ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja sam obicno kod kuce iako pamtim divnih doceka vanka...
Nije bitno gdje si vec s kim si. Najbolje je kad si sa sobom u dobrom drustvu i ako se nadje jos neko da podijelis radost - superiska!
Meni su sve neke okolnosti namecale da budem kod kuce, te mala djeca, te ovo, te ono...evo i ove godine cemo ostati kod kuce ali svi na okupu, pa cak i najstariji sin sa curom...tako da ce sigurno biti veselo!

Lijepo je ipak otici negdje...dozivjeti malo one kolektivne euforije "najludje noci"... U Podgorici i u Budvi ce biti koncerti na trgovima,Giboni, Zdravko Colic u Budvi a ko ce biti u Podgorici ne znam...

A i nije hladno...lijepo je otici do trga...vidjecu, zavisi...

A da, treba je zapoceti veselo da se tako i nastavi mada to kazu za Badnji dan, kako ga provedes da ces tako cijelu godinu...

Ja se vec zahuktavam... z;) cijelu nocnisam spavala... super sam se provela:

Lavica postavlja klip drugog Lava - Šerbedžijez:)
Narvno da je najbitnije društvoz:lol:
Nego sam dugi niz godina baš mnogo izlazila
I u skladu sa tim i Novu dočekivala u velikom društvu
e sad, godine sustigle.....:deda:
Nemam negativan stav prema dočeku na javnim mestima - ali prvenstveno nisam ljubitelj hladnoće, a i slušam specifičnu, ne baš komercijalnu, muziku koja teško da će se izvoditi po javnim mestima za doček
Nego u Beogradu će na trgu svirati STIVEN SIGAL!!!!!z:lol:
E njega bih išla da vidim jer mi je najsmešnije stvorenje u galaksiji a još mi je nadrealna sama ideja da Novu godinu dočekam na koncertu GLUMCA akcionih filmova koje ne volim i ne gledam i to neprevaziđenog Sigala
al svejedno, neću ići....

- - - - - - - - - -

Za ovu Novu Godinu po prvi put u životu nemam baš nikakve planove. :D
ja često nemam planove i tad se obično NAJBOLJE provedem

Agata, ja sam u podznaku Lav, ti me pamtis kao Lavicu znaci? ;)

A ja se cudim sto mi je nSherbedzija antipatican kad ono moj nadmeni Lav! ;)

Ma vidi se iz aviona, kako se samo sepuri na sceni...mada skidam kapu za glas! Dobra mu je i uloga u Before Rain...

Ja mogu svasta da slusam... Zeljko Joksimovic je u Podgorici za docek.

I Toni Cetinjski je valjda, a 1. jan u Splendid hotelu...

Milo kupuje jos koji dan na vlasti, samo i njemu je dogorjelo. Rekao mi je onaj Zlatko Zlatkovic kog sam postavljal i kog pratim, jos prije par godina, da ce pasti proljeca 2016. Ajde i to cudo da vidimo! :)

Ja sam, ljudi, tako nesto smirena i srecna da mi je svejedno s kim sam i gdje sam...sad kad je meni samoj sa sobom fino! z;)

- - - - - - - - - -

ja često nemam planove i tad se obično NAJBOLJE provedem

Upravo!

Agata, ja sam u podznaku Lav, ti me pamtis kao Lavicu znaci? ;)

A ja se cudim sto mi je nSherbedzija antipatican kad ono moj nadmeni Lav! ;)

Ma vidi se iz aviona, kako se samo sepuri na sceni...mada skidam kapu za glas! Dobra mu je i uloga u Before Rain...

Ja mogu svasta da slusam... Zeljko Joksimovic je u Podgorici za docek.

I Toni Cetinjski je valjda, a 1. jan u Splendid hotelu...

Milo kupuje jos koji dan na vlasti, samo i njemu je dogorjelo. Rekao mi je onaj Zlatko Zlatkovic kog sam postavljal i kog pratim, jos prije par godina, da ce pasti proljeca 2016. Ajde i to cudo da vidimo! :)

Ja sam, ljudi, tako nesto smirena i srecna da mi je svejedno s kim sam i gdje sam...sad kad je meni samoj sa sobom fino! z;)

- - - - - - - - - -

Upravo!
''Pre kiše'' je remek delo od filma!!!!!!!:super:
E pobrkala sam, dobro sam bar podznak zapamtila
a gde ti je onda Sunce?
P.S. Ja Lavove vooooooolim

Čuo sam pozitivno za njega. Od poznatijih astrologa sviđaju mi se ovako laički, tj. intuitivno imam pozitivan utisak, o Dušanu Veličkoviću. Baš sad slušam na jutjubu nešto od njega. Takođe, Nikola Stojanović je zanimljiv, mada on je malo čudan.

- - - - - - - - - -

Evo recimo ovo:

Čuo sam pozitivno za njega. Od poznatijih astrologa sviđaju mi se ovako laički, tj. intuitivno imam pozitivan utisak, o Dušanu Veličkoviću. Baš sad slušam na jutjubu nešto od njega. Takođe, Nikola Stojanović je zanimljiv, mada on je malo čudan.

- - - - - - - - - -

Evo recimo ovo:
ja slabo pratim prognoze
s vremena na vreme sebi izlistam efemeride, muka me uhvati i prepustim se sudbini

''Pre kiše'' je remek delo od filma!!!!!!!:super:
E pobrkala sam, dobro sam bar podznak zapamtila
a gde ti je onda Sunce?
P.S. Ja Lavove vooooooolim

Skorpija...koja kombinacija, a? z;)

Jao, 'de nađe Zlatka Zlatkovića. Pa taj je sve prognoze do sada omašio. :D

Nemam tavko iskustvo sa njim! Evo da vidi da l' pada crnogorska vlada ovog proljeca pa da mu sudimo! z;)

To što su mi mnogi gledali u horoskopu možda mi jeste malo pomoglo da shvatim svoju životnu priču, ali u principu nisam imao neke aktivne koristi od toga...Tako da i nema veze...

Meni je bas pomoglo u samospoznaji...

Dobro jutro drugari! Javlja se"srecna zena"! Ajmo lijepo da ispratimo ovu '15.u...

attachment.php

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back