ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Necim se u narednom periodu moras opteretiti, bolje da to bude fizika i njeni fraktali.

- - - - - - - - - -

Neptun na Mesecu ne mora biti los. Vecina ima prijatna iskustva dok Mesec tranzituje preko Neptuna.
da je samo Mesec bilo bi divno
al pravi konjukciju i sa natalnim Saturnom i kvadratira Sunce 0 Merkur na koje se sad nasadio tranzitni Saturn
Milina jedna
al si potpuno u pravu što se okupacije vijuga tiče
moram ipak neku meni razumljiviju materiju od fizike da nađem
Fraktale jedino umem vizuelno da pravim u jednom add ones efektu u Corelu

Poslednja izmena:
da je samo Mesec bilo bi divno
al pravi konjukciju i sa natalnim Saturnom i kvadratira Sunce 0 Merkur na koje se sad nasadio tranzitni Saturn
Milina jedna
al si potpuno u pravu što se okupacije vijuga tiče
moram ipak neku meni razumljiviju materiju od fizike da nađem
Fraktale jedino umem vizuelno da pravim u jednom add ones efektu u Corelu

Neko mora da pokvari zurku. Morbidni Saturn...
you_are_late.jpg
:mrgreen:

agatha, sad me podseti kako sam do svoje 27. godine stalno imao te mračne faze, tj. udare negativnosti...nakon toga nijednom. Ne znam zbog čega je to tako. Zanimljivo kako se unutarnja psiha menja, da li usled astro aspekata ili usled promena životnih okolnosti. A što se tiče vežbanja vijuga preporučujem šah.:)

Ne bih da kvarim zabavu, ali Pluton se vezuje za Death and Rebirth :mrgreen: kao i sa svim sto dolazi u crno-beloj varijanti.

http://www.astrology.com/article/planets-pluto.html

Zanimljivo je da Blizanac predlaze sah, to je jedna od najtipicnijih recenica koje ce pravi Blizanac reci. I u sahu imamo crno-bele figure, jos jedan od dokaza Plutonove egzaltacije u Blizancima.

Ne moze nikako da cudi da je chess.com nazvao sampionat

"The Ballad of Proserpina Roman goddess of the Underworld Tournament"

Ali uvek mora da se proveri. Simbolika mora da bude snazna. Zbog toga :

Kaze komentar

I was kidnapped and tricked into staying here.That dang three-headed dog Cerberus guards the gate!!! But there's no reason for you to stay here in the Chess.com underworld. That's why I've commissioned The 13th Legion to sponsor a series of tournaments for you the <1275 to raise your rating. So, hurry before my husband Pluto comes back and notices your gone!!!

ThirteenthLegion.jpg

Takozvana TWIN legija

Legio tertia decima Geminia, in English the 13th Twin Legion

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rape_of_Proserpina

Energija se ne moze ni stvoriti, a ni nestati, sve je proces transformacije.

smiley_face.gif

http://jalopnik.com/the-flying-crow...5sxDRgQ.0&utm_referrer=https://www.google.rs/

Zanimljivo ime "Crowbar"

thief-crowbar-action-his-tool-choice-30540490.jpg

Vracamo se na

5149e46cb4c7cfd25a151a67700d2cf5.jpg

Alfa & Omega, Death and Rebirth.

ouroboros.jpg

Prsten, simbol vecnosti, spoja, princip radjanja i umiranja, nosimo na istom prstu iz kojeg najcesce dajemo krv.

http://www.tubechop.com/watch/7427355

Featured-The-blood-600x450.jpg

Ne cudi da su vampiri prikazani kao entiteti koji napadaju vrat (Bik) odakle dobijaju krv, simbol zivota. A da li su Vampiri plutonovci?

Da vidimo, prikazani su kao seks simboli, ne mogu da se vide u ogledalu. Mit o Vampirima se prosirio tokom Plutona u Skorpiji u osamnaestom veku. Saturn bi trebalo da je nacinio opoziciju Plutonu iz Bika, zbog toga vampirima smeta krstic iako originalni folklor to ne naglasava (nametnuta hriscanska dogma). Najintezivnija planeta, ubedljivo.

Ako neko ikad napise knjigu o radioaktivnom vampiru koji obija kuce s nadom da odigra partiju saha, znamo da ce to da napise neko ko ima dobru simboliku Plutona i Blizanca. :mrgreen:

Poslednja izmena:
tranzitni Neptun mi je na Mesec Saturnu

Upravo trosis tu energiju. Objasnicu.

Iluzija o Plutonu ti je dosla preko Neptuna (tacno), preko tvoje druge kuce gde ti je Saturn (Bik). Kamael (Bik) je to morao da prokomentarise, bilo je jace od njega (Mars u Vagi, njegova 1 kuca). Mars pravi kvadrat sa Plutonom trenutno, a Mesec trigon.

Kazes MESEC, a slika koju si postavila je iz Animea (japanska animacija) SAILOR(NEPTUN) MOON(MESEC).

latest

Eto, to je jedan od nacina na koji se moze nesto proveriti veoma lako i brzo. :ok:

Nece dugo da traje btw. Nedelju dana u vr' glave. Ako ikad osetis da ce da se vrati, jednu shock zvaku ili neki puding ili par kapi limuna i odmah ce da te prodje. Bitno je samo da se iskoristi to kako ne bi pravilo iluzije.

Poslednja izmena:

Iluzija o Plutonu ti je dosla preko Neptuna (tacno), preko tvoje druge kuce gde ti je Saturn (Bik). Kamael (Bik) je to morao da prokomentarise, bilo je jace od njega (Mars u Vagi, njegova 1 kuca). Mars pravi kvadrat sa Plutonom trenutno, a Mesec trigon.

Kazes MESEC, a slika koju si postavila je iz Animea (japanska animacija) SAILOR(NEPTUN) MOON(MESEC).

latest

Eto, to je jedan od nacina na koji se moze nesto proveriti veoma lako i brzo. :ok:

Nece dugo da traje btw. Nedelju dana u vr' glave. Ako ikad osetis da ce da se vrati, jednu shock zvaku ili neki puding ili par kapi limuna i odmah ce da te prodje. Bitno je samo da se iskoristi to kako ne bi pravilo iluzije.

Aman pa znam šta su anime i mange
Inače ih ne volim zbog tipizacije likova
Tradicija mangi je nastala od Kakemona -tabli sa slikama sličnim stripovima koje su nosili putujući pripovedači zarad boljeg dočaravanja atmosfere
Inače sam zaljubljena u Japan,al mange ne volim

Bilo jace o mene? Sa Agatom komuniciram gotovo svaki dan.

Pomenuo se Mesec, sinoc bio u konjukciji Jupiteru - njen vladar i nosioc mog polja komunikacije. Neptun u mojoj karti je u pomenutom polju.

joj bate..jos gore... popo sam se pa ne mogu da sidjem, sve me ukocilo i krsta mi pucaju...kud sam uzo ono semenje za priplodne bikove

- - - - - - - - - -

pljunuta moja starija tjera kad jos malko poraste i ofarba kosu :sad2:

Na neke stvari mozemo uticati, to su unutrasnje sile. Spoljne, nekad su naklonjene nekad nisu. Druge stvari ipak su zapisane i ne obaziru se na nase zelje i nasu volju, svako od nas ima program sa kojim je dosao na svet koji mora proziveti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back