ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da me ubijes ....ne vredi....imamo slicne sesire :mrgreen:

- - - - - - - - - -

auuuuuu ...osecala sam ...al ni na kraj pameti

na tvom je kaktus :p
da, to sam ja ..

- - - - - - - - - -

saste mi zatrpale poziv u pomoć... :ljutko:

kakav poziv takva i pomoc :p

ebg , ako tvoj poziv upomoccc ne urodi plodom , onda ni moj poziv uponoccc nece uroditi zgodom .. au shto smo povezani :eek:

ovako... 3 novembra delimično pomračenje sunca, 18 novembra totalno pomračenje meseca u biku...
rođena 14.
sunce na 21 škorpije
pomračeno sunce trigon moj mars
pomračeni mesec opozicija moje sunce
gde je tačka pomračenja?
glupa sam, ne vredi...

4. 11. je bilo pomracenje, tacka je polozaj Sunca tog dana a ono je bilo na 11 skorpije. Ne gradi aspekt natal Mesecu, niti u natalu imas pomracenje.

Generalno, prenatalni aspekti i tacke nisu bitni, jedinka se formira i pre rodjenja i kasnije, vazan je trenutak rodjenja zbog granuceg.

6635965_orig.jpg

dobro je... hvala, kamael.
ovo pomračenje 28-og mi pada na natalni mesec, može da bude i čisto psihološki efekat?
Eklipse su bitne samo ako su naglašene na više načina, inače ne ... mislim na predikcije.
npr ako ih imaš u solaru negde pod uslovom da su na bitnom mestu (npr na uglu ili ličnoj planeti, bilo solarno, natalno ili i jedno i drugo), a samo u tranzitima efekat je prolazan-trenutan ako nema sličnih pokazatelja.
I eklipse uopšte ne moraju da budu loše, zavisi naravno od svih pokazatelja, i natalnih i u predikcijama, samo što obično (ako su naglašene) označe neku veliku promenu.

I, što se na ovakve i slične teme ne piše na temama posvećenim tome nego samo ovde u caffe-u? :rumenko:
Ne pitam samo zbog ovog nego je i inače uvek tako, ceo pdf je skoro zamro, sve je na ovoj temi.

desile su se neke extremno ružne stvari u posl godinu ili dve, baš na te datume, tako da sam istraumirana...
ne verujem u slučajnosti, a ni mars tada nije bio sjajan... nema u solaru ništa što bih povezala sa tim.
hvala vam oboma...

ako ostavim post na stručnoj ne mogu posle da ga nađem... a što je zamro, ne znam.

A kako se odgovara na one komentare za reputaciju? Ja ništa ne kapiram :rumenko: Jedino znam pp da pošaljem (što mi odlično ide :mrgreen: )
Ma moram da vas hvalim javno...Agathu sam stalkovala preko pp-a da me uputi gde da idem i šta da radim...i žena je divno ljubazno stvorenje (makar je par puta napisala da baš i nije takva :P )...Tako dođoh do Egone koja je jedno od lepših bića koje sam videla, a totalno prijatna i kul <3 Ma baš ste super i baš mi je drago da sam ovde došla, makar pala sa kruške!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back