ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Saturn (vladar podznaka) je u 9 u Vagi i ima 180 sa Venerom,i Puton takodje pravi 180 sa Venerom.onda,Pluton ima Konjukciju sa Jupiterom koji isto radi konjukciju sa MC....

za posao je odlična pozicija i pl i jupija.
sa u 9 može značiti i da će se obrazovanje odužiti, konzervarivna i isključiva, na inostranstvo ne pomišljaj.
venera je vladar 9-te i... ?
na vrhu 4-te?
i jupi opozicija venera?
dispozitor venere je taj saturn... vidi kojom kućom šta vlada i u kakvoj su povezanosti na osnovu toga, tj na šta najviče utiče napadnuta venera.
takođe proveri da li su malefici retrogradni, što je verovatno, i da li su na osnovu toga ublažene opozicije ako su aspekti separacioni?

sa opozit venera nemogućnost da se održi duža, stabilna veza, sumnja u sopstvene vrednosti, nemogućnost ispoljavanja emocija... sa plutonom ne mora biti toliko loša, obično se radi o nekoj vrsti fatalnosti, takođe nesigurnost i dokazivanje kroz veze, možda čak kriminalne radnje.
jupi bi opoziciom podržao priču o promiskuitetnoj veneri...

- - - - - - - - - -

dobro je ako nije i od jupitera..

Agoo ,jeste od Saturna (vladara Asc iz Vage) i Plutona (iz Vage) mi je napadnuta Venera,..jedino nije od Jupitera napadnuta,...
Ljubac R!
Pa čini mi se da je to jedan od glavnih astroloških uzroka nepovoljnosti
Venera je tebi vrlo bitna
Tek u zrelijem dobu to može malo da popusti
A do tad iskoristi tog Saturna, to jest izvuci najbolje od njega što se tiče profesije

za posao je odlična pozicija i pl i jupija.
sa u 9 može značiti i da će se obrazovanje odužiti, konzervarivna i isključiva, na inostranstvo ne pomišljaj.
venera je vladar 9-te i... ?
na vrhu 4-te?
i jupi opozicija venera?
dispozitor venere je taj saturn... vidi kojom kućom šta vlada i u kakvoj su povezanosti na osnovu toga, tj na šta najviče utiče napadnuta venera.
takođe proveri da li su malefici retrogradni, što je verovatno, i da li su na osnovu toga ublažene opozicije ako su aspekti separacioni?

sa opozit venera nemogućnost da se održi duža, stabilna veza, sumnja u sopstvene vrednosti, nemogućnost ispoljavanja emocija... sa plutonom ne mora biti toliko loša, obično se radi o nekoj vrsti fatalnosti, takođe nesigurnost i dokazivanje kroz veze, možda čak kriminalne radnje.
jupi bi opoziciom podržao priču o promiskuitetnoj veneri...

- - - - - - - - - -

dobro je ako nije i od jupitera..

Baš tako

Eto jesu Retro svi troica momaka :D
Pa o obrazovanju kad kazes,ja fax ni ne upisivah do sad,rano sam pocela da radim da brinem o svemu i svacemu i spletom okolnosti ,tako je ispalo,a imam dosta godina .
Jako sam konzervativna i iskljuciva ,eto dobro si skontala :)
Venera vlada 4 i 5 kucom,i u 3 je kucici u Ovnu ludom :)...jedino sto nisam kriminalu sklona,a jesam nez godna kad sam ljuta ,too da,i lijepe mi se neki sumljivi tipovi ,sto jeste jeste.....i ljubomorna sam i volim da kontrolisem....
Jedino me je Jupiter zaobisao :cool:,nema promiskuiteta

- - - - - - - - - -

Ljubac A !
Jaooo,a sto da mu radim ,,ja se ubih ,udaram na stranu ,trudim se ,ne znam,...bas sam u problemu vise oko svega ,nesto kao da sam ozidana bedemima :zcepanje:

- - - - - - - - - -

Evo,jer sam preskocila da napise ,jer su u pitanju Aplikacije ,

Pa o obrazovanju kad kazes,ja fax ni ne upisivah do sad,rano sam pocela da radim da brinem o svemu i svacemu i spletom okolnosti ,tako je ispalo,a imam dosta godina .
Venera vlada 4 i 5 kucom,i u 3 je kucici u Ovnu ludom :)...jedino sto nisam kriminalu sklona,a jesam nez godna kad sam ljuta ,too da,i lijepe mi se neki sumljivi tipovi ,sto jeste jeste.....i ljubomorna sam i volim da kontrolisem....

venera u ovnu takođe ne podržava dugotrajnost veze... loša ve se može prevazići s godinama.

- - - - - - - - - -

nažalost, ovakva postavka retrogradnosti nije separacioni aspekt, već idu direkt na veneru... čak i jupiter.
pardon, saturnov aspekt se možda donekle ublaži...

- - - - - - - - - -

povedi računa o psihi i bolestima zavisnosti... tome si baš sklona.

- - - - - - - - - -

Ljubac A !
Jaooo,a sto da mu radim ,,ja se ubih ,udaram na stranu ,trudim se ,ne znam,...bas sam u problemu vise oko svega ,nesto kao da sam ozidana bedemima :zcepanje:
i oni popuste vremenom
Ceo život tražim neku magiju da poništim svoje loše aspekte
i našla sam u jednoj starostavnoj knjizi al mi treba mač
i kad sam videla u Snajperu koliko košta mač - rekoh -pa to moj Saturn ne može da priušti:zcepanje:
A za negativne aspekte kineskog zodijaka - ima i toga, samo se drugačije proračunava, imam celu knjigu
i tu se za svaku nepovoljnost uzme odrećeni neutrališujući simbol i odštampa na platnu
i to sam radila za jednu nepovoljnu godinu
nosila to parče platna ispod odeće

venera u ovnu takođe ne podržava dugotrajnost veze... loša ve se može prevazići s godinama.

- - - - - - - - - -

nažalost, ovakva postavka retrogradnosti nije separacioni aspekt, već idu direkt na veneru... čak i jupiter.

I sto da ocekujem sa ovim uzasom?
Zar je i Jupiter ?
Do sada ja ne znam sto je ljubav i normalna muska osoba ,a i nemam avanture...tako

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

pardon, saturnov aspekt se možda donekle ublaži...

- - - - - - - - - -

povedi računa o psihi i bolestima zavisnosti... tome si baš sklona.

Naucila sam da odmaram glavu i nasla sebi sistem,tako da u glavnom kroz svasta prolazim i izlazim sastavljena

- - - - - - - - - -

i oni popuste vremenom
Ceo život tražim neku magiju da poništim svoje loše aspekte
i našla sam u jednoj starostavnoj knjizi al mi treba mač
i kad sam videla u Snajperu koliko košta mač - rekoh -pa to moj Saturn ne može da priušti:zcepanje:
A za negativne aspekte kineskog zodijaka - ima i toga, samo se drugačije proračunava, imam celu knjigu
i tu se za svaku nepovoljnost uzme odrećeni neutrališujući simbol i odštampa na platnu
i to sam radila za jednu nepovoljnu godinu
nosila to parče platna ispod odeće

E citala sam nesto o neutralizaciji kojom se sluze Kinezi ,ma cemu sve nece pribjeci :zcepanje:

I sto da ocekujem sa ovim uzasom?
Zar je i Jupiter ?
Do sada ja ne znam sto je ljubav i normalna muska osoba ,a i nemam avanture...tako
treba bar malo da pokušaš da ojačaš Veneru
nosi njen talisman
Nosi Rozenkvarc stalno na telu
Ako ti ne smeta - oksidiše, nosi narukvicu od bakra
Petkom - koji je Venerin dan, priredi joj malo slavlje

pa natal nije toliki užas... mesec je ugroženiji od venere, po meni.

Ma nisam znala da mi i Jupiter aflikuje Veneru ,...
E pa ja sam nesto bas gledala aspekte Mjeseca ,i pogotovu sto je vezan za 7 polje i muza,i mislila sam da je mozda u pitanju covjek koji voli da popije i koji ce mozda imati druge zene....ja nesto nisam sklona da sam zavisna ,cak sam i duvan ostavila bez problema ,ne znam...

- - - - - - - - - -

treba bar malo da pokušaš da ojačaš Veneru
nosi njen talisman
Nosi Rozenkvarc stalno na telu
Ako ti ne smeta - oksidiše, nosi narukvicu od bakra
Petkom - koji je Venerin dan, priredi joj malo slavlje

E da znas da cu da te poslusam,zaista mi treba nesto sto bi me na neki nacin cuvalo negativne energije ..

E pa ja sam nesto bas gledala aspekte Mjeseca ,i pogotovu sto je vezan za 7 polje i muza,i mislila sam da je mozda u pitanju covjek koji voli da popije i koji ce mozda imati druge zene....ja nesto nisam sklona da sam zavisna ,cak sam i duvan ostavila bez problema ,ne znam...

- - - - - - - - - -

E da znas da cu da te poslusam,zaista mi treba nesto sto bi me na neki nacin cuvalo negativne energije ..
ne može da škodi, a može da pomogne
vrlo je bitno da veruješ u to
jer tako iniciramo te predmete
nije dovoljno samo njihovo delovanje već sprega sa nama
neviđenu snagu čovek krije u sebi al je uglavnom nije svestan ili ne veruje u to

moguće da se odnosi na muža... ili čak majku, ali ipak je tvoj natal.
jupi je ne aflikuje direkt, već kroz retro kretanje... kroz progresije.

- - - - - - - - - -

sedma prethodi osmoj, a vladar osme ti je na algolu + je to sunce... ipak povedi računa da ne preteraš sa nečim, makar to bilo i samo jedan put.

A sto da ocekujem ja u ljubavi zeno sa ovim svim!?,mmislim,idem u 34 u godinu ,a nista se ne desava...ja nikada ne gubim nadu ,ali ne znam sto da mislim,a zelim porodicu i djecu,i sve uz nju ..
Izvinjavam se sto sam se ovoliko raspisala..

pokušaj sa nešto mirnijim pristupom, venera je ovde napadna i agresivna, moguće da ih to odbija... i manje fokusa na fizičkoj vezi.
ovaj loš aspekt sa saturnom se prevazilazi s godinama, najvrv u drugoj polovini života... vrh 5 je loš, ne preporučujem decu.
a simbilika ''lošeg'' višestruka, tako da ne bi da nagađam...

- - - - - - - - - -

možda bi bolje bilo na nekoj temi, ovako će spam sve zatrpati...

moguće da se odnosi na muža... ili čak majku, ali ipak je tvoj natal.
jupi je ne aflikuje direkt, već kroz retro kretanje... kroz progresije.

- - - - - - - - - -

sedma prethodi osmoj, a vladar osme ti je na algolu + je to sunce... ipak povedi računa da ne preteraš sa nečim, makar to bilo i samo jedan put.

Majka je tezak srcani bolesnik i uzima puno ljekova ,i za smirenje posebno,i dosta vremena je bila vezana za krevet,bila u bolnici,i imala operacije...
Znaci da mi nije aktivan taj aspekat Jupitera i Venere uvijek ,jel tako ? ja stvarno nisam promiskuitetna osoba ,zato pitam ...

Vezano za Sunce vladara 8,i pretjerivanja ,na sta si konkretno mislila?
Na Alkohol ? ili nesto drugo ?

Majka je tezak srcani bolesnik i uzima puno ljekova ,i za smirenje posebno,i dosta vremena je bila vezana za krevet,bila u bolnici,i imala operacije...
Znaci da mi nije aktivan taj aspekat Jupitera i Venere uvijek ,jel tako ? ja stvarno nisam promiskuitetna osoba ,zato pitam ...

Vezano za Sunce vladara 8,i pretjerivanja ,na sta si konkretno mislila?
Na Alkohol ? ili nesto drugo ?

može biti da se mesec odrazio kroz majku.
tako je, nije... i nije toliko jak, jer nije direktan uticaj.
može biti i anestezija, ne znam... zato mislim da je bolje ne razmišljati o deci...

pokušaj sa nešto mirnijim pristupom, venera je ovde napadna i agresivna, moguće da ih to odbija... i manje fokusa na fizičkoj vezi.
ovaj loš aspekt sa saturnom se prevazilazi s godinama, najvrv u drugoj polovini života... vrh 5 je loš, ne preporučujem decu.
a simbilika ''lošeg'' višestruka, tako da ne bi da nagađam...

- - - - - - - - - -

možda bi bolje bilo na nekoj temi, ovako će spam sve zatrpati...

Ja sam prilicno stalozena i nisam nesto fizicki tip ,iako mi se lijepe na fizicki izgled na prvu ......a ja bih ljubav prije svega.
Pa eto da se nadam ljubavi u drugom dijelu zivota....
Aha,,,moze doci do gubitka djece pretpostavljamm?,to me i zanimalo jer sam vidjela konjukciju 5 i Sunca ..

Ja sam prilicno stalozena i nisam nesto fizicki tip ,iako mi se lijepe na fizicki izgled na prvu ......a ja bih ljubav prije svega.
Pa eto da se nadam ljubavi u drugom dijelu zivota....
Aha,,,moze doci do gubitka djece pretpostavljamm?,to me i zanimalo jer sam vidjela konjukciju 5 i Sunca ..

dece, ili biti opasno po tebe... nesam baš sigurna, za to je potrebna dublja analiza.

može biti da se mesec odrazio kroz majku.
tako je, nije... i nije toliko jak, jer nije direktan uticaj.
može biti i anestezija, ne znam... zato mislim da je bolje ne razmišljati o deci...

Ih,znajuci mene ja cu pokusati da imam dijete po cijenu zivota...,da da da,moze nesto i meni samoj da se dogodi u toku porodjaja jer sam Sunce ja ,je li tako ?

- - - - - - - - - -

šta se izvinjavaš, daleko bilo
pa za to i služi ovaj PDF

Ago ,hvala :heart:

Pa ne znam,ja stalno pricam o puno djece i ko ce ga znati .....je li se mijenja nesto ,jer moja majka nije sigurna u par minuta rodjenja kad sam ja u pitanju ?

par min menja vrhove kuća... ali ne menja položaj sunca, tj i dalje ugrožava tebe.
sa suncem u 5 bi sigurno bila dobra majka, imala bi dobar odnos sa decom, otud i tolika želja...

par min menja vrhove kuća... ali ne menja položaj sunca, tj i dalje ugrožava tebe.
sa suncem u 5 bi sigurno bila dobra majka, imala bi dobar odnos sa decom, otud i tolika želja...

Ti ne mozes vjerovati koliko ja djecu volim,i odgojila sam djecu u svojoj porodici i svud ih vodim sa sobom,a oni me vole vise od svojih roditelja,...i inace me djeca vole i lijepe se za mene

Ti ne mozes vjerovati koliko ja djecu volim,i odgojila sam djecu u svojoj porodici i svud ih vodim sa sobom,a oni me vole vise od svojih roditelja,...i inace me djeca vole i lijepe se za mene
to ti se vidi u Natalu
htela sam da kažem, al ja izbegavam da dajem prognoze, da ako iz nekog razloga ne budeš imala svoju decu, da ćeš delimično ublažiti bol i pronaći se kroz decu tvoje braće ili sestara
i kroz bilo koji humanitarni posao vezan za decu - to su Saturnovi poslovi - pomaganje nevoljnima
a ni usvajanje kao opcija nije loše
znam mnogo slučajeva gde su se razvili pravi roditeljski odnosi i ljubav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back