje noci"... U Podgorici i u Budvi ce biti koncerti na trgovima,Giboni, Zdravko Colic u Budvi a ko ce biti u Podgorici ne znam...
A i nije hladno...lijepo je otici do trga...vidjecu, zavisi...
A da, treba je zapoceti veselo da se tako i nastavi mada to kazu za Badnji dan, kako ga provedes da ces tako cijelu godinu...
Ja se vec zahuktavam...cijelu nocnisam spavala... super sam se provela:

Narvno da je najbitnije društvo

Nego sam dugi niz godina baš mnogo izlazila
I u skladu sa tim i Novu dočekivala u velikom društvu
e sad, godine sustigle.....

Nemam negativan stav prema dočeku na javnim mestima - ali prvenstveno nisam ljubitelj hladnoće, a i slušam specifičnu, ne baš komercijalnu, muziku koja teško da će se izvoditi po javnim mestima za doček
Nego u Beogradu će na trgu svirati STIVEN SIGAL!!!!!

E njega bih išla da vidim jer mi je najsmešnije stvorenje u galaksiji a još mi je nadrealna sama ideja da Novu godinu dočekam na koncertu GLUMCA akcionih filmova koje ne volim i ne gledam i to neprevaziđenog Sigala
al svejedno, neću ići....
- - - - - - - - - -
ja često nemam planove i tad se obično NAJBOLJE provedemZa ovu Novu Godinu po prvi put u životu nemam baš nikakve planove.![]()