ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ybg sad... hoćemo da plačemo ili da se bacimo malo na posao?

- - - - - - - - - -

ako ne pokušaš, neće sigurno.
Ma hocu ja pokusati,necu ostaviti tek tako zivot da ode pored mene ,nego se uklapa sa ovim do sada sto je bilo pa zato kazem.e pa valjda ce se pokrenuti jednomm...pa makar ja bila udata alkoholicarka [emoji1] izmedju ostalog.
Je li mislis da bih imala problem od muza ili muz od mene, to me zanima?

Ma hocu ja pokusati,necu ostaviti tek tako zivot da ode pored mene ,nego se uklapa sa ovim do sada sto je bilo pa zato kazem.e pa valjda ce se pokrenuti jednomm...pa makar ja bila udata alkoholicarka [emoji1] izmedju ostalog.
Je li mislis da bih imala problem od muza ili muz od mene, to me zanima?

to i jeste problem kod tebe, planete nemaju snagu... ostalo nije definitivno zapisano.
sve liči na to da ti ništa ne preduzimaš, ili preduzimaš pogrešne mere.

bilo bi stvarno dobro da se baviš nekim humanitarnim radom, da pomažeš ugroženima, bolesnima, u bolnici i sl... to bi te ispunilo.

za tumačenje partnera se uzima znak na vrhu 7-me, toga kod tebe nema... ako gledamo vladara, pasivna agresija dolazi od tebe.
nezadsovoljstvo, neispunjenost... sa mužem, ili bez njjega je teko.

to i jeste problem kod tebe, planete nemaju snagu... ostalo nije definitivno zapisano.
sve liči na to da ti ništa ne preduzimaš, ili preduzimaš pogrešne mere.

bilo bi stvarno dobro da se baviš nekim humanitarnim radom, da pomažeš ugroženima, bolesnima, u bolnici i sl... to bi te ispunilo.

za tumačenje partnera se uzima znak na vrhu 7-me, toga kod tebe nema... ako gledamo vladara, pasivna agresija dolazi od tebe.
nezadsovoljstvo, neispunjenost... sa mužem, ili bez njjega je teko.

Pa da,ovo do sad je sve bilo pogresno usmjereno ..a zeljela sam da budem u medicini no zivot mi je otisao na drugu stranu krivicom mojom i porodice moje.
Je li mi prepirucujes neki fax sada jer je za medicinu kasno....?
Aha,znaci da bih bila nezadovvoljna u braku,jesam te dobro shvatila?
Trpim ja i dosta mogu,nego mi brak nije za trpljenje nesto

Uh ne mogu da dodam, nece da mi prikaze sliku koju kacim.

04.10.1988
15:50
Krusevac

što se tiče pravog možda bi trebalo malo više ulaziti u osnovu odnosa, znači prvo ti treba veza... to što ćeš ići uz ruke u ruku ne znači da ćeš ga lakše naći.
malo stišati sujetu i materijalne apetite... onaj aspekt saturna i marsa se odnosi na prijatelje (i ovde su veze površne) i gubitak novca. dodatno otežava mars kvadrat neptun, voli da zavodi, laže i vara... šteta protraćenog ovako lepog marsa.

merkur kao vladar 7-me donosi razvod, samo ovaj aspekt nije dovoljan, ali treba biti pažljiv, patrner će ti fizički i materijalno imponovati...
merkur je otišao u 8 polje, pazi se u saobraćaju.

pluton u osmoj kvadrira mesecu 6 + venera u 6, bolest ili osećaj bolesti, mislim na psihički osećaj... ako se odrazilo kroz tešku bolest majke recimo da je to dobro po tebe.
zanima me da li su se dešavale porodične nesreće... mislim na užu porodicu?

Pa da,ovo do sad je sve bilo pogresno usmjereno ..a zeljela sam da budem u medicini no zivot mi je otisao na drugu stranu krivicom mojom i porodice moje.
Je li mi prepirucujes neki fax sada jer je za medicinu kasno....?
Aha,znaci da bih bila nezadovvoljna u braku,jesam te dobro shvatila?
Trpim ja i dosta mogu,nego mi brak nije za trpljenje nesto

brak i nije za trpljenje... porodicu ne možemo da biramo, pa stoga i trpimo, ali brak je druga priča. bolje i nikakav nego loš.

ako ti je obrazovanje neophodno, upiši... svakako ćeš se po tom pitanju usavršavati i u kasnijim godinama. ne mora to biti fax.

brak i nije za trpljenje... porodicu ne možemo da biramo, pa stoga i trpimo, ali brak je druga priča. bolje i nikakav nego loš.

ako ti je obrazovanje neophodno, upiši... svakako ćeš se po tom pitanju usavršavati i u kasnijim godinama. ne mora to biti fax.

Ok.
Znaci li da je najbolje da se ama bas nikako ni ne udam,mislim jel bih bila zrtva ako se prevarim i taljubim pa se udam,mislim zaslijepim ?

Pa da,jeste mi obrazovanje bitno jer ne mogu posao imati i nit zivot da sredim kako treba a ne znam ni sama sto i kako da upisem

što se tiče pravog možda bi trebalo malo više ulaziti u osnovu odnosa, znači prvo ti treba veza... to što ćeš ići uz ruke u ruku ne znači da ćeš ga lakše naći.
malo stišati sujetu i materijalne apetite... onaj aspekt saturna i marsa se odnosi na prijatelje (i ovde su veze površne) i gubitak novca. dodatno otežava mars kvadrat neptun, voli da zavodi, laže i vara... šteta protraćenog ovako lepog marsa.

merkur kao vladar 7-me donosi razvod, samo ovaj aspekt nije dovoljan, ali treba biti pažljiv, patrner će ti fizički i materijalno imponovati...
merkur je otišao u 8 polje, pazi se u saobraćaju.

pluton u osmoj kvadrira mesecu 6 + venera u 6, bolest ili osećaj bolesti, mislim na psihički osećaj... ako se odrazilo kroz tešku bolest majke recimo da je to dobro po tebe.
zanima me da li su se dešavale porodične nesreće... mislim na užu porodicu?

Naravno, ali za vezu treba naci dgovarajucu osobu.
Kakav gubitak novca?
ali posto je u 8oj ne donosi razvod ili postoji mogucnost razvoda?
.
Ja ne vozim, ne osecam psihicku bolest, vise me interesuje psihologija.Nije mi mama bolovala. Nas je 4oro u porodici, mama, tata, brat i ja. Mi konkretno nismo, osim da je brat imao 3 saobracajke, nije on upravljao, nista mu nije falilo. Baba i deda su umrli. Jedino to.

Sta je sa karijerom? :) Da li cu saradjivati sa tim covekom mojim?

Ok.
Znaci li da je najbolje da se ama bas nikako ni ne udam,mislim jel bih bila zrtva ako se prevarim i taljubim pa se udam,mislim zaslijepim ?

Pa da,jeste mi obrazovanje bitno jer ne mogu posao imati i nit zivot da sredim kako treba a ne znam ni sama sto i kako da upisem

Mislim sto je sto ne valja s mojim brakom ako ga bude?hvala ti ;-)

:fdlan:
ti si zacrtala da nešto mora i treba bez da to želiš?
ako ne znaš šta da upišeš ne upisuj ništa za sada.

najbolje bi bilo da prvo saznaš šta želiš, malo povratiš stabilnost i samopouzdanje, pa onda vidi da li ćeš umeti da odabereš za brak.

malo je nazahvalno, pritom mi preveliku odgovornost prebacuješ, ako očekuješ da ja odlučujem umesto tebe, razumeš?

Naravno, ali za vezu treba naci dgovarajucu osobu.
Kakav gubitak novca?
ali posto je u 8oj ne donosi razvod ili postoji mogucnost razvoda?
.
Ja ne vozim, ne osecam psihicku bolest, vise me interesuje psihologija.Nije mi mama bolovala. Nas je 4oro u porodici, mama, tata, brat i ja. Mi konkretno nismo, osim da je brat imao 3 saobracajke, nije on upravljao, nista mu nije falilo. Baba i deda su umrli. Jedino to.

Sta je sa karijerom? :) Da li cu saradjivati sa tim covekom mojim?

:lol:
to nije izgovor za površnost...
ali u tom slučaju i očekivanja uskladiti sa izborima.

gubitak novca kroz neke mahinacije, prevare, hedonistički stil života...

tim gore što je u 8, donosi gubitak, saobraćajke i sl...

moguće je da ćeš sarađivati i poslovno, tj imati mentora koji će ti malo pogurati i karijeru. :mrgreen:
ali ne mogu da tvrdim da će to biti bračni partner.

:fdlan:
ti si zacrtala da nešto mora i treba bez da to želiš?
ako ne znaš šta da upišeš ne upisuj ništa za sada.

najbolje bi bilo da prvo saznaš šta želiš, malo povratiš stabilnost i samopouzdanje, pa onda vidi da li ćeš umeti da odabereš za brak.

malo je nazahvalno, pritom mi preveliku odgovornost prebacuješ, ako očekuješ da ja odlučujem umesto tebe, razumeš?

Zelim ja nego sam pomjerena jer nisam zavrsila sto sam najvise zeljela a ovako i inace imam problem sa samopouzdanjem a jos vise me taj neuspjeh na polju posla i karijere ubija.
A sto se braka tice,pa ja kontam da migu da procijenim nego kako kaze nas narod ,trebas vrecu soli s nekim da pijedem da bih ga upoznala i shvatila gdje sam i s kim.
Pa nesuglasice postoje svuda ,ja sam te najvise pitala zbog mogucih tendencija da kroz brak budem varana od strane partnera,ili maltretirana ,iskoristavana....to me adocira na napetost i nezadovoljstvo koje si pomenula .
Inace mi je pirodica jako bitna a djecu mnogo volim pa eto zato te toliko pitam ...

:lol:
to nije izgovor za površnost...
ali u tom slučaju i očekivanja uskladiti sa izborima.

gubitak novca kroz neke mahinacije, prevare, hedonistički stil života...

tim gore što je u 8, donosi gubitak, saobraćajke i sl...

moguće je da ćeš sarađivati i poslovno, tj imati mentora koji će ti malo pogurati i karijeru. :mrgreen:
ali ne mogu da tvrdim da će to biti bračni partner.

Pa je l merkur u sedmoj ili 8? retrogradni je?
cime treba da se bavim?

Pa je l merkur u sedmoj ili 8? retrogradni je?
cime treba da se bavim?

vladar 7 u 8.

- - - - - - - - - -

Zelim ja nego sam pomjerena jer nisam zavrsila sto sam najvise zeljela a ovako i inace imam problem sa samopouzdanjem a jos vise me taj neuspjeh na polju posla i karijere ubija.
A sto se braka tice,pa ja kontam da migu da procijenim nego kako kaze nas narod ,trebas vrecu soli s nekim da pijedem da bih ga upoznala i shvatila gdje sam i s kim.
Pa nesuglasice postoje svuda ,ja sam te najvise pitala zbog mogucih tendencija da kroz brak budem varana od strane partnera,ili maltretirana ,iskoristavana....to me adocira na napetost i nezadovoljstvo koje si pomenula .
Inace mi je pirodica jako bitna a djecu mnogo volim pa eto zato te toliko pitam ...

a ne, ovo je više tvoja lična neusaglašenost sa samom sobom i neispunjenost, nezadovoljstvo, kako god... ako si teška sebi kao takva, drugome bi bila još teža.
i rad sa decom bi ti pasao.

vladar 7 u 8.

- - - - - - - - - -

a ne, ovo je više tvoja lična neusaglašenost sa samom sobom i neispunjenost, nezadovoljstvo, kako god... ako si teška sebi kao takva, drugome bi bila još teža.
i rad sa decom bi ti pasao.
E pa to mi je bilo vazno da mi potvrdis jer mi je bitno da imam porodicu,i bitno mi je da imam odanog i iskrenog partnera,pa bih se nekako izborila sa sobom,natjerala bih se ,samo da nema izdaja i prevara..,prevare ne podnosim nikako i ne bih ih tolerisala.od uvijek sam je zeljela ,svoju porodicu i vise djece,i mislim da ih se ne bih lisila ,osim da bas ne sretnem nikig dopadljivog ,ali bas nikako..a inace volim djecu mnogo .
Kontala sam Pravni fakultet upisati,imam zelju radit jednom kao ssvjetnik ,inspektor ...no polako

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back